20,000 Produkter 400 Märken
Nätbutiken för cyklar

Kylväskor & Kylklampar

6 Produkter
Filter
Återställ

Typ

 • Kylbox 2
 • Kylväska 3

Färger

 • svart

Pris

kr
till
kr
Sortera
Våra mest sålda produkter Nyheter Rekommenderade produkter Pris (fallande) Pris (stigande) Mest rabatt
Håll din mat och dryck kyld på fest och på campingturen
När det är dags för en kortare utflykt eller fest är det alltid ett plus att ha en bra kylväska. Här har vi några utvalda kylväskor och kylklampar för att sätta guldkant på utomhusaktiviteten.
Filter
Sortera
Våra mest sålda produkter Nyheter Rekommenderade produkter Pris (fallande) Pris (stigande) Mest rabatt
 • Primus Cooler Bag
  Primus
  Cooler Bag
  595 kr 475 kr
  - 20 %
  Primus Cooler Bag
 • Primus Ice Pack
  Primus
  Ice Pack
  195 kr
  Primus Ice Pack
 • Primus Cooler Backpack
  Primus
  Cooler Backpack
  995 kr 895 kr
  - 10 %
  Fri frakt
  Primus Cooler Backpack
 • Petromax Cool Box 25l
  Petromax
  Cool Box 25l
  2 199 kr
  Fri frakt
  Petromax Cool Box 25l
 • Petromax Cool Box 50l
  Petromax
  Cool Box 50l
  3 119 kr
  Fri frakt
  Petromax Cool Box 50l
 • Outwell Ice Block
  Outwell
  Ice Block
  89 kr 75 kr
  - 16 %
  Outwell Ice Block
Ytterligare information

Kylväskor för dina utomhusaktiviteter

Från picknicken i parken till utflykten med familjen - en kylväska kommer göra alla dina utomhusaktiviteter ännu mysigare. De hjälper dig att hålla drycken och maten fräsch och kyld samtidigt som de blir lättare att bära med sig. Här hittar du kylväskor och kylklampar i olika storlekar och utföranden för att passa just den aktivitet du planerar. Vi har små väskor för lunchlådan till jobbet, medelstora modeller för familjeutflykten och de lite större kylväskorna som passar utmärkt för den långa roadtrippen. Oavsett hur mycket du behöver få plats med kommer du alltså hitta rätt väska oavsett livsstil och typ av resa. Många modeller är dessutom utrustade med smarta fack och fickor för möjligheten att kunna förvara mindre förpackningar eller bestick. Även om det viktigaste när det kommer till att välja kylväska är att den håller innehållet väl kylt och fräscht, kan det vara kul att låta den bli en del av din vardagsstil. Satsa på en mönstrad variant eller en enfärgad modell i svart för ett mer neutralt utseende.

Kylväskor i olika storlekar

De dagar då du var tvungen att bära med dig en klumpig väska fylld med is till stranden är förbi. Idag kan du välja på isolerande väskor som är lätta att transportera och som håller innehållet kylt länge med endast några kylklampar som hjälp. Perfekt för picknicken, campingturen, lunchlådan eller knytkalaset. De tillverkas i både hårda och mjuka material och vilken variant du väljer beror på vad du planerar att använda den till. När du ska packa bilen full inför långresan kan det vara bra med en kylväska i hårt Polypropylen för att inte riskera att innehållet trycks ihop av väskor eller övrig utrustning. För stranden eller utflykten med skolan är det smidigt med en kylväska i form av en ryggsäck. Förutom att dagens kylväskor är mindre klumpiga har de även fördelen av att vara bekvämare att bära. Våra kylväskor kommer med handtag och justerbara band för att de enkelt ska kunna hanteras av en person. De designas även med andra praktiska funktioner såsom fickor på utsidan där du kan förvara mindre föremål som inte behöver kylas ner. Det gör att du slipper bära med dig extra väskor om du till exempel bara ska ner till stranden eller slå dig ner för en picknick i parken.

Hitta rätt modell hos oss

Här på Addnature har vi ett brett utbud av kylväskor i en mängd olika storlekar. Våra minsta modeller är den perfekta storleken för lunchlådan till skolan eller kontoret, medan våra större modeller är utmärkta för att ta med på campingen eller för andra tillfällen där du behöver mat för mer än en dag. Kanske ska du hålla i en fest någon annan stans än hemma och behöver hjälp frakta dina godaste specialiteter? Då kommer en rymlig kylväska att komma väl till hands. Välkommen att hitta rätt modell för dig här hos oss.

Denna webbplats använder cookies och pixeltaggar för att förbättra dess funktionalitet och för att ge dig personligt anpassad reklam, t.ex. på sociala medieplattformar. Se vår integritetspolicy för mer information – i synnerhet; om hur du förhindrar lagring av cookies och spårning av pixeltaggar på din enhet i framtiden.Förstått och avslutat