20 years of adding nature | År 2000 - milstolpar i outdoorvärlden
Nätbutiken för cyklar
Tyvärr är den önskade produkten för närvarande slutsåld

Canoe bright grey/black

ID: 646683

15 320 kr SEK
inkl. moms, Fri frakt
    • bright grey/black

Jag vill bli kontaktad när artikeln är tillgänglig.

Om varan inte dyker upp i lager igen inom 3 månader så kommer vi automatiskt radera din begäran.

Värt att veta

Triton advanced Canoe bright grey/black

Sjösäker vikbar familjekanot för dagsturer eller långa expeditioner

Triton Advanced har hittat inspirationen från Indianernas kanoter när de formgav denna kanot. Den har inte bara en tilltalande form den har väldigt fina egenskaper också. Den lämpar sig väl både för dagsturer med familjen som att åka på expeditioner i flera veckor. Bäst passar utflykter på sjöar och större vattendrag. Tack vare god riktningsstabilitet så klarar den att hålla kurs väl även över stora avstånd. 

Kanoten har en stabil konstruktion och ligger väldigt bra i vattnet. Speciellt för denna kanot är att den har en upphöjd reling, detta för att förhindra att vatten kommer in i kanoten. Skrovet har integrerade luftslangar och en förstärkningsremsa på kölen. Kanoten klarar upp till 330 kg belastning och det gör att du kan plocka med dig hela familjen ut på äventyr i denna kanot. Ett tips är att köpa till säte för att kunna erbjuda fler sittplatser och för att därmed även öka stabiliteten på kanoten. 

Bonus för alla hopvikbara och uppblåsbara båtar är att de inte tar så mycket plats, varken under perioder du inte använder din kanot eller om du vill ha den liggandes i bilen för spontanutflykter. Packad i den medföljande bärväskan kan du transportera dig till fots med kanoten på ryggen, vägande endast 25 kg. Det gör att du kan utveckla din vandring till ett paddlingsäventyr om tillfälle ges. 

Detaljer

  • Monteringstid: ca 20 min
  • Hållbar kajak även i kallare temperaturer
  • Perfekt för långa utflykter i flod och på sjö
  • Hög riktningsstabilitet
  • Två säten ingår
  • Pump ingår
  • Reparationskit ingår
  • Packväska ingår

På detaljnivå

Användningsområde
Båtutrustning
Båt
Användningsområde: Sjö, ForsVattentyp: Stilla vatten, Rinnande vatten, Strömmande vatten, Lugnt vatten, Lätt vågigTyp: KanotKonstruktion: Ihopfällbar
Vikt (ca)
25 kg
Dimensioner
Längd: 480 cm, Bredd: 98 cm, Cockpitstorlek: 360 x 85 cm, Packmått: 120 x 48 x 35 cm, Maxbelastning: 330 kg
Vikt
25 kg
Material
Kanot: PVC, PU, Stänger: Aluminium
Aktuell i vårt sortiment
2018
Produktnummer
646683

Video

Kundernas åsikter

Tyck till. Bli först med att betygsätta den här produkten.

Visades senast

Denna webbplats använder cookies och pixeltaggar för att förbättra dess funktionalitet och för att ge dig personligt anpassad reklam, t.ex. på sociala medieplattformar. Se vår integritetspolicy för mer information – i synnerhet; om hur du förhindrar lagring av cookies och spårning av pixeltaggar på din enhet i framtiden.Förstått och avslutat