Öppnas inte PayPals inloggningssida?

Klicka här
för att försöka igen.

Din beställning behandlas. Tack för ditt tålamod.

Toppmärken till kampanjpriser- Sätt sommarens standard - upp till -65%! | JUST NU: Fri frakt på allt. NYHET! Skickas med PostNord innan kl 17.30

Hundjackor, Klövjeväskor & Hundskor

13 Produkter
Pris i kr

Ekipera din hund för vildmarksäventyr och tuffa väderförhållanden

Även om din hund är van att vara ute i ur och skur kan det vara klokt att investera i ett par hundskor som skyddar hundens tassar mot svår terräng, vassa stenar och is som letar sig in mellan trampdynorna. Komplettera gärna med en hundjacka när kylan slår till på allvar. Med en klövjeväska kan hunden stolt bära sin egen mat och andra tillbehör.

Sortera
 
sida 1 av
1

Hundjackor, Klövjeväskor & Hundskor

På Addnature har vi alltid strävat efter ett så komplett sortiment som möjligt för det moderna friluftslivet. Länge var vi specialister på klättring, funktionskläder, alpinism och camping. Med Hundjackor, Klövjeväskor & Hundskor hoppas vi kunna erbjuda ännu ett segment som breddar oss.

Under Hundjackor, Klövjeväskor & Hundskor hittar du de produkter vi valt ut som vi tycker representerar kvalité samt de mest prisvärda produkterna inom segmentet. Det finns avancerade produkter för den som jagar den bästa tekniken och givetvis enklare modeller för den som vill hålla en lägre budget. Addnatures inköpare jobbar hela tiden med att söka nyheter och erbjudanden från våra leverantörer inom varje område, hittar du inte det du söker så kontakta gärna oss och hjälp oss att bli bättre!

Hundjackor, Klövjeväskor & Hundskor hos Addnature - fördelar med att handla hos oss:

Skulle inte varan passa dig när du hämtar ut den hos ditt ombud kan du alltid returnera den till oss kostnadsfritt. Addnature har 365 dagar öppet köp & fria returer.


BEHÖVER DU HJÄLP?
Kontakta vår kundtjänst:
Mån-Fre 10:00-17:00
08 - 4030 4703
NYHETSBREV
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nu,
få ett presentkort till ett värde av 100 kr 4
Schyssta erbjudanden och information om nya produkter väntar!
Vår butik i Stockholm

Vill du besöka vår citybutik? Här hittar du mer information.

Till butiken