Öppnas inte PayPals inloggningssida?

Klicka här
för att försöka igen.

Din beställning behandlas. Tack för ditt tålamod.

Välj lätt den perfekta presenten med julklappsguiden - Vi gör det enkelt att hitta de perfekta klapparna!

Företagskund

Resetillbehör

0 Produkter
Det finns inga tillgängliga produkter i den här listan för tillfället.
Bästsäljare

Resetillbehör på Addnature

Gör din resa bekvämare och enklare

Det finns inget bättre än att resa, speciellt när semestern närmar sig och den speciella resan du har planerat snart drar igång. Vi på Addnature har samlat ihop flera smarta resetillbehör som kan förenkla och förbättra din reseupplevelse. Oavsett om det handlar om en campingtur ute i vacker natur, en solsemester i ett varmt land eller en skidresa uppe bland de snöiga bergen så kan du hitta passande resetillbehör här hos oss. Vi har samlat ihop produkter som exempelvis:
  • Resekudde
  • Restäcke
  • Resehanddukar
  • Reselås
  • Sovmask
  • Öronproppar
  • Hand- & fotvärmare
Dessa kan hjälpa dig både före, under och efter själva resan. Naturligtvis kan du använda dig av produkterna även när du inte reser. Läs mer om våra olika produkter och hur de kan hjälpa dig under dina resor.
Resetillbehör

Bra reseprodukter för många aktiviteter

Bland våra resetillbehör hittar du många produkter som passar utmärkt till många olika aktiviteter. Vi har exempelvis funktionella och högabsorberande handdukar som du med fördel kan ta med till stranden. Många av handdukarna är dessutom väldigt lätta, vissa väger så lite som 275 gram. Det innebär att handdukarna är utmärkta att använda vid exempelvis långa vandringar då vikten måste hållas så låg som möjligt.
Förutom handdukar så kan du även hitta andra bra produkter hos oss. Vi har exempelvis samlat ihop flera olika resekuddar av hög kvalitet. Dessa kuddar gör att du kan vila huvudet mot en bekväm yta eller sitta på något skönt istället för på den hårda marken. Kolla igenom alla våra resekuddar och hitta en kudde som passar för just det du vill använda den till.
Om du vet att du kommer att gå länge och har lätt att få blåsor eller skavsår så finns det speciella plåster att använda dig av. Du kan hitta både specialtejp och skavsårsplåster här hos oss. Naturligtvis kan du även hitta bra vandringsskor så att du slipper fotbesvären helt och hållet.

Smarta resetillbehör

Här på sidan kan du även hitta produkter som är bra att ha rent allmänt under en resa. Vi har exempelvis många bra reselås som ser till att dina saker är säkra. Dessutom hittar du bra silikonflaskor som du kan fylla med valfri vätska, luftpumpar som hjälper dig pumpa upp din luftmadrass och många andra praktiska produkter. Om du har problem med att sova på grund av att det är för ljust så hittar du olika sovmasker och ögonbindlar som kan hjälpa dig med problemet.
Något som alltid är viktigt under en resa är att se till att pass, bank- och kreditkort samt andra viktiga saker är lätta att ta fram samtidigt som de är i säkert förvar. Det är något du enkelt kan fixa med hjälp av våra reseplånböcker. Du hittar både halsbandsplånböcker samt andra typer av dolda plånböcker i vårt utbud. Plånböckerna är olika stora så välj en plånbok som ger dig möjlighet att förvara alla dina viktiga saker.

Beställ redan idag

Kolla gärna igenom vårt sortiment och hitta något som kan hjälpa dig under din resa. Genom att köpa hem produkterna redan idag så är du redo inför dina kommande resor. Dessa produkter passar även perfekt som presenter till någon som gillar att resa eller vandra i naturen. Hos oss på Addnature kan du hitta många smarta och användbara resetillbehör, samt naturligtvis många andra typer av produkter.

BEHÖVER DU HJÄLP?
Kontakta vår kundtjänst:
Mån-Fre 10:00-12:00 & 13:00-16:00
08 - 4030 4703
NYHETSBREV
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nu,
få ett presentkort till ett värde av 100 kr 4
Schyssta erbjudanden och information om nya produkter väntar!

ADDNATURES DATASÄKERHET
Vår butik i Stockholm

Vill du besöka vår citybutik? Här hittar du mer information.

Till butiken