Nätbutiken för cyklar
100 dagars öppet köp, fri retur
Fri frakt 490 kr
20,000 Produkter 400 Märken

Silva Pannlampor

5 Produkter
Filter
Återställ

Användningsområde

 • Bergsport 4
 • Camping 3
 • Cykling 1
 • Vardag 3

Antal LED-lampor

Märke
Silva

 • Black Diamond 62
 • Petzl 37
 • Silva 5

Färger

 • grå

Pris

kr
till
kr
Sortera
Bästsäljare Nyheter Rekommenderade produkter Pris (fallande) Pris (stigande) Mest rabatt
1 Valda filter:
Rensa alla filter
1 Valda filter:
Märke
Silva
Rensa alla filter
Filter
Sortera
Bästsäljare Nyheter Rekommenderade produkter Pris (fallande) Pris (stigande) Mest rabatt
Silva Cross Trail 6 Ultra Headlamp grey/white grey/white
Silva
Cross Trail 6 Ultra Headlamp grey/white
1 799 kr
Fri frakt
Silva Cross Trail 6 Ultra Headlamp grey/white
Silva Scout 2X Headlamp grey/white grey/white
Silva
Scout 2X Headlamp grey/white
349 kr
Silva Scout 2X Headlamp grey/white
Silva Explre 4RC Headlamp grey/white grey/white
Silva
Explre 4RC Headlamp grey/white
799 kr 765 kr
Fri frakt
Silva Explre 4RC Headlamp grey/white
Silva Scout 2RC Headlamp grey/white grey/white
Silva
Scout 2RC Headlamp grey/white
599 kr
Fri frakt
Silva Scout 2RC Headlamp grey/white
Silva Scout 2 Headlamp grey/white grey/white
Silva
Scout 2 Headlamp grey/white
299 kr
Silva Scout 2 Headlamp grey/white

Lys upp med Silva pannlampa

En pannlampa är alltid bra att ha eftersom du kan använda den vid många olika aktiviteter. Silva pannlampa håller hög kvalitet och finns dessutom att tillgå med olika funktioner. Beroende på hur du vill använda lampan finns det olika modeller att välja bland. Om du gillar fartfyllda sporter som cykling och löpning hittar du en riktigt bra pannlampa från Silva hos oss. Denna lampa har ett kraftfullt ljusflöde på 1 300 lumens och är därför utmärkt när du vill träna även på hösten och på kvällarna. Du kan använda pannlampan både utanpå en hjälm eller direkt på huvudet. Den går till och med att fästa direkt på din cykel om du inte vill ha den på dig. En bra funktion med just Silva pannlampa är uppladdningsmöjligheten. Du kan smidigt fästa batteripacket på dina träningskläder, exempelvis vid midjan, och när lampan håller på att laddas ur kan du byta ut batteriet. Du märker tydligt när pannlampan börjar få ont om batteri eftersom den övergår automatiskt till strömspararläge. Du kan enkelt ladda upp batterierna via ett USB eller direkt i ett vägguttag. För att du ska vara säker när du är ute och tränar i mörkret är denna speciella Silva pannlampa försedd med olika ljuslägen. Olika funktioner som lampan har är:

Silva pannlampa
 • De olika ljuslägena
 • En vattentät konstruktion
 • Uppladdning via USB
 • Flexibiliteten

En tålig och smart pannlampa

I vårt sortiment kan du köpa flera olika sorters pannlampor från Silva. En populär variant är Silva Ranger som är en extra tålig lampa. Denna pannlampa är perfekt för dig som vill ägna dig åt exempelvis nattfiske, jakt eller för dig som gillar att vandra. Lampan är vattentålig till en meters djup i 30 minuter. Detta gör den till det ultimata valet för fiskare. Om du skulle råka tappa lampan i vattnet eller bli nedstänkt gör det ingenting. En annan smart funktion med just Silva Ranger är de olika ljuslägena du kan ställa in. Om du exempelvis är ute på jakt och vill kunna bevara ditt mörkerseende kan du ställa in så att pannlampan lyser med rött ljus. Lampan är smart och funktionell och framförallt väldigt tålig. Förutom den vattentäta funktionen klarar pannlampan även av att bli tappad i marken. Remmen på lampan gör att du enkelt kan få den att sitta bekvämt på kroppen eller på ett exempelvis en cykel.

Silva pannlampa för alla tillfällen

Även om du inte ska träna i mörkret så är en Silva pannlampa alltid bra att ha hemma. Om du behöver fixa något i huset eller om du måste laga bilen en tidig vintermorgon är det både skönt och praktiskt att kunna se ordentligt. Dessutom har du alltid händerna fria med en pannlampa. De flesta av våra pannlampor kan du smidigt ladda upp via ett USB-uttag eller med ett vanligt eluttag. I vårt sortiment av Silva pannlampor kan du också hitta tillbehör. Vi har till exempel ett lins-kit med två olika plastlinser. Dessa kan du enkelt trycka fast på din pannlampa. Genom att göra det breddar du ljusstrålen och du kan se ännu bättre i mörkret. En av linserna är röda, vilket är perfekt om du vill kunna använda en lampa utan att påverka mörkerseendet för mycket.