Öppnas inte PayPals inloggningssida?

Klicka här
för att försöka igen.

Din beställning behandlas. Tack för ditt tålamod.


Silva Lampor

(13 produkter)

  Färger

Valt:
  •  
  •  

  Pris (kr)

  • -
    Fortsätt
SORTERA
sida1av
1
 
SORTERA
sida1av
1

Ljus i mörkret!

Att träna under sommarhalvåret är underbart eftersom det är ljust nästan hela dygnet. För att kunna fortsätta med träningen även när hösten kommer och mörkret faller är det väldigt praktiskt att använda en lampa. Silva lampor finns som både cykel- och pannlampor. Dessa lampor är tillverkade av hög kvalitet och klarar av stötarna när du springer. Om du tränar och springer längre sträckor kan det vara bra att ha med ett extrabatteri, något du självklart kan hitta i sortimentet. Det finns olika varianter av lampor från Silva, en del är avsedda för jogging och löpning, andra för cykling. Något alla lampor har gemensamt är dock att de är tillverkade av hög kvalitet och har lång brinntid. Pannlampa är perfekt för dig som springer eller utövar sporter där du behöver ha händerna fria. Pannlampor från Silva finns i lite olika varianter. För att pannlampan ska sitta fast ordentligt och inte glida ner från huvudet, är själva bandet behandlat på ett sätt som gör att det sitter fast.

Nätt och smidigt

Till skillnad från många andra modeller av pannlampor där lampan är stor och tung, är Silva pannlampor både enkla, små och nätta i modellen. De väger inte alls mycket och själva designen är kompakt vilket gör dem bekväma att bära på huvudet. Trots den lilla lampan lyser de väldigt starkt och du får bra sikt även i totalt mörker.
Silva lampor online Fördelar och egenskaper:
  • Tre stycken olika ljuslägen
  • Stark LED-lampa
  • Lättåtkomlig och stor on/off-knapp
  • Hållbara även om du tappar lampan
Vissa pannlampor från Silva har ett batteri som du enkelt och smidigt kan ladda via ett usb.

Fungerar till olika sporter

Som du kan se i vårt sortiment av Silva lampor, finns det många olika modeller att välja på. En del av de mindre och mer smidiga modellerna lämpar sig bättre för exempelvis löpning. De lite större lamporna är perfekta för både cykling, orientering och skidåkning. Du kan ställa in bandet så att det blir större eller mindre. En del Silva lampor kan fästas på olika sätt. Du kan till exempel ha lampan på huvudet, sätta fast den direkt på cykeln eller fästa den på en hjälm. De olika fästningsmöjligheterna gör det enkelt att använda lampan på olika sätt.

Tillbehör

För den som behöver en lysande lampa många timmar kan det behövas ett reservbatteri. Silva tillverkar smarta bärselar för dina extrabatterier som knappt känns att ha på sig. Det är alltid en stor trygghet att ha med sig ett extra batteri.


BEHÖVER DU HJÄLP?
Kontakta vår kundtjänst:
Mån-Fre 10:00-17:00
08 - 4030 4703
NYHETSBREV
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nu,
få ett presentkort till ett värde av 100 kr 4
Schyssta erbjudanden och information om nya produkter väntar!
Våra butiker i Stockholm

Vill du besöka en av våra butiker? Här hittar du mer information.

Hitta butik