Fira våren med stil | Nya kollektioner för urbana äventyrare
100 dagars öppet köp, fri retur
Fri frakt 490 kr
20,000 Produkter 400 Märken
Nätbutiken för cyklar

Kylväskor & Kylklampar

8 Produkter
Filter
Återställ

Färger

  • gul
  • orange
  • blå
  • svart

Pris

kr
till
kr
Sortera
Bästsäljare Nyheter Rekommenderade produkter Pris (fallande) Pris (stigande) Mest rabatt
Håll din mat och dryck kyld på fest och på campingturen
När det är dags för en kortare utflykt eller fest är det alltid ett plus att ha en bra kylväska. Här har vi några utvalda kylväskor och kylklampar för att sätta guldkant på utomhusaktiviteten.
Filter
Sortera
Bästsäljare Nyheter Rekommenderade produkter Pris (fallande) Pris (stigande) Mest rabatt
Primus Ice Pack
Primus
Ice Pack
195 kr
Primus Ice Pack
Primus Cooler Backpack
Primus
Cooler Backpack
995 kr 965 kr
Fri frakt
Primus Cooler Backpack
Hydro Flask Soft Cooler Pack 15l black black
Hydro Flask
Soft Cooler Pack 15l black
2 595 kr 2 195 kr
- 15 %
Fri frakt
Hydro Flask Soft Cooler Pack 15l black
Petromax Cool Box 25l
Petromax
Cool Box 25l
2 595 kr 2 205 kr
- 15 %
Fri frakt
Petromax Cool Box 25l
Petromax Cool Box 50l
Petromax
Cool Box 50l
3 495 kr 2 975 kr
- 15 %
Fri frakt
Petromax Cool Box 50l
KAVU Lunch Box Insulated Bag forest ranger forest ranger
KAVU
Lunch Box Insulated Bag forest ranger
395 kr 255 kr
- 35 %
KAVU Lunch Box Insulated Bag forest ranger
KAVU Lunch Box Insulated Bag triblinds triblinds
KAVU
Lunch Box Insulated Bag triblinds
395 kr 245 kr
- 38 %
KAVU Lunch Box Insulated Bag triblinds
Hydro Flask Ice Pack pacific pacific
Ny
Hydro Flask
Ice Pack pacific
195 kr
Hydro Flask Ice Pack pacific
Ytterligare information

Kylväskor för dina utomhusaktiviteter

Från picknicken i parken till utflykten med familjen - en kylväska kommer göra alla dina utomhusaktiviteter ännu mysigare. De hjälper dig att hålla drycken och maten fräsch och kyld samtidigt som de blir lättare att bära med sig. Här hittar du kylväskor och kylklampar i olika storlekar och utföranden för att passa just den aktivitet du planerar. Vi har små väskor för lunchlådan till jobbet, medelstora modeller för familjeutflykten och de lite större kylväskorna som passar utmärkt för den långa roadtrippen. Oavsett hur mycket du behöver få plats med kommer du alltså hitta rätt väska oavsett livsstil och typ av resa. Många modeller är dessutom utrustade med smarta fack och fickor för möjligheten att kunna förvara mindre förpackningar eller bestick. Även om det viktigaste när det kommer till att välja kylväska är att den håller innehållet väl kylt och fräscht, kan det vara kul att låta den bli en del av din vardagsstil. Satsa på en mönstrad variant eller en enfärgad modell i svart för ett mer neutralt utseende.

Kylväskor i olika storlekar

De dagar då du var tvungen att bära med dig en klumpig väska fylld med is till stranden är förbi. Idag kan du välja på isolerande väskor som är lätta att transportera och som håller innehållet kylt länge med endast några kylklampar som hjälp. Perfekt för picknicken, campingturen, lunchlådan eller knytkalaset. De tillverkas i både hårda och mjuka material och vilken variant du väljer beror på vad du planerar att använda den till. När du ska packa bilen full inför långresan kan det vara bra med en kylväska i hårt Polypropylen för att inte riskera att innehållet trycks ihop av väskor eller övrig utrustning. För stranden eller utflykten med skolan är det smidigt med en kylväska i form av en ryggsäck. Förutom att dagens kylväskor är mindre klumpiga har de även fördelen av att vara bekvämare att bära. Våra kylväskor kommer med handtag och justerbara band för att de enkelt ska kunna hanteras av en person. De designas även med andra praktiska funktioner såsom fickor på utsidan där du kan förvara mindre föremål som inte behöver kylas ner. Det gör att du slipper bära med dig extra väskor om du till exempel bara ska ner till stranden eller slå dig ner för en picknick i parken.

Hitta rätt modell hos oss

Här på Addnature har vi ett brett utbud av kylväskor i en mängd olika storlekar. Våra minsta modeller är den perfekta storleken för lunchlådan till skolan eller kontoret, medan våra större modeller är utmärkta för att ta med på campingen eller för andra tillfällen där du behöver mat för mer än en dag. Kanske ska du hålla i en fest någon annan stans än hemma och behöver hjälp frakta dina godaste specialiteter? Då kommer en rymlig kylväska att komma väl till hands. Välkommen att hitta rätt modell för dig här hos oss.