VINTERREA | Tusentals produkter till extra låga priser
365 dagar Returrätt
Fri frakt 490 kr
20,000 Produkter 400 Märken
Cykelbutik online

Eagle Creek Ryggsäckar

6 Produkter
1 Valda filter:
Rensa alla filter
1 Valda filter:
Märke
Eagle Creek
Rensa alla filter
Filter
Sortera
 • Eagle Creek Global Companion Backpack 40l black black
  Eagle Creek
  Global Companion Backpack 40l black
  1 900 kr 1 615 kr
  - 15 %
  Fri frakt
  Eagle Creek Global Companion Backpack 40l black
 • Eagle Creek Deviate Travel Pack 60l Dam graphite graphite
  Eagle Creek
  Deviate Travel Pack 60l Dam graphite
  2 200 kr 1 795 kr
  - 18 %
  Fri frakt
  Eagle Creek Deviate Travel Pack 60l Dam graphite
 • Eagle Creek Global Companion Backpack 40l smokey blue smokey blue
  Eagle Creek
  Global Companion Backpack 40l smokey blue
  1 900 kr 1 705 kr
  - 10 %
  Fri frakt
  Eagle Creek Global Companion Backpack 40l smokey blue
 • Eagle Creek Global Companion Backpack 65l Dam black black
  Eagle Creek
  Global Companion Backpack 65l Dam black
  2 500 kr 2 125 kr
  - 15 %
  Fri frakt
  Eagle Creek Global Companion Backpack 65l Dam black
 • Eagle Creek Global Companion Backpack 65l black black
  Eagle Creek
  Global Companion Backpack 65l black
  2 500 kr 2 125 kr
  - 15 %
  Fri frakt
  Eagle Creek Global Companion Backpack 65l black
 • Eagle Creek Packable Daypack black black
  Eagle Creek
  Packable Daypack black
  350 kr 295 kr
  - 16 %
  Eagle Creek Packable Daypack black

Eagle Creek

Res smidigt med en Eagle Creek ryggsäck

Sedan 1975 har det professionella och kvalitativa märket Eagle Creek utmärkt sig på marknaden med sina smarta packlösningar för olika typer av resor. Just här hittar du deras olika ryggsäckar som erbjuder mycket för alla typer av resenärer. En Eagle Creek ryggsäck är idealisk för vandringar, campingar, backpacking, men funkar såklart även för alla andra typer av resor med.

En smart lösning att ha på ryggen

Att bära en väska på ryggen kan lätt skapa obehag, trötta muskler eller kanske även problem med rygg och axlar om de inte är designade rätt. En Eagle Creek ryggsäck är framtagen med stor kunskap och erfarenhet för att ge dig en smart packlösning att ha på ryggen utan att medföra några problem. De är framtagna med olika syften i åtanke och därför kan du välja mellan flera olika ryggsäckar såsom:

 • Dagryggsäckar
 • Vandringsryggsäckar
 • Reseryggsäckar
 • Samt olika tillbehör för ryggsäckar

Genom att analysera din resa blir det mycket enklare att välja en väska som passar bäst för dig. Dagsryggsäckar är lämpade för kortare resor och det ställs därför helt andra krav på dessa. För kortare dagsresor är det onödigt att satsa på ett stort utrymme, då det enbart kommer ge dig en onödig tyngd på ryggen samt kännas klumpigt. Det finns inte heller samma behov av utarbetade passformer med spännen då du inte ska släpa på din väska i flera dagar. En Eagle Creek ryggsäck anpassad för dagsutflykter är därför smidiga, lätta och mindre. De kommer dock med samma fokus på smarta fack och finesser som de andra väskorna, och det tummas heller inte på kvalitet här.
För längre resor behövs det oftast mer utrymme. Både Eagle Creeks ryggsäck för vandringar och resor kommer med större kapaciteter för att få plats med allt det du behöver ha med dig. En reseryggsäck kan innebära såväl en weekend utomlands som en hel backpacker-resa och därför finns det flera olika väskor att välja mellan. Båda alternativen betyder ofta att kläder, övernattningsprylar och diverse tillbehör skall tas med och kräver därför oavsett mer utrymme än en vanlig dagsväska. För backpacking har Eagle Creek tagit fram ryggsäckar som är ämnade att sitta ergonomiskt och bekvämt på ryggen under långa resor och att rymma en större packning. Just dessa är även lämpade för långa vandringar och ser till att göra din resa trivsam och lätt.

Hitta din Eagle Creed ryggsäck i vårt sortiment

Att vända sig åt Eagle Creed när du ska iväg och resa är ett smart och säkert val. Här garanteras du smarta lösningar anpassade efter dina ändamål, tåliga och slitstarka material som skyddar din packning, och uttänkta passformer som är vänliga mot din kropp. I vårt breda sortiment på Addnature hittar du snabbt en Eagle Creed ryggsäck som passar dina ändamål perfekt, både när det kommer till kapacitet och utformning.

Denna webbplats använder cookies och pixeltaggar för att förbättra dess funktionalitet och för att ge dig personligt anpassad reklam, t.ex. på sociala medieplattformar. Se vår integritetspolicy för mer information – i synnerhet; om hur du förhindrar lagring av cookies och spårning av pixeltaggar på din enhet i framtiden.Förstått och avslutat