Nyheter från norr | Senaste nytt från skandinaviska märken
Nätbutiken för cyklar

Solcellsladdare

8 Produkter
Filter
Återställ

Färger

  • svart

Pris

kr
till
kr

Genomsnittsbetyg

  • 1
Sortera
Bästsäljare Nyheter Rekommenderade produkter Pris (fallande) Pris (stigande) Mest rabatt
Miljövänlig och portabel strömförsörjning med solenergi
Solcellsladdare förser dina prylar med ström från egenproducerad, ren solenergi. Med en solcellsladdare har du extra ström i beredskap så att du kan ladda din mobiltelefon, surfplatta och annan utrustning. Vi har smarta solcellspaneler som du kan fästa på ryggsäcken eller hänga upp utomhus när solen ligger på.
Filter
Sortera
Bästsäljare Nyheter Rekommenderade produkter Pris (fallande) Pris (stigande) Mest rabatt
Powertraveller Adventurer Solar Charger 3500mAh black black
Powertraveller
Adventurer Solar Charger 3500mAh black
1 300 kr 985 kr
- 24 %
Fri frakt
Powertraveller Adventurer Solar Charger 3500mAh black
BioLite SolarPanel 5+ Charger
BioLite
SolarPanel 5+ Charger
945 kr
Fri frakt
BioLite SolarPanel 5+ Charger
BioLite SolarPanel 10+ black black
BioLite
SolarPanel 10+ black
1 495 kr 1 445 kr
Fri frakt
BioLite SolarPanel 10+ black
Powertraveller Falcon 21 Foldable Mulit-Voltage Solar Panel - -
Powertraveller
Falcon 21 Foldable Mulit-Voltage Solar Panel -
1 995 kr 1 935 kr
Fri frakt
Powertraveller Falcon 21 Foldable Mulit-Voltage Solar Panel -
Powertraveller Falcon 7 Powerpack with Solar Kit black black
Powertraveller
Falcon 7 Powerpack with Solar Kit black
1 095 kr 945 kr
- 14 %
Fri frakt
Powertraveller Falcon 7 Powerpack with Solar Kit black
Powertraveller Solargorilla
Powertraveller
Solargorilla
2 695 kr 2 395 kr
- 11 %
Fri frakt
Powertraveller Solargorilla
Powertraveller Falcon 12E Foldable Solar Panel
Powertraveller
Falcon 12E Foldable Solar Panel
1 095 kr 1 035 kr
Fri frakt
Powertraveller Falcon 12E Foldable Solar Panel
Powertraveller Kestrel 40 Solar Charger with Integrated Battery 10000mAh
Powertraveller
Kestrel 40 Solar Charger with Integrated Battery 10000mAh
1 345 kr
Fri frakt
Powertraveller Kestrel 40 Solar Charger with Integrated Battery 10000mAh
Ytterligare information

Underlätta turen med en bra solcellsladdare

När man befinner sig i vildmarken eller på resande fot på annat sätt är ofta tillförseln av el ett av de mest besvärliga problemen. Det kan samtidigt vara en av de viktigaste faktorerna för att kunna lyckas genomföra sin utflykt eller expedition om det kräver elektrisk utrustning. Därför har vi samlat en kategori med olika sorter lösningar för el, så som solcellsladdare, som kan vara smidiga att ha med sig när man är ute i vildmarken eller reser. Här hittar du bland annat batterier, adaptrar, solcellsladdare och liknande. El är en stor fördel att ha tillgång till i vildmarken av många olika anledningar: den viktigaste är ofta att det finns utrustning som kräver det, så som ficklampor, mätinstrument, komradio eller solcellsladdare. Det finns även i många läge en bekvämlighetsaspekt, så som möjligheter för ljus eller värme. Även vid mindre utflykter kan en möjlighet att ladda batterierna på en mobiltelefon vara avgörande om det vill sig illa. Det är därför ed dagens teknik bättre att ha med sig en liten laddare av något slag.

Har man tillgång till el möjliggör en solcellsladdare att kunna vara i naturen mer och längre. Det kan ske på lite olika sätt, med olika apparater som vi har i vårt sortiment. Dels har vi vanliga batterier som är bra att ha till många olika verktyg och hjälpmedel, så som ficklampor och liknande. Det finns också särskilda solcellsladdare, som gör det möjligt att tillföra extra energi till andra prylar, genom att till exempel ansluta dem till ingången för laddaren hos en mobiltelefon eller dator. Då får man extra tid för att använda dem, vilket kan vara guld värt när man är ute på lite längre utflykter, och om man rent av behöver kunna använda dem för att utföra ett uppdrag, så som forskningsresor i naturen. Vi har även lösningar där dessa portabla resebatterier har solcellsladdare, så satt man kan ladda upp sina saker och batterier även när man befinner sig långt från närmsta eluttag! Det är ett supersmidigt sätt att ta tillvara på de resurser som finns i naturen när man befinner sig långt från civilisationen ; och dessutom ett mycket miljövänligt vis att använda energi på över huvud taget. Man kan även i längden minska sina energikostnader med solcellsladdare, i och med att elen som man använder när man väl har köpt den och aktiverar den faktiskt är helt gratis.

Solcellsladdare online

Pålitliga produkter som solcellsladdare hos Addnature.com

Vårt sortiment av dessa produkter inom solcellsladdare och batterier kommer från pålitliga kvalitetsmärken som gör att man kan lita på att man får riktig god funktion och stabil användning, såsom PowerTraveller och Panasonic. Det är naturligtvis inte minst viktigt när det gäller tillförsel av el för situationer där man är beroende av det, till exempel när man behöver det för att kontakta omvärlden från vildmarken. Samtidigt håller vi samma låga priser som på resten av vårt sortiment, och har dessutom fri frakt och 365 dagars öppet köp.

Med tillgång till energi i naturen kan du känna dig tryggare, gladare, och inte minst få upp humöret på mindre naturvana deltagare på utflykten, till exempel barn som är vana vid att kunna använda sin mobiltelefon åtminstone några gånger per dag. Att investera i och använda solcellsladdare:

  • Löser konkreta problem
  • Underlättar resandet
  • Ger tryggheten av att alltid kunna kontakta omvärlden

Denna webbplats använder cookies och pixeltaggar för att förbättra dess funktionalitet och för att ge dig personligt anpassad reklam, t.ex. på sociala medieplattformar. Se vår integritetspolicy för mer information – i synnerhet; om hur du förhindrar lagring av cookies och spårning av pixeltaggar på din enhet i framtiden.Förstått och avslutat