Addnature
Ta dig an nya toppar
100 dagars öppet köp, fri retur
Fri frakt 490 kr
Vanliga frågor och svar

VAUDE produces functional and innovative outdoor products for hiking in the mountains or cycling on smooth tarmac. VAUDE is committed to fair working conditions and environmentally-friendly products with its Green Shape label and cooperation with independent certifiers such as the Fair Wear Foundation and Green Button.

Top categories

Discover the new products from VAUDE

Learn more about VAUDE

VAUDE is always trying to become more environmentally friendly and recognises we must all work together to save our planet. VAUDE reached a milestone in 2022, becoming climate neutral worldwide. This has been true at Tettnang since 2012 but now, after investing time, knowledge, money, ambition and passion, 'they've managed to reach this goal across the whole company.

VAUDE

9 Produkter
Filter
Återställ

Målgrupp

Storlek

 • XL

Barnstorlek

 • 98
 • 104

Skostorlek

 • 28

Färger

 • gul
 • grå
 • röd
 • blå
 • svart

Pris

kr
till
kr

Kundbetyg

 • 1
Sortera
Bästsäljare Nyheter Högsta kundbetyg Pris (fallande) Pris (stigande) Mest rabatt
Filter
Sortera
Bästsäljare Nyheter Högsta kundbetyg Pris (fallande) Pris (stigande) Mest rabatt
VAUDE Shuttle Base Child Carrier svart
VAUDE Shuttle Base Child Carrier svart svart
VAUDE
Shuttle Base Child Carrier svart
RRP 2 725 kr 1 785 kr
Fri frakt
- 35 %
VAUDE Rupal 35+ Backpack grå
VAUDE Rupal 35+ Backpack grå grå
VAUDE
Rupal 35+ Backpack grå
RRP 1 575 kr 1 345 kr
Fri frakt
- 15 %
VAUDE Skarvan 70+10 Backpack svart
VAUDE Skarvan 70+10 Backpack svart svart
VAUDE
Skarvan 70+10 Backpack svart
RRP 2 935 kr 2 495 kr
Fri frakt
 • Versioner: M/L
- 15 %
VAUDE Shuttle Base Child Carrier Barn röd
VAUDE Shuttle Base Child Carrier Barn röd röd
VAUDE
Shuttle Base Child Carrier Barn röd
RRP 2 725 kr 2 325 kr
Fri frakt
- 15 %
VAUDE Trail Spacer 8 Backpack svart/blå
VAUDE Trail Spacer 8 Backpack svart/blå svart/blå
VAUDE
Trail Spacer 8 Backpack svart/blå
RRP 1 255 kr 1 075 kr
Fri frakt
- 14 %
VAUDE Snow Cup Pants III Barn svart
VAUDE Snow Cup Pants III Barn svart svart
VAUDE
Snow Cup Pants III Barn svart
RRP 895 kr 775 kr
Fri frakt
 • Versioner: 98104
- 13 %
VAUDE UBN Kiruna Mid CPX Shoes Barn blå/svart
VAUDE UBN Kiruna Mid CPX Shoes Barn blå/svart blå/svart
VAUDE
UBN Kiruna Mid CPX Shoes Barn blå/svart
RRP 1 045 kr 895 kr
Fri frakt
 • Versioner: EU 28
- 14 %
VAUDE Valdipino Poncho gul
VAUDE Valdipino Poncho gul gul
VAUDE
Valdipino Poncho gul
RRP 468 kr 305 kr
 • Versioner: XL
- 35 %
VAUDE Snow Cup Gloves Barn svart
VAUDE Snow Cup Gloves Barn svart svart
VAUDE
Snow Cup Gloves Barn svart
420 kr
 • Versioner: 63

Vaude - banbrytande kläder för den aktive äventyraren

I 30 år har Vaude varit ett ledande märke på den internationella marknaden för sportmode och ytterkläder. Företaget har sitt huvudkontor i södra Tyskland och ett team på 200 anställda som utvecklar och producerar deras populära ytterplagg. Vaude har en stor research- och utvecklingsavdelning som ansvarar för kontinuerlig utveckling och forskning för att i slutändan ta fram funktionella plagg. Idag finns företaget i över 40 länder och hos Vaude kan du hitta ett brett sortiment av deras ytterplagg för äventyraren, cyklisten och bergsklättraren. Det finns kläder för män, kvinnor och barn i alla åldrar.

Kläder skapade med omtanke för både dig och miljön

Vaude är ett företag som dock inte bara fokuserar på att ta fram snygga och funktionella plagg, utan även jobbar hårt för att värna om miljön. Företaget är involverat i flera miljöinitiativ och engagerar sig där de kan. Miljö och hållbar utveckling är otroligt viktiga frågor för detta företag då de skapar produkter för naturälskare. De uppmanar också sina anställda att voluntärarbeta för organisationer som jobbar med miljö och hållbar utveckling. Miljöfokus är genomgående i alla Vaudes aktiviteter, transportval, produktionsprocesser samt materialval. Företaget vill vara en trendsättare för miljömedvetenhet och detta är starkt förankrat i deras värderingar, visioner och policys. Företaget väljer gröna material som även är miljövänliga när de inte längre kan användas. Ett par exempel på material som används är hampa, cocona och tencel. Alla produkter är PVC-fria.

Vaude kläder online

Hitta en snygg och funktionell jacka från Vaude

Vaude designar regnjackor, vindjackor och soft shell-jackor som håller dig varm och torr när du är ute i naturen. Ett exempel på en av deras jackor är Vaude Spray Jacket II som är en regnjacka. Det är en tunn och lätt jacka som är lite längre än vanligt. Jackan är perfekt för cykling på både gator och i terräng. Eftersom jackan har ett Ceplex Active material, kan du vara säker på att du får en jacka som andas och som är vatten- och vindtät. När man är ute i naturen och dessutom utövar en sport så kan det ibland vara svårt att veta vad man ska ha på sig. Vädertemperaturen kan skifta rätt snabbt, det kan börja regna och vinden blåser oftast hårt. Samtidigt svettas man och det är därför viktigt att ha ett plagg som kan andas men som också håller kylan ute. Håller inte jackan dig tillräckligt varm så är det lätt att bli sjuk. Är jackan för varm så är den inte behaglig att ha på sig när man motionerar. Vaude har utvecklat ett effektivt plagg som är både behagligt, lätt och kan motstå regn och vind. Från denna tillverkare kan du välja en jacka som passar just dig. Vaude är också populära för sina soft shell-jackor. Soft shell-jackor är sköna jackor som andas mer än vanliga regnjackor. Samtidigt är de mer vatten- och vindtäta än fleecejackor. I princip har soft-shell-jackan designats som en lösning på ett vanligt problem som många friluftsmänniskor stöter på. Nämligen att, när man blir för varm så vill man ta av sig regnjackan och behålla fleecejackan på men då har man inte längre ett regnskydd. Ibland blir man för varm och tar av fleecejackan men då kan det ibland bli för kallt på grund av att regnjackan inte är tillräckligt vindtät. Det är där soft shell-jackan kommer in. Soft shell-jackorna i Vaude sortimentet ger dig en all-around jacka som är väldigt effektiv mot kyla.
Andra exempel på jackor är:

 • Spire Jacket - Superlätt vindjacka
 • Freney Jacket - Syntetfoderjacka
 • Crestone Jacket - Skaljacka
 • Air Jacket - Vindjacka för cyklisten

Köp Vaude online på Addnature.com

På Addnature.com gör vi det enkelt för dig att köpa kläder och skor från Vaude online, vi erbjuder ett brett urval av produkter anpassade till de flesta aktiviteter. Hos oss får du alltid fri frakt och och 365 dagars öppet köp!