Addnature
Festliga priser med upp till 70 %¹ rabatt
30 dagars öppet köp, fri retur
Fri frakt 490 kr
Vanliga frågor och svar
Vädermätare för amatörmeteorologer och utövare av väderberoende aktiviteter
En vädermätare är ett praktiskt instrument för dig som sysslar med någon väderberoende aktivitet som golf och vindsurfing eller bara tycker att det intressant att observera hur vädret beter sig. Med en vädermätare kan du mäta lokala väderförhållanden och få en exakt överblick över väderläget var du än befinner dig.

Väderobservation

0 Produkt
Det finns inga tillgängliga produkter i den här listan för tillfället.

En väderstation öppnar helt nya möjligheter

Med en väderstation kan du få en inblick i hur vädret verkligen är. Det kan finnas många skäl till att mäta så kallad atmosfärisk data, såsom temperatur, luftfuktighet, höjd, barometertryck och så vidare. Vissa gör det endast av nyfikenhet: det finns hos många ett intressant att veta i sig hur dessa värden ter sig i den aktuella situationen. För många typer av användare kan det dock vara av helt avgörande betydelse, och påverka om man kan bedriva till exempel sin verksamhet i sitt företag eller utöva sin sport. Vi har väderstationer som på sina unika sätt gör utmärkta jobb för att kunna bedöma en rad olika relevanta aspekter i omgivningen.

Silva Atmoshperic Data Center, eller ADCserien som den kallas, hämtar vi två väderstationer ifrån. Denna serie är gjord för att klara av olika användargruppers högt ställda krav på en väderstation. ADC Summit är perfekt i miljöer såsom höga berg tack vare en lufttryckssensor. ADC Wind passar perfekt för dem som står och faller med vindarnas styrka inom sport och hobbyer. Det gäller bland annat seglare, golfare, ballongfarare, skidåkare, hängglidare, wakeboardare och andra. Det finns många grupper som är i behov av att ha bra koll på omgivningarna och vädret.

Väderstation online

Skapa rätt förutsättningar för din verksamhet med en väderstation

Med våra avancerade väderstationer, som ni kan läsa mer om genom att gå in på varje specifik produkt och se exakt vad som ingår och hur detta står sig mot era krav, gör det möjligt att få en bra och komplett bild av närmiljön just i ett givet ögonblick. Det kan få stora ekonomisk och sportslig betydelse i många fall, och i visa sporter även vara en säkerhetsårgärd, att ha bra koll på hur vädret är och hur det kan utveckla sig. Man får mycket för pengarna, inte minst hos oss som alltid håller låga priser på våra produkter som är artiklar från märken med mycket hög kvalitet. På väderstationer liksom vårt övriga sortiment ingår fri frakt och 365 dagars öppet köp gäller. De passar utmärkt som present till någon som verkar inom ett relevant område där man kan behöva bedöma väder, och kommer då säkerligen med sin goda kvalitet vara en mycket uppskattat gåva. Många tycker även om att kunna ha koll på vädret och hur det har varit under det senaste året för att få en bättre insyn i hur de ska sköta sin trädgård eller sina odlingar.

Bakom väderstationer som dem i vårt sortiment ligger många hundra års forskning och de bygger på den allra senaste tekniken. Därför kan man ta reda på saker som tidigare var helt omöjligt att få ett hum om. Funktioner som går att hitta i vårt sortiment är bland annat, förutom ovannämnda: väderprognoser i flera nivåer, logg för minnet, klocka med alarm, stoppur, köldeffekt (nuvarande så väl som lägsta uppmätta), kompass och mycket annat.

Att använda en väderstation:

  • Är enkelt
  • Ger potentiellt avgörande information för många aktiviteter
  • Förser en med många praktiska funktioner och intressant fakta

  • Med en bra väderstation från till exempel Silva får man del av friluftsutrustning i världsklass. Silva är ett svenskt bolag som skapades av nationella orienteringsmästare på 30talet, efter att man uppfunnit det första vätskefyllda kompasset. Därefter har man fortsatt att bidra med unika innovationer och kvalitetsprodukter för utomhusliv genom alla 80 åren! Nyckeln till det anser man själva är att man består av människor som har ett mycket brett intresse för olika sorters äventyr och för med sig det in i verksamheten. Företaget är fortfarande i allra högsta grad svenskt, och huvudkontoret ligger i Bromma, strax utanför centrala Stockholm.