Addnature
Spara upp till 60 %1 på säsongsrean
100 dagars öppet köp, fri retur
Fri frakt 490 kr
Vanliga frågor och svar
Väska
Glöm inte tandborsten
Att ha en necessär är både nödvändigt och praktiskt då du reser. Där får du enkelt översyn över alla dina hygienartiklar. Många necessärer har specialfunktioner och är extra vänliga att packa i en väska. I den här kategorin hittar du olika typer av necessärer i olika modeller och storlekar.

Necessärer

17 Produkter
Filter
Återställ

Hållbarhetscertifiering

 • bluesign APPROVED 2

Tillgänglighet i butik

 • Stockholm 2

Färger

 • grå
 • grön
 • pink
 • röd
 • blå
 • svart
 • guld

Pris

kr
till
kr

Kundbetyg

 • 1
Sortera
Bästsäljare Nyheter Högsta kundbetyg Pris (fallande) Pris (stigande) Mest rabatt
Filter
Sortera
Bästsäljare Nyheter Högsta kundbetyg Pris (fallande) Pris (stigande) Mest rabatt
deuter Wash Center Lite II Toalettväska blå
deuter Wash Center Lite II Toalettväska blå blå
deuter
Wash Center Lite II Toalettväska blå
315 kr
Osprey Transporter Toalett Kit Stor grå
Osprey Transporter Toalett Kit Stor grå grå
Osprey
Transporter Toalett Kit Stor grå
520 kr
Fri frakt
deuter Wash Center II grön
deuter Wash Center II grön grön
deuter
Wash Center II grön
445 kr
deuter Wash Bag Barn grön
deuter Wash Bag Barn grön grön
deuter
Wash Bag Barn grön
255 kr
deuter Wash Center Lite II Toalettväska grön
deuter Wash Center Lite II Toalettväska grön grön
deuter
Wash Center Lite II Toalettväska grön
315 kr
deuter Wash Bag II svart
deuter Wash Bag II svart svart
deuter
Wash Bag II svart
335 kr
Osprey Transporter Toalett Kit Stor svart
Osprey Transporter Toalett Kit Stor svart svart
Osprey
Transporter Toalett Kit Stor svart
Rek. 515 kr 455 kr
- 12 %
deuter Wash Bag I guld
deuter Wash Bag I guld guld
deuter
Wash Bag I guld
255 kr
deuter Wash Center I blå
deuter Wash Center I blå blå
deuter
Wash Center I blå
375 kr
deuter Wash Bag II röd
deuter Wash Bag II röd röd
deuter
Wash Bag II röd
335 kr
deuter Wash Center I röd
deuter Wash Center I röd röd
deuter
Wash Center I röd
375 kr
deuter Wash Center I svart
deuter Wash Center I svart svart
deuter
Wash Center I svart
375 kr
Mammut Washbag Travel S svart
Mammut Washbag Travel S svart svart
Mammut
Washbag Travel S svart
Rek. 270 kr 255 kr
Mammut Washbag Travel L svart
Mammut Washbag Travel L svart svart
Mammut
Washbag Travel L svart
Rek. 378 kr 355 kr
deuter Wash Bag Barn pink
deuter Wash Bag Barn pink pink
deuter
Wash Bag Barn pink
255 kr
deuter Wash Bag I röd
deuter Wash Bag I röd röd
deuter
Wash Bag I röd
255 kr
deuter Wash Center Lite I Toalettväska röd
deuter Wash Center Lite I Toalettväska röd röd
deuter
Wash Center Lite I Toalettväska röd
285 kr

Necessär, smart förvaring

Det finns många snygga och smarta necessärer hos Addnature som passar perfekt att ta med på resan. För att undvika att mötas av läckande tvål och schampoflaskor när du öppnar resväskan finns det praktiska lösningar i form av superbra necessärer. Det stora utbudet av necessärer täcker in både stora och små modeller och det är egentligen bara att välja den som passar dina toalettsaker bäst. Om du vill packa med dig dina vanliga flaskor med schampo, tvål och hudlotion kan det vara till fördel att välja en necessär som är väldigt rymlig och garanterat har plats för allt. Med ett smidigt och stabilt blixtlås stänger du necessären och packar ner den i väskan. Det finns många av toalettväskorna som har flera fack och dessa är speciellt bra att ha om man är osäker på om någon flaska kommer att läcka. Det blir mindre besvärligt att torka rent lite tvålkladd i endast ett fack istället för i en hel necessär. Det finns många som endast tar med sig mini-förpackningar av tvål och schampo när de är på semester. Om du tillhör den skara som gärna föredrar så kallade semesterflaskor finns det oändligt många små necessärer att välja bland här hos Addnature. En av fördelarna med att välja en mindre necessär är att den oftast är godkänd som handbagage när du ska flyga. Har du dessutom valt en genomskinlig necessär behöver du inte flytta över alla dina små toalettsaker i en plastpåse när du ska gå igenom säkerhetskontrollen.

Necessärer online

Mer än bara schampo

Många förknippar necessärer endast med små väskor som är till för toalettsaker, men en toalettväska kan användas till otroligt mycket mer.

 • Förvaring av mediciner
 • Förvaring av pass och biljetter
 • Reperationssaker

Vissa resor kräver att vi packar med oss en del mediciner och bär du dessutom omkring på läkemedel regelbundet är det oerhört viktigt att du tänker på att packa ner dessa. Använd gärna två necessärer när du reser. En necessär kan vara avsedd för dina toalettartiklar medan du i den andra kan förvara enbart mediciner. Plåster och några huvudvärkstabletter är alltid bra att ha med som ett grundapotek, men ibland är det även nödvändigt att packa ner sårtvätt, myggsprej och kanske några allergimediciner. Packa gärna dessa separat så att du snabbt kan komma åt dem när du behöver. Du kan välja en necessär i en speciell färg eller med mönster så att den sticker ut i din packning. Necessärer är också ett utmärkt förvaringsställe för pass och biljetter. Passet och biljetterna är oftast lite skrymmande för att få plats i plånboken och då kan dessa få resa separat i en necessär. Välj gärna en necessär av platt modell så att de viktiga papperna som du förvarar här inte blir böjda. Om du ska iväg på en cykelsemester måste du vara förberedd på eventuellt punktering eller lite trassel med kedjan eller något annat oförutsett som kan tänkas uppkomma. Samla ihop lite reperationssaker som du kanske kommer att behöva under din semester och lägg allt samman i en liten necessär. Med alla reperationssaker samlade på ett och samma ställe behöver du inte rota igenom hela väskan utan hittar allt blixtsnabbt.

Organisera mera

Ofta lönar det sig att lägga lite tid på packningen innan man beger sig iväg på en resa. Genom att du organiserar sin packning hittar du sakerna betydligt lättare. Tänk igenom vad du behöver ha med dig och fördela därefter toalettsaker och andra viktiga prylar och dokument i olika necessärer. Det är alltid bra att satsa på en vattenavvisande toalettväska som förblir torr även om det regnar på ryggsäcken. Vi är alla olika och vissa föredrar stora rymliga necessärer med endast ett fack som ”sväljer” allt, medan andra tycker bättre om att dela upp sina saker i mindre fack. Oavsett vad du tycker bäst om så har Addnature necessärer för dig. Det varierande utbudet täcker in alla olika storlekar, färger och former. Om du föredrar att hänga upp din necessär finns de några med krokanordningar. Andra passar bättre att ställa på badkarskanten eller på en hylla. För dig som campar i skogen och inte vill riskera att toalettrullen blir blöt finns det något väldigt fiffigt. En upphängningsbar toalettrullehållare som dessutom är vattentät. Njut av resan med snygga, fiffiga och praktiska necessärer från Addnature.