Öppnas inte PayPals inloggningssida?

Klicka här
för att försöka igen.

Din beställning behandlas. Tack för ditt tålamod.

HOUDINI Säsongsutförsäljning! - Passa på innan de tas ur lager

Företagskund

Stegräknare

0 Produkter
Det finns inga tillgängliga produkter i den här listan för tillfället.
Bästsäljare

Stegräknare

Håll koll på din dagliga aktivitet med våra stegräknare


Att komma, men även stanna, i form har aldrig varit roligare. Med en stegräknare är det enkelt att hålla koll på hur mycket du rör dig och att säkerställa att du får din dagliga motion. Stegräknaren hjälper dig att mäta hur långt du har gått under en given period eller hur många steg du tagit. Vissa modeller kan dessutom meddela antalet kalorier du har gjort av med. Kanske har du satt upp ett mål för dig själv eller så är du bara nyfiken på hur många steg du tar varje dag? Oavsett anledning så kommer någon av alla våra stegräknare att hjälpa dig. Att använda en stegräknare är även ett kul sätt att tävla tillsammans med familj, vänner eller kollegor och se vem som klarar av att gå längst under en vecka. Vi erbjuder modeller med nätt och diskret design som du fäster i byxlinningen eller hänger kring halsen, vilket gör att du kan dölja den under dina vanliga kläder hela dagen.

En stegräknare ska vara enkel att använda

Välj en stegräknare som passar dina aktiviteter och önskemål. Vissa är tillverkade med inbyggd vattenresistens och andra med upp till ett års batteritid. Vattenresistenta stegräknare är perfekta för dig som spenderar mycket tid vid vatten eller inte skräms av lite regn när du ska ta dina långa powerwalks. För att du verkligen ska använda din stegräknare regelbundet är det viktigt att den även är enkel att använda. Därför fokuserar många tillverkare på användarvänligheten med enkla inställningar och tydliga instruktioner. Det ska bara vara att trycka på en knapp när du vill starta dagens stegräkning! Det är dock inget som påverkar kvaliteten, utan de stegräknare vi erbjuder är bland annat utrustade med smarta filterfunktioner som ignorerar korta tillfälliga rörelser eller sensorer som ser till att mätningen görs korrekt oavsett kroppstyp. Allt för att dina resultat ska bli så korrekta som möjligt.

För ett aktivare liv

Hitta den stegräknare som passar dina önskemål och behov i vårt sortiment. Komplettera med de tillbehör som du behöver för att göra din träning ännu roligare och bekvämare. Vi på Addnature erbjuder ett brett och varierat sortiment på en och samma plats för att göra ditt aktiva liv så smidigt som möjligt. Vi erbjuder 365 dagars öppet köp samt gratis returfrakt. Du är även välkommen att kontakta vår kundtjänst med dina frågor via mail eller telefon. Vi ser fram emot att hjälpa dig!

BEHÖVER DU HJÄLP?
Kontakta vår kundtjänst:
Mån-Fre 10:00-12:00 & 13:00-16:00
08 - 4030 4703
NYHETSBREV
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nu,
få ett presentkort till ett värde av 100 kr 4
Schyssta erbjudanden och information om nya produkter väntar!

ADDNATURES DATASÄKERHET
Vår butik i Stockholm

Vill du besöka vår citybutik? Här hittar du mer information.

Till butiken