Addnature
Ta dig an nya toppar
100 dagars öppet köp, fri retur
Fri frakt 490 kr
Vanliga frågor och svar
Maten (eller ditt rack) är serverad!
Ett campingbord kan hitta så många användningsområden, som också sträcker sig utanför lägerplatsen. Att samla ditt gäng eller familj runt bordet med vildmarksmaten förhöjer upplevelsen ett snäpp. Men det kan också användas vid klätterklippan för organisering av all utrustning och när du inte är på resande fot förlänger de hopfällbara möblerna långbordet i trädgården.

Tältbord

3 Produkter
Filter
Återställ

Serie

  • Helinox One 2

Färger

  • blå
  • svart

Pris

kr
till
kr

Kundbetyg

  • 1
Sortera
Bästsäljare Nyheter Högsta kundbetyg Pris (fallande) Pris (stigande) Mest rabatt
Filter
Sortera
Bästsäljare Nyheter Högsta kundbetyg Pris (fallande) Pris (stigande) Mest rabatt
Helinox Table One Hard Top svart/blå
Helinox Table One Hard Top svart/blå svart/blå
Helinox
Table One Hard Top svart/blå
1 695 kr
Fri frakt
Outwell Nain Desk
Outwell Nain Desk
Outwell
Nain Desk
RRP 285 kr 235 kr
- 18 %
Helinox Table One L Hard Top svart/blå
Helinox Table One L Hard Top svart/blå svart/blå
Helinox
Table One L Hard Top svart/blå
1 895 kr
Fri frakt

Lätta och portabla tältbord av hög kvalitet


Du lär inte ångra dig om du väljer att investera i ett tältbord till campingsemestern! Den plana ytan att ställa saker på är förvånansvärt användbar, för att inte tala om den härliga känslan av att få avnjuta sin måltid till bords efter en dag full av äventyr. I vårt sortiment hittar du olika sorters tältbord från förstklassiga varumärken som Robens och Helinox. Söker du ett stort bord som rymmer hela familjen, eller kanske en mindre modell för två personer? Här finns passande alternativ för alla!


Egenskaper att leta efter i ett tältbord


Med ett tältbord från vårt sortiment får du inte bara chansen att avnjuta måltiderna med högsta komfort under tältsemestern, det ger dig dessutom en bra förvaringsplats för värdesaker och andra prylar som du inte vill råka trampa på. Här kan du vara säker på att hitta så portabla och lätta tältbord som möjligt – om du behöver bära med dig bordet en bit för att nå fram till lägerplatsen kommer du vara glad att du satsade på en hopfällbar modell med låg packvikt. Andra egenskaper du kan räkna med är:


  • en hård ovansida, och på så vis en jämnare och mer stabil yta
  • en konstruktion av förstklassiga material
  • en smart design som gör det möjligt att fälla ihop tältbordet till en kompakt storlek
  • en medföljande bärväska som underlättar användningen ytterligare.

Välj bland tältbord med varierande viktkapacitet


Det krävs en kapacitet på ungefär 30 kilo om du planerar att samla en grupp på fyra människor eller fler för att äta måltider runt bordet. Kom dock ihåg att du kanske vill kunna använda bordet som arbetsbord under matlagningen – eller som förvaringsplats för olika föremål – och i så fall är det viktigt att väga in det i ekvationen också. Vi erbjuder mindre bord med en kapacitet runt 20 kilo men också mer robusta bord som tål hela 50 kilo. Glöm inte bort att även utforska vårt utbud av tältstolar, och komplettera ditt tältbord med sköna sittplatser!