Addnature
Fixa stilen med våra handplockade outfits
100 dagars öppet köp, fri retur
Fri frakt 490 kr
Vanliga frågor och svar
Håll din mat och dryck kyld på fest och på campingturen
När det är dags för en kortare utflykt eller fest är det alltid ett plus att ha en bra kylväska. Här har vi några utvalda kylväskor och kylklampar för att sätta guldkant på utomhusaktiviteten.

Kylväskor & Kylklampar

6 Produkter
Filter
Återställ

Volym i l

l
l

Färger

  • blå
  • svart
  • flerfärgad

Pris

kr
till
kr
Sortera
Bästsäljare Nyheter Högsta kundbetyg Pris (fallande) Pris (stigande) Mest rabatt
Filter
Sortera
Bästsäljare Nyheter Högsta kundbetyg Pris (fallande) Pris (stigande) Mest rabatt
Primus Cooler Bag
Primus Cooler Bag
Primus
Cooler Bag
RRP 685 kr 545 kr
Fri frakt
- 20 %
Primus Ice Pack
Primus Ice Pack
Primus
Ice Pack
RRP 235 kr 205 kr
- 13 %
Primus Cooler Backpack
Primus Cooler Backpack
Primus
Cooler Backpack
RRP 1 155 kr 925 kr
Fri frakt
- 20 %
Hydro Flask Carry Out Soft Cooler Bag 20l blå
Hydro Flask Carry Out Soft Cooler Bag 20l blå blå
Hydro Flask
Carry Out Soft Cooler Bag 20l blå
945 kr
Fri frakt
KAVU Snack Sack Cooler Bag flerfärgad
KAVU Snack Sack Cooler Bag flerfärgad flerfärgad
KAVU
Snack Sack Cooler Bag flerfärgad
RRP 595 kr 495 kr
Fri frakt
- 17 %
KAVU Snack Sack Cooler Bag flerfärgad
KAVU Snack Sack Cooler Bag flerfärgad flerfärgad
KAVU
Snack Sack Cooler Bag flerfärgad
RRP 595 kr 495 kr
Fri frakt
- 17 %

Kylväskor för dina utomhusaktiviteter

Från picknicken i parken till utflykten med familjen - en kylväska kommer göra alla dina utomhusaktiviteter ännu mysigare. De hjälper dig att hålla drycken och maten fräsch och kyld samtidigt som de blir lättare att bära med sig. Här hittar du kylväskor och kylklampar i olika storlekar och utföranden för att passa just den aktivitet du planerar. Vi har små väskor för lunchlådan till jobbet, medelstora modeller för familjeutflykten och de lite större kylväskorna som passar utmärkt för den långa roadtrippen. Oavsett hur mycket du behöver få plats med kommer du alltså hitta rätt väska oavsett livsstil och typ av resa. Många modeller är dessutom utrustade med smarta fack och fickor för möjligheten att kunna förvara mindre förpackningar eller bestick. Även om det viktigaste när det kommer till att välja kylväska är att den håller innehållet väl kylt och fräscht, kan det vara kul att låta den bli en del av din vardagsstil. Satsa på en mönstrad variant eller en enfärgad modell i svart för ett mer neutralt utseende.

Kylväskor i olika storlekar

De dagar då du var tvungen att bära med dig en klumpig väska fylld med is till stranden är förbi. Idag kan du välja på isolerande väskor som är lätta att transportera och som håller innehållet kylt länge med endast några kylklampar som hjälp. Perfekt för picknicken, campingturen, lunchlådan eller knytkalaset. De tillverkas i både hårda och mjuka material och vilken variant du väljer beror på vad du planerar att använda den till. När du ska packa bilen full inför långresan kan det vara bra med en kylväska i hårt Polypropylen för att inte riskera att innehållet trycks ihop av väskor eller övrig utrustning. För stranden eller utflykten med skolan är det smidigt med en kylväska i form av en ryggsäck. Förutom att dagens kylväskor är mindre klumpiga har de även fördelen av att vara bekvämare att bära. Våra kylväskor kommer med handtag och justerbara band för att de enkelt ska kunna hanteras av en person. De designas även med andra praktiska funktioner såsom fickor på utsidan där du kan förvara mindre föremål som inte behöver kylas ner. Det gör att du slipper bära med dig extra väskor om du till exempel bara ska ner till stranden eller slå dig ner för en picknick i parken.

Hitta rätt modell hos oss

Här på Addnature har vi ett brett utbud av kylväskor i en mängd olika storlekar. Våra minsta modeller är den perfekta storleken för lunchlådan till skolan eller kontoret, medan våra större modeller är utmärkta för att ta med på campingen eller för andra tillfällen där du behöver mat för mer än en dag. Kanske ska du hålla i en fest någon annan stans än hemma och behöver hjälp frakta dina godaste specialiteter? Då kommer en rymlig kylväska att komma väl till hands. Välkommen att hitta rätt modell för dig här hos oss.