Öppnas inte PayPals inloggningssida?

Klicka här
för att försöka igen.

Din beställning behandlas. Tack för ditt tålamod.

Toppmärken till kampanjpriser- Sätt sommarens standard - upp till -65%! | JUST NU: Fri frakt på allt. NYHET! Skickas med PostNord innan kl 17.30

Mjuka konserver

34 Produkter
Relaterad till friluftsmat
  1. Frystorkad mat
  2. Vegetariskt
  3. Energitillskott
Märke
  • 6
  • 8
  • 8
  • 12
Pris i kr

Gourmetmiddagar med valfri utsikt

Mjukkonserverna är färdigrätter med samma konsistens som vanlig mat. Genom att konserverna inte är torkade väger de mer än frystorkat, men är perfekta när du inte vill bära med dig ingredienserna för att slänga ihop en härlig gryta eller pastarätt. Ett bra val för kortare helgtur där vikten inte är lika avgörande.

Sortera
 
sida 1 av
1

Mjuka konserver

På Addnature har vi alltid strävat efter ett så komplett sortiment som möjligt för det moderna friluftslivet. Länge var vi specialister på klättring, funktionskläder, alpinism och camping. Med Mjuka konserver hoppas vi kunna erbjuda ännu ett segment som breddar oss.

Under Mjuka konserver hittar du de produkter vi valt ut som vi tycker representerar kvalité samt de mest prisvärda produkterna inom segmentet. Det finns avancerade produkter för den som jagar den bästa tekniken och givetvis enklare modeller för den som vill hålla en lägre budget. Addnatures inköpare jobbar hela tiden med att söka nyheter och erbjudanden från våra leverantörer inom varje område, hittar du inte det du söker så kontakta gärna oss och hjälp oss att bli bättre!

Mjuka konserver hos Addnature - fördelar med att handla hos oss:

Skulle inte varan passa dig när du hämtar ut den hos ditt ombud kan du alltid returnera den till oss kostnadsfritt. Addnature har 365 dagar öppet köp & fria returer.


BEHÖVER DU HJÄLP?
Kontakta vår kundtjänst:
Mån-Fre 10:00-17:00
08 - 4030 4703
NYHETSBREV
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nu,
få ett presentkort till ett värde av 100 kr 4
Schyssta erbjudanden och information om nya produkter väntar!
Vår butik i Stockholm

Vill du besöka vår citybutik? Här hittar du mer information.

Till butiken