Öppnas inte PayPals inloggningssida?

Klicka här
för att försöka igen.

Din beställning behandlas. Tack för ditt tålamod.

Prylar att lägga i påskägget - Massor av presentförslag till kidsen

Företagskund

Pris i kr
Genomsnittsbetyg
Sortera
 
sida 1 av
2

Camelbak vattenflaska

Camelbak vattenflaska – när du behöver prestera

När det kommer till människans behov är det inte mycket som krävs för överlevnad, men det som behövs är livsviktigt – mat, vatten och värme. För dig som idrottar vet du säkert själv hur jobbigt det är att bli törstig mitt under ett träningspass eller en löprunda och inte ha vatten i närheten. Det sinkar ofta prestationen en hel del. Om du dessutom ska prestera rejält, exempelvis under ett maraton, är vatten otroligt viktigt. Här kan du välja och vraka bland mängder av kvalitativa vattenflaskor från Camelbak. Fördelen med dessa flaskor är att de är designade för att vara greppvänliga. Du kan enkelt hålla i flaskan när du springer, vandrar eller cyklar. Samtidigt rymmer de en hel del. Du kan välja bland kapaciteter som:
  • 400 ml
  • 600 ml
  • 750 ml
  • 1000 ml

Ibland behövs endast en mindre flaska, exempelvis för kortare promenader eller löpturer. I andra fall behövs mycket vätska, då kan litern vara att föredra. Förutom att du kan välja mellan olika kapacitet har du även möjlighet att köpa en Camelbak vattenflaska med kylningsfunktion. Isoleringen håller drycken kall länge men kan även fungera för att hålla varm dryck varm.
Camelbak Vattenflaska

Ingen risk för blöt packning

När du köper en Camelbak vattenflaska behöver du inte bekymra dig över vattenläckage i väskan. Dessa flaskor har en självtätande ventil, den sluter alltså tätt även om du skulle lägga ner flaskan. Se bara till att låsa ventilen om du ska packa ner vattenflaskan i ryggsäcken. Det gör du genom att vrida ventilen ett kvarts varv.
En trevlig detalj med en Camelbak vattenflaska är dess greppvänliga design. Du håller enkelt i vattenflaskan tack vare två-fingergreppet. Dessutom går det bra att diska vattenflaskan direkt i diskmaskinen efter användning. Söker du efter en ultimat termosflaska att ta med dig morgonkaffet i? Vi erbjuder Camelbak vattenflaska i rostfritt stål. Dessa flaskor håller ditt kaffe varmt länge och har, precis som andra flaskor från Camelbak, samma trevliga greppvänlighet.

Köp smarta tillbehör hos Addnature.se

Från oss på Addnature.se kan du köpa alla smarta tillbehör du kan tänkas behöva inför nästa friluftsäventyr. Sköna och funktionella kläder och skor är givetvis A och O, men även tillbehören är viktiga för att ge dig en så trevlig upplevelse som möjligt. Beställ din Camelbak vattenflaska från oss och passa på att beställa hem andra tillbehör du kan tänkas behöva. Vi erbjuder både ryggsäckar, lampor, GPS:er, solcellsladdare och mycket mer.


BEHÖVER DU HJÄLP?
Kontakta vår kundtjänst:
Mån-Fre 10:00-12:00 & 13:00-16:00
08 - 4030 4703
NYHETSBREV
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nu,
få ett presentkort till ett värde av 100 kr 4
Schyssta erbjudanden och information om nya produkter väntar!

ADDNATURES DATASÄKERHET
Vår butik i Stockholm

Vill du besöka vår citybutik? Här hittar du mer information.

Till butiken