Addnature
Allt du behöver för att nå toppen
100 dagars öppet köp, fri retur
Fri frakt 490 kr
Vanliga frågor och svar
Få ro bland insekterna
Myggor och andra insekter kan vara både besvärliga och livsfarliga. Vi har myggmedel, fästingmedel, myggnät med mera. Tänk över vad du kan behöva innan du reser.

Insektsskydd

3 Produkter
Filter
Återställ

Tillgänglighet i butik

  • Stockholm 1

Färger

  • vit
  • svart

Pris

kr
till
kr

Kundbetyg

  • 1
  • 1
Sortera
Bästsäljare Nyheter Högsta kundbetyg Pris (fallande) Pris (stigande) Mest rabatt
Filter
Sortera
Bästsäljare Nyheter Högsta kundbetyg Pris (fallande) Pris (stigande) Mest rabatt
Sea to Summit Ultra-Fine Mesh Myggnät
Sea to Summit Ultra-Fine Mesh Myggnät
Sea to Summit
Ultra-Fine Mesh Myggnät
Rek. 175 kr 135 kr
- 22 %
Sea to Summit Mosquito Myggnät
Sea to Summit Mosquito Myggnät
Sea to Summit
Mosquito Myggnät
Rek. 135 kr 95 kr
- 29 %
Lifesystems Fästingborttagare
Lifesystems Fästingborttagare
Lifesystems
Fästingborttagare
Rek. 99 kr 65 kr
- 34 %

Insektsskydd


Visst är utomhuslivet härligt? Att få njuta av vandring och camping i naturen, äta under bar himmel och känna hur nära man kommer naturen är något de allra flesta både uppskattar och mår bra av. Men det finns förstås saker som inte är lika njutbara utomhus. Att behöva dela tält med myggor eller getingar är något de flesta gärna slipper. Att vandra i skogen eller plocka svamp är förstås mycket trevligare om man slipper oroa sig för fästingar som biter sig fast på intet ont anande människor.


Det finns dock enkla åtgärder för att slippa vifta bort mygg och knott och för att kunna fortsätta njuta av din vandring om du råkar få med dig en fripassagerare i form av en fästing. I vårt sortiment hittar du flera smarta hjälpmedel för att minimera insekter och de besvär de medför. Om du ändå skulle ha oturen att bli biten av myggorna eller knotten, eller kanske råka ut för brännässlor eller andra växter och insekter som orsakar klåda och sveda, så kan du stryka på insektsgel som lindrar.

Skydda dig mot mygg


När det är dags att sova och du drar ner dragkedjan i tältduken så vill du helst veta att inga irriterande myggor följt med dig in. För att slippa att bli myggbiten nattetid, men även på dagen, kan du med fördel använda dig av något av våra effektiva myggmedel. Spraya eller smörj in, och myggorna kommer att flyga vidare i jakt på ett nytt offer. Om du ofta besväras av myggor när du vandrar i skogen så kan ett myggnät för hatt vara ett bra val. På så sätt slipper du både mygg och knott som annars gärna gillar att flyga runt ansikte och hals.


Ingen gillar fästingar, och är du ofta ute i naturen så kan de vara svåra att undvika. Med en praktisk fästingborttagare kan du snabbt få bort de små blodsugarna innan de hinner vänja sig vid sin nya matplats. Våra fästingborttagare är små och smidiga och går därför att ta med sig överallt. De tar också bort fästingarna på rätt sätt, så att du kan vara säker på att de verkligen är helt borta. Du kan i förebyggande syfte också använda en avskräckande fästingspray.


Hos oss hittar du allt du behöver för ett härligt liv utomhus, oavsett om du älskar att campa, vandra, klättra eller något annat. Hos oss får du alltid produkter av hög kvalitet och med snabba leveranser.