Epic gear | Episka favoriter utvalda av personalen
365 dagar Returrätt
Fri frakt 490 kr
20,000 Produkter 400 Märken
Cykelbutik online

Salomon Väskor

3 Produkter
Valda filter:
Märke
Salomon
Rensa alla filter
Kategorier
Filter
Sortera
 • Salomon Pulse Belt black black
  Salomon
  Pulse Belt black
  345 kr 265 kr
  - 23 %
  • Versioner: XSXL
  Salomon Pulse Belt black
 • Salomon Pulse Belt urban chic urban chic
  Salomon
  Pulse Belt urban chic
  285 kr från 265 kr
  • Versioner: XSXL
  Salomon Pulse Belt urban chic
 • Salomon Pulse Belt sulphur spring sulphur spring
  Salomon
  Pulse Belt sulphur spring
  285 kr 235 kr
  - 18 %
  • Versioner: XL
  Salomon Pulse Belt sulphur spring

Stort sortiment av väskor för den aktive.

Salomon är ett välkänt varumärke med många år på nacken. Företaget har sedan starten tillverkat outdoor- kläder och tillbehör av högsta kvalitet. Från början var tanken bakom Salomon att tillverka och sälja produkter och kläder för bergssporter som skidåkning. Idag används dock Salomon av alla sorters människor som gillar att träna och vistas i naturen. Salomons väskor är väldigt populära, förmodligen på grund av den höga kvaliteten och den tidlösa designen. Här kan du välja bland olika väskmodeller som magväskor, pjäxväskor och ryggsäckar. För dig som åker skidor och snowboard finns det många smarta väskalternativ från Salomon. Ett bra exempel är något av midjebältena med inbyggd isolerad flaska. Man kan ju bli törstig även om det inte är gassande sol och 25 grader varmt. När du tränar och åker skidor är det viktigt att fylla på med vätska så att du orkar längre och inte blir uttorkad. Med dessa midjebälten är vattenflaskan isolerad, vilket innebär att vätskan varken fryser eller blir för varm. På väskan finns även ett smart fack där du kan förvara snacks eller liknande. Salomon har dessutom tänkt på att skidåkarens fingrar kan vara frusna och kalla, därför har midjeväskorna stora snäppen som du enkelt kommer åt även när fingrarna är lite stela.

Allt för skidåkaren

I sortimentet kan du förutom midjeväskor även köpa smarta ryggsäckar för din skidutrusning. I dessa ryggsäckar finns ett rymligt fack där du får plats med både pjäxor, hjälm och annan utrusning. Ryggsäcken är utrustad med bekväma ventilationspaneler i ryggen, där man annars kan bli ganska svettig. Beroende på hur du ska använda väskan kan du antingen ta ur axelremmarna eller dölja dem inuti väskan. Denna sorts ryggsäck är perfekt när du ska på afterski eller om du behöver ta med dig din skidutrustning en längre sträcka. Salomon väskor När du köper en Salomon väska kan du alltid räkna med:

 • Kvalitet
 • Slitstarkt material med smarta funktioner
 • Många lättåtkomliga och funktionella fack
 • Justerbara remmar

Att gå runt och släpa på pjäxor kan vara tungt, dessutom kan de vassa kanterna förstöra säten i bilen eller andra saker. Med en pjäxväska slipper du snöslask i rummet och dessutom skyddas pjäxorna. Väskan är enkel att bära och har även en vattentät botten. Förutom pjäxväskor kan du hitta smarta skidväskor här. Med dessa snygga och retroinspirerade fodral blir du både snygg och funktionell i backen. Den långa dragkedjan som går över hela väskan gör det enkelt att ta ur och lägga i dina skidor.

Denna webbplats använder cookies och pixeltaggar för att förbättra dess funktionalitet och för att ge dig personligt anpassad reklam, t.ex. på sociala medieplattformar. Se vår integritetspolicy för mer information – i synnerhet; om hur du förhindrar lagring av cookies och spårning av pixeltaggar på din enhet i framtiden.Förstått och avslutat