Öppnas inte PayPals inloggningssida?

Klicka här
för att försöka igen.

Din beställning behandlas. Tack för ditt tålamod.

Just nu har vi inte den här produkten i lager. Om du vill få information om när den finns tillgänglig igen så kan du lämna din e-postadress.
UltrAspire

UltrAspire Spry Light Blue


  • Beställ inom 39 min., så skickar vi i morgon3
  • FRI FRAKT ÖVER 299 KR
  • FRI RETURFRAKT
  • Fler än 12 000 produkter från över 250 varumärken
799 kr
795 kr
pris exkl. frakt
Tyvärr är produkten inte längre tillgänglig.
Vi kan skicka ett mail till dig när varan går att beställa igen.Minimalistisk väst inspirerad av ultralöparen Krissy Moehl!

Ultraspire lät sig inspireras av den legedariska ultramaratonlöparen Krissy Moehl när de designade Spry.
Resultatet: en välsittande, minimalistisk väst med extremt god andningsförmåga; precis de attribut som Moehl själv efterfrågar på den perfekta löparvästen.

Den öppna fickan på västens högra sida är stor nog att rymma en reservflaska, extra energi i form av mat och gel, eller ett tunt extralager att dra på om väderleken ändras. Fickan komprimeras lätt med en rem.

Högre upp på västens högra sida är Ultraspires patentsökta Magnon Electro Pocket™ placerad. Den är fodrad och utrustad med magnetförslutning och till för att för att förvara dina elektrolyt-och salttabletter.

På västens vänstra sida sitter en förslutbar för ytterligare packning, ovanpå vilken ytterloigare en öppen ficka i mesh är placerad - perfekt för att stuva skräp eller näsduk.

Bakpå västen sitter en ficka som rymmer en en-litersblåsa. Västen är försedd med elastiska hållare för slangen till ditt vattensystem, samt reflexdetaljer för säker löpning i mörkret.

Material: 100 % polyester
Storlek: 38 x 28 x 1,8 cm
Vikt: 281 gUltraspire är ett nordamerikanskt märke som tilllverkar löparryggsäckar och vätskesystem framtagna av ultralöpare. De har kvalitet, låg vikt och smidighet som heligt mantra. Ultralätta ryggsäckar med vätskesystem, smarta flasklösningar och högkavliativa löpvästar, - Ultraspire erbjuder det mesta för att underlätta under dina långdistansturer och tävlingar.

Detaljer
  • Kön: Unisex
  • Aktuell i vårt sortiment: 2016
  • Produktnummer: 447113
Omdömen 0
visades senast


BEHÖVER DU HJÄLP?
Kontakta vår kundtjänst:
Mån-Fre 10:00-17:00
08 - 4030 4703
NYHETSBREV
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nu,
få ett presentkort till ett värde av 100 kr 4
Schyssta erbjudanden och information om nya produkter väntar!
Vår butik i Stockholm

Vill du besöka vår citybutik? Här hittar du mer information.

Till butiken