20 years of adding nature | År 2000 - milstolpar i outdoorvärlden
Nätbutiken för cyklar

Snöskor

13 Produkter
Filter
Återställ

Färger

 • gul
 • grå
 • grön
 • röd
 • violett
 • blå
 • vit
 • svart
 • turkos

Pris

kr
till
kr

Genomsnittsbetyg

 • 2
Sortera
Bästsäljare Nyheter Rekommenderade produkter Pris (fallande) Pris (stigande) Mest rabatt
Snöskor
Stega stadigt och stabilt i snölandskapet
Snöskor är ett roligt och praktiskt verktyg för alpina äventyr i outforskad terräng. Snöskorna gör det enkelt att komma åt de där svåråtkomliga platserna och gör det både säkert och roligt att ta sig runt i snöterrängen. Fjällvandring i djupsnö kan låta som en riktig utmaning. Det är det också. Men med snöskor håller du dig säker och stabil under din tur över det vackra fjällandskapet.
Filter
Sortera
Bästsäljare Nyheter Rekommenderade produkter Pris (fallande) Pris (stigande) Mest rabatt
TUBBS Flex TRK 22 Snowshoes Women
TUBBS
Flex TRK 22 Snowshoes Women
1 785 kr 1 715 kr
Fri frakt
TUBBS Flex TRK 22 Snowshoes Women
TUBBS Panoramic Snowshoes Dam white/grey white/grey
TUBBS
Panoramic Snowshoes Dam white/grey
2 625 kr
Fri frakt
 • Versioner: 21" | 36-68kg25" | 54-91kg
TUBBS Panoramic Snowshoes Dam white/grey
TUBBS Flex VRT 22 Snowshoes Dam
TUBBS
Flex VRT 22 Snowshoes Dam
2 835 kr 2 395 kr
- 16 %
Fri frakt
TUBBS Flex VRT 22 Snowshoes Dam
TUBBS Flex RDG 22 Snowshoes Dam
TUBBS
Flex RDG 22 Snowshoes Dam
2 095 kr 2 035 kr
Fri frakt
TUBBS Flex RDG 22 Snowshoes Dam
TUBBS Flex VRT XL Snowshoes up to 110kg
TUBBS
Flex VRT XL Snowshoes up to 110kg
2 725 kr 2 445 kr
- 10 %
Fri frakt
TUBBS Flex VRT XL Snowshoes up to 110kg
TUBBS Flex VRT 24 Snowshoes Herr
TUBBS
Flex VRT 24 Snowshoes Herr
2 835 kr 2 745 kr
Fri frakt
TUBBS Flex VRT 24 Snowshoes Herr
TUBBS Flex TRK 24 Snowshoes Men
TUBBS
Flex TRK 24 Snowshoes Men
1 785 kr 1 715 kr
Fri frakt
TUBBS Flex TRK 24 Snowshoes Men
TUBBS Panoramic Snowshoes Herr red/grey red/grey
TUBBS
Panoramic Snowshoes Herr red/grey
2 625 kr
Fri frakt
 • Versioner: 25" | 54-91kg30" | 77-114kg36" | 100-136kg
TUBBS Panoramic Snowshoes Herr red/grey
TUBBS Flex RDG 24 Snowshoes Herr
TUBBS
Flex RDG 24 Snowshoes Herr
2 095 kr 2 035 kr
Fri frakt
TUBBS Flex RDG 24 Snowshoes Herr
TUBBS Snowglow Snowshoes Barn
TUBBS
Snowglow Snowshoes Barn
735 kr
Fri frakt
 • Versioner: 17x40cm
TUBBS Snowglow Snowshoes Barn
TUBBS Flex Snowshoes Barn blue blue
TUBBS
Flex Snowshoes Barn blue
1 045 kr 995 kr
Fri frakt
 • Versioner: 18x43cm
TUBBS Flex Snowshoes Barn blue
MSR Revo Explr 25 Snowshoes Dam aquamarine aquamarine
MSR
Revo Explr 25 Snowshoes Dam aquamarine
3 100 kr 2 305 kr
- 26 %
Fri frakt
MSR Revo Explr 25 Snowshoes Dam aquamarine
TUBBS Flex HKE Snow Shoes Kids
Ny
TUBBS
Flex HKE Snow Shoes Kids
1 365 kr
Fri frakt
TUBBS Flex HKE Snow Shoes Kids
Ytterligare information

Gå enkelt på snön med snöskor

Storlek och material på snöskor kan variera rejält och har underlättat gång i snö för människan i många tusen år. Förr var det vanligt att snöskor konstruerades av trä och djurhudar, idag behöver inga djur sätta livet till för att man enklare ska kunna ta sig fram i snörika landskap. De moderna snöskorna tillverkas av plast och aluminium. Fortfarande är grundidén dock densamma som den ursprungliga snöskon, en ram görs av ett hållbart men lätt material som aluminium och av plast skapas sedan ett nät eller så kallad bäryta som appliceras på ramen. Det är inte bara personer som är bosatta i snörika miljöer och jägare som har behov av ett par snöskor. Allt fler har upptäckt möjligheterna med skon och hur enkelt det går att vandra i djup snö med dem. Snöskovandring är till exempel en vedertagen sport och motionsform i de franska alperna. I norden föregås snöskor av skidor men personer som arbetar utomhus under vintern, exempelvis skogsarbetare, har stor nytta av ett par snöskor. Man har händerna fria och kan lätt utföra sina vanliga sysslor och slipper gå ner sig i den djupa snön.


Snöskor online

Olika filter för olika aktiviteter

Även om man har ett par bra snöskor på sig så kommer man att sjunka ner en del då man går i snön. Ju större själva bärytan är ju mindre sjunker man ner. Även om skidor är oslagbara är det kommer till snabb framfart i snö så är snöskor ändå riktigt effektiva. Speciellt i uppförsbackar vinner man på att ha på sig ett par snöskor, och extra bra går det om de är utrustade med stegjärn som ger användaren ett extra bra grepp. Det finns billiga och dyra snöskor. Priset beror på tillverkningsmaterialet och typ av bindning. Det är bindningen som avgör ifall skon känns bar på foten. Att snöskon sitter på ordentligt är givetvis viktigt för att man ska kunna ta sig fram snabbt och enkelt i snörik terräng. När man ska köpa ett par nya snöskor bör man ha på sig de vinterskor man planerar att använda ihop med snöskorna. Har man ett par rejäla vinterkängor måste bindningen vara stark men ändå följsam så inte snöskon trillar av då man tar sig fram på ojämnt eller brant underlag. Snöskorna är ofta märkta med en maxvikt. Ska man ge sig ut på en lång vandring i fjällen med mycket packning, tjocka vinterkläder och tung utrustning bör man överslagsräkna och se till att välja ett par snöskor som är avsedda för en högre viktklass. Addnature erbjuder komfortabla snöskor från MSR och TSL som passar bra för både kortare turer och riktigt långa äventyr i snön. Hos oss hittar man också väskor att förvara sina snöskor i. När man är ute och vandrar på fjället kanske man inte behöver snöskorna under hela färden utan bara i vissa svårframkomliga passager, då är det smidigt att ha skorna nära tillhands i en skön ryggsäck.
Återförsäljare hos Addnature:

 • MSR
 • Mountain Safety Research erbjuder gedigna, strömlinjeformade snöskor som är perfekta för de flesta aktiviteter ute i snörik terräng. Utlovar maximal komfort och kontroll.

 • TSL
 • Den franska tillverkaren TSL Sport Equipment har snöskor för både vuxna och barn som tekniskt sett ligger i framkant. Detta är flexibla och lätta snöskor som fungerar för både lek och allvar.

 • Tillbehör
 • Satsa på en väska som rymmer dina snöskor när du inte behöver dem. Våra väskor är praktiska och kan också underlätta förvaringen av stavar och annan utrustning.

Denna webbplats använder cookies och pixeltaggar för att förbättra dess funktionalitet och för att ge dig personligt anpassad reklam, t.ex. på sociala medieplattformar. Se vår integritetspolicy för mer information – i synnerhet; om hur du förhindrar lagring av cookies och spårning av pixeltaggar på din enhet i framtiden.Förstått och avslutat