Öppnas inte PayPals inloggningssida?

Klicka här
för att försöka igen.

Din beställning behandlas. Tack för ditt tålamod.

Spara semesterslantarna - Gör grymma klipp på utrustningen för sommarens äventyr | JUST NU: Fri frakt på allt. NYHET! Skickas med PostNord innan kl 17.30

Hundhalsband & Hundselar

16 Produkter
Pris i kr
Genomsnittsbetyg

Hundhalsband & hundselar för aktiva hundar

Här finns selar och halsband med funktioner som passar hundar och hundägare med ett aktivt friluftsliv. Vi har hundhalsband med namnskylt och reflex som gör att hunden syns bättre när det börjar skymma vilket ökar säkerheten när ni vistas runt vägar. Välj bland selar med bekväma remmar och enkla spännen som gör livet lättare för dig och din hund.

Sortera
 
sida 1 av
1

Hundhalsband & Hundselar

På Addnature har vi alltid strävat efter ett så komplett sortiment som möjligt för det moderna friluftslivet. Länge var vi specialister på klättring, funktionskläder, alpinism och camping. Med Hundhalsband & Hundselar hoppas vi kunna erbjuda ännu ett segment som breddar oss.

Under Hundhalsband & Hundselar hittar du de produkter vi valt ut som vi tycker representerar kvalité samt de mest prisvärda produkterna inom segmentet. Det finns avancerade produkter för den som jagar den bästa tekniken och givetvis enklare modeller för den som vill hålla en lägre budget. Addnatures inköpare jobbar hela tiden med att söka nyheter och erbjudanden från våra leverantörer inom varje område, hittar du inte det du söker så kontakta gärna oss och hjälp oss att bli bättre!

Hundhalsband & Hundselar hos Addnature - fördelar med att handla hos oss:

Skulle inte varan passa dig när du hämtar ut den hos ditt ombud kan du alltid returnera den till oss kostnadsfritt. Addnature har 365 dagar öppet köp & fria returer.


BEHÖVER DU HJÄLP?
Kontakta vår kundtjänst:
Mån-Fre 10:00-17:00
08 - 4030 4703
NYHETSBREV
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nu,
få ett presentkort till ett värde av 100 kr 4
Schyssta erbjudanden och information om nya produkter väntar!
Vår butik i Stockholm

Vill du besöka vår citybutik? Här hittar du mer information.

Till butiken