Addnature
Upp till 70 % rabatt1
100 dagars öppet köp, fri retur
Fri frakt 490 kr
Vanliga frågor och svar
Håll din mat och dryck kyld på fest och på campingturen
När det är dags för en kortare utflykt eller fest är det alltid ett plus att ha en bra kylväska. Här har vi några utvalda kylväskor och kylklampar för att sätta guldkant på utomhusaktiviteten.

Kylväskor & Kylklampar

8 Produkter
Filter
Återställ

Modell

 • Passiv 6
 • Termoelektrisk 2

Energiförsörjning

 • Aktiv kylning 12v 2
 • Aktiv kylning 230v 2
 • Passive Cooling 1
 • Passiv kylning 6

Volym i l

l
l

Serie

 • Outwell ECOcool 1

Färger

 • grå
 • blå
 • svart
 • Petrol

Pris

kr
till
kr

Kundbetyg

 • 1
 • 1
 • 1
 • 1
Sortera
Bästsäljare Nyheter Högsta kundbetyg Pris (fallande) Pris (stigande) Mest rabatt
Filter
Sortera
Bästsäljare Nyheter Högsta kundbetyg Pris (fallande) Pris (stigande) Mest rabatt
Outwell ECOcool Låda 24l 12V/230V grå
Outwell ECOcool Låda 24l 12V/230V grå grå
Outwell
ECOcool Låda 24l 12V/230V grå
1 465 kr
Fri frakt
Outwell Puffin Kylväska blå
Outwell Puffin Kylväska blå blå
Outwell
Puffin Kylväska blå
Rek. 380 kr 365 kr
Primus Kylväska
Primus Kylväska
Primus
Kylväska
Rek. 701,46 kr 645 kr
Fri frakt
Primus Ice Pack Rulltopväska
Primus Ice Pack Rulltopväska
Primus
Ice Pack Rulltopväska
Rek. 237,06 kr 205 kr
- 13 %
Hydro Flask Carry Out Kylväska 20 l blå
Hydro Flask Carry Out Kylväska 20 l blå blå
Hydro Flask
Carry Out Kylväska 20 l blå
Rek. 1 296 kr 1 035 kr
Fri frakt
- 20 %
Primus Cooler Ryggsäck
Primus Cooler Ryggsäck
Primus
Cooler Ryggsäck
Rek. 1 187,46 kr 1 005 kr
Fri frakt
- 15 %
Easy Camp Chilly Kylbox 12V/230V 24l Petrol
Easy Camp Chilly Kylbox 12V/230V 24l Petrol Petrol
Easy Camp
Chilly Kylbox 12V/230V 24l Petrol
Rek. 995 kr 685 kr
Fri frakt
- 31 %
SALE DEAL
Robens Kylväska 15l svart
Robens Kylväska 15l svart svart
Robens
Kylväska 15l svart
Rek. 565 kr 385 kr
- 31 %
SALE DEAL

Kylväskor för dina utomhusaktiviteter

Från picknicken i parken till utflykten med familjen - en kylväska kommer göra alla dina utomhusaktiviteter ännu mysigare. De hjälper dig att hålla drycken och maten fräsch och kyld samtidigt som de blir lättare att bära med sig. Här hittar du kylväskor och kylklampar i olika storlekar och utföranden för att passa just den aktivitet du planerar. Vi har små väskor för lunchlådan till jobbet, medelstora modeller för familjeutflykten och de lite större kylväskorna som passar utmärkt för den långa roadtrippen. Oavsett hur mycket du behöver få plats med kommer du alltså hitta rätt väska oavsett livsstil och typ av resa. Många modeller är dessutom utrustade med smarta fack och fickor för möjligheten att kunna förvara mindre förpackningar eller bestick. Även om det viktigaste när det kommer till att välja kylväska är att den håller innehållet väl kylt och fräscht, kan det vara kul att låta den bli en del av din vardagsstil. Satsa på en mönstrad variant eller en enfärgad modell i svart för ett mer neutralt utseende.

Kylväskor i olika storlekar

De dagar då du var tvungen att bära med dig en klumpig väska fylld med is till stranden är förbi. Idag kan du välja på isolerande väskor som är lätta att transportera och som håller innehållet kylt länge med endast några kylklampar som hjälp. Perfekt för picknicken, campingturen, lunchlådan eller knytkalaset. De tillverkas i både hårda och mjuka material och vilken variant du väljer beror på vad du planerar att använda den till. När du ska packa bilen full inför långresan kan det vara bra med en kylväska i hårt Polypropylen för att inte riskera att innehållet trycks ihop av väskor eller övrig utrustning. För stranden eller utflykten med skolan är det smidigt med en kylväska i form av en ryggsäck. Förutom att dagens kylväskor är mindre klumpiga har de även fördelen av att vara bekvämare att bära. Våra kylväskor kommer med handtag och justerbara band för att de enkelt ska kunna hanteras av en person. De designas även med andra praktiska funktioner såsom fickor på utsidan där du kan förvara mindre föremål som inte behöver kylas ner. Det gör att du slipper bära med dig extra väskor om du till exempel bara ska ner till stranden eller slå dig ner för en picknick i parken.

Hitta rätt modell hos oss

Här på Addnature har vi ett brett utbud av kylväskor i en mängd olika storlekar. Våra minsta modeller är den perfekta storleken för lunchlådan till skolan eller kontoret, medan våra större modeller är utmärkta för att ta med på campingen eller för andra tillfällen där du behöver mat för mer än en dag. Kanske ska du hålla i en fest någon annan stans än hemma och behöver hjälp frakta dina godaste specialiteter? Då kommer en rymlig kylväska att komma väl till hands. Välkommen att hitta rätt modell för dig här hos oss.