365 dagar Returrätt
Fri frakt 490 kr
20,000 Produkter 400 Märken
Addnature - allt inom outdoor & äventyr

Vätskesystem & Vattenflaskor

470 Produkter
Sortera
Filter
Sortera
Ytterligare information

Investera i vätskesystem för att prestera och / eller trivas maximalt

För att kunna prestera maximalt och för att kunna trivas på utflykter och expeditioner är tillförsel av vätska på ett smidigt sätt ett måste. Det är ofta skillnaden mellan att göra en god prestation och att rent av behöva bryta i förtid, och mellan att kunna ta in härliga upplevelser och att få sin vistelse förstörd av törst. Vi har ett brett utbud av vätskesystem, så att alla kan hitta ett sätt att få i sig vätska som passar dem, oavsett individuella förutsättningar och vilken aktivitet man letar efter lösningar till. I kategorin finns fullständiga vätskesystem, reservdelar och ryggsäckar som innehåller vätskesystem. Dessutom finns midjebälten som passar bra för att tillföra vätska under löpning, och även vätskeblåsor. Hela vårt sortiment består av pålitliga märken vars produkter garanterat håller hög kvalitet, samma sak gäller även våra vätskesystem.

Många av artiklarna kommer från märken som:

  • Platypus
  • Osprey
  • Camelbak

Vätskesystem online

Hitta rätt vätskesystem för dig f rån vårt breda sortiment

Du kan välja mellan underavdelningarna vätskesystem och tillbehör och äskor inklusive vätskesystem för att avgränsa din sökning om du vet vad det är du vill ha. Vi har riktigt bra priser på hela vårt sortiment du får mycket kvalitet för pengarna, precis som det ska vara. Vi har även fri frakt och 365 dagars öppet köp på hela vårt utbud, och därigenom givetvis även på vätskesystem. Många av vätskesystemen kan användas med andra substanser än rent vatten, för den som har behov av det. Då bör man bara försäkra sig om att rengörandet kan ske på ett smidigt sätt, vilket det ofta kan.

Ge dig själv eller någon du känner goda förutsättningar att prestera inom aktuell aktivitet eller att trivas under vandringar och dylikt genom att investera i lösningar för vätskesystem från erkända märken från vårt sortiment. Även den som behöver flera olika lösningar för flera aktiviteter kan ofta hitta allt den söker här och vara belåten med kvaliteten. Förutom att man kan prestera bättre underlättar också vätskesystem betydligt under en rad aktiviteter, och det kan därför vara värt priset enbart beroende på att man slipper krångel under lopp och tävlingar. Men givetvis ökar förutsättningarna för att prestera om man slipper lägga onödig energi på att på olika omständliga sätt få i sig vatten, och kanske på att oroa sig för hur man ska lösa det behovet när man inte har vätska med sig.

Vatten utgör en stor del av kroppsvikten hos alla människor, och vattnets betydelse för prestation och välmående är väl dokumenterad. Att anstränga sig kraftigt i krävande miljöer såsom i hög värme är också givetvis förenat med stor fara i många fall, och för att man inte ska behöva välja mellan att satsa på sin prestation och på att bevara sin hälsa behövs vätskesystem som undanröjer problemet. Det är trots allt ett problem som kan få stora konsekvenser, men som har lösningar som är riktigt smidiga och enkla att använda. För professionella atleter är det ett givet inslag att sköta sin vätsketillförsel på ett adekvat sätt, så för den som vill nå toppen inom sin aktivitet är det ett måste att se över lösningar för detta om man inte redan gjort det. Även om man redan har ett någorlunda fungerande vätskesystem kan ett system från ett bättre märke hjälpa till att öka effektiviteten. Just eftersom det finns en hälsoaspekt i vätsketillförsel för idrottare kan det finnas ett fint symbolvärde och tydlig omtanke i att ge bort ett vätskesystem till någon som kan behöva det.