Öppnas inte PayPals inloggningssida?

Klicka här
för att försöka igen.

Din beställning behandlas. Tack för ditt tålamod.

Trangia

Trangia Gasolbrännare


  • Beställ inom 6 timmar 35 min., så skickar vi idag3
  • Den här varan finns tillgänglig i butik
  • FRI FRAKT ÖVER 299 KR
  • FRI RETURFRAKT
575 kr
495 kr
Du sparar 13%
pris exkl. frakt
 

PROVA I BUTIK! Eller delbetala med Klarna


Gasolbrännare som passar alla Trangia i 25- och 27-serien

Gasolbrännare med Primussystem. Passar i undre vindskyddet som alternativ till spritbrännaren. Hög effekt. Lätt reglage.

Vikt: 180 gram

Artikelnummer: 742527

Detaljer
  • Kön: Unisex
  • Aktuell i vårt sortiment: 2017
  • Produktnummer: 441282
Omdömen 7
Genomsnitt av alla omdömen
4.7 av 5 stjärnor
5 stjärnor 4 stjärnor 3 stjärnor 2 stjärnor 1 stjärna
(5) (2) (0) (0) (0)
Filtrera med Sortera efter
Johan 06.01.2015
Har använt gasbrännare i tre år nu. MYCKET kortare uppvärmningstider...

Har använt gasbrännare i tre år nu. MYCKET kortare uppvärmningstider jämfört med det slaskiga, söliga spritköket. Lätt att reglera effekten och du kan till skillnad från spritköket stänga av lågan på någon sekund (lite beroende på temperatur). Dessutom en helt ren låga, vilket gör att kärlen är helt sotfria på utsidan. Skönt när man hanterar köket efter matlagningen och skall plocka ihop det igen. Den bästa enskilda uppdateringen jag någonsin gjort i min friluftsutrustning.

Erik 11.09.2013
Ett måste till alla Trangiakök. Behändigare med gas jämfört med...

Ett måste till alla Trangiakök. Behändigare med gas jämfört med sprit anser jag. Lätt att sätta dit i köket. Det enda som jag har att klaga på är att den har alldeles för vassa kanter. Slipa av kanterna en sväng innan ni skickar iväg produkten, Trangia!

Addnature-Elias 01.09.2009

Gas är otroligt överlägset spritbrännaren, åtminstonde under de tre varmare årstiderna. Med den här lilla tillsatsen slapp jag helt plötsligt halvkokt pasta och t-röd i soppan.<div class='reviewHeadline pro'>Positivt:</div>Billig, snabb, pålitlig<div class='reviewHeadline con'>Negativt:</div>Kan man göra en multifuel också?

Anders 20.03.2007

Har använt gas brännaren under snart ett år och den funkar hur bra som helst! Kokar upp snabbt utan att bränna kastrullen, enkelt att reglera värmen..<div class='reviewHeadline pro'>Positivt:</div>Stabilitet och pålitlighet<div class='reviewHeadline con'>Negativt:</div>Ingen Piezotändare!

Fredrik 11.10.2006

Stor skillnad mot spritbrännaren. Snabbt rent och enkelt.<div class='reviewHeadline pro'>Positivt:</div>Bra att kunna reglera värmen exakt.<div class='reviewHeadline con'>Negativt:</div>Priset och svårt att veta hur mycket gas det går åt.

Elisabet 04.11.2005

snabb värme inget os inget sot enkel att använda tar ingen extra plats gas är ingen direkt merkostnad/tyngd att släpa på<div class='reviewHeadline pro'>Positivt:</div>snabbheten och os-friheten<div class='reviewHeadline con'>Negativt:</div>oljudet - jämfört med spritkök så dånar det!

Mr Calzone 11.07.2003

Har använt brännartillsatsen sedan flera år tillbaka. Den är helt överlägsen spritbrännaren. Har dock aldrig använt den i någon större kyla. Mat och vätska blir klart mycket snabbare än med sedvanlig brännare.<div class='reviewHeadline pro'>Positivt:</div>Snabb, smidig. Inget balt med illasmakande röd-sprit eller liknande.<div class='reviewHeadline con'>Negativt:</div>Onödigt dyr.

visades senast


BEHÖVER DU HJÄLP?
Kontakta vår kundtjänst:
Mån-Fre 10:00-17:00
08 - 4030 4703
NYHETSBREV
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nu,
få ett presentkort till ett värde av 100 kr 4
Schyssta erbjudanden och information om nya produkter väntar!
Vår butik i Stockholm

Vill du besöka vår citybutik? Här hittar du mer information.

Till butiken