Öppnas inte PayPals inloggningssida?

Klicka här
för att försöka igen.

Din beställning behandlas. Tack för ditt tålamod.


Voile

(1 produkt)
Valt:
  KATEGORIER

  Pris (kr)

  • kr - kr
    Fortsätt
SORTERA
sida1av
1
SORTERA
sida1av
1

Voile &#150 vintersportutrustning av hög kvalitet

Voile är en tillverkare av vintersportutrustning som har sin hemvist i Salt Lake City i USA, trots det för många öron franskklingande namnet. Man tillverkar:
  • Skidor
  • Splitboards (snowboards som kan delas upp i två skidliknande delar för vissa miljöer)
  • Utrustning för telemark
  • Lavinutrustning
I vårt sortiment från Voile har vi flera olika skidor och splitboards av hög kvalitet och även bland annat bindningar för telemark från märket.
Voile spade

Lätta skidor

Voile designade sina första skidor Mtn Surf för bruk offpist 1991 och har behållit samma princip och kärna i designen sedan dess: att göra skidor som väger så lite som möjligt utan att kompromissa med skidornas prestanda. Man har en serie för skidor idag som utgår från just detta, men sedan varierar de en hel del sinsemellan vad gäller övriga aspekter. Vissa skulle till och med säga att Voile är allra bäst på att få ner vikten kontra att samtidigt behålla prestationen för miljöer och åkning i form av offpist. Företaget har också gått i bräschen för helt nya typer av utveckling inom skidbranschen, då de utvecklat nya hybrider mellan skidor för offpist och deras BC-modeller av skidor. Resultatet blir en icke tidigare skådad mångsidighet och effektivitet för offpist-skidor.

Revolutionerande splitboards

1991 gjorde Brett Kovernik, kallad Cowboy(!), en ny sorts prototyp för en splitboard som han lämnade till Voiles grundare Mark Wariakois, kallad Wally. Vid den här tidpunkten var Wally Wariakos fokuserad på att skapa nya sorters skidor för offpist och telemark, men han insåg ändå att Cowboy Koverniks design skulle komma att bli designframtiden för snowboarding offpist. De följande åren arbetade Cowboy Kovernik och Wally Wariakois med att förfina idén till denna, och 1994 släpptes det första gör-det-själv Split-kitet från Voile. Det innebar också en revolution för splitboard, prescis som Wally Wariakois förutsett. Det var första gången som åkare hade tillgång till ett så verkligt innovativt och lätthanterat sätt att komma åt att åka på pulversnö offpist. Voile gick vidare med att utveckla sina splitboards på ett förfinat sätt och göra dem mer justerbara. Det är grunden till alla Voiles splitboards som följt efter, och faktiskt även alla splitboards från andra märken också. Man arbetar i dag lika intensivt med att främja splitboardings framväxt och förfining med nya innovationer som man gjorde för 20 år sedan. Alla märkets produkter för Splitboards görs i Salt Lake City, där man har sin bas.

Många bindningar för telemark

Bindningar för telemark har Voile tillverkat sedan 1980. Faktum är att man gjort fler modeller för detta än någon annan tillverkare i Nordamerika. Man har varit ihärdiga i sitt arbete att skapa de mest pålitliga designerna som är både lätta och enkla i sin konstruktion. Man har också en av marknadens bäst säljande serier, om inte den allra bäst säljande. Även allt detta görs i Salt Lake City.

Hitta rätt från Voile på Addnature.com

Vi har många olika artiklar för olika sorters vintersport från det innovativa kvalitetsmärket Voile. Det gör att du kan utrusta dig på ett mycket bra sätt för skidåkning och splitboarding. Båda dessa aktiviteter är i högsta grad beroende av rätt utrustning, och genom att köpa den från Addnature.com och av märket Voile får du mycket kvalitet för pengarna tack vara våra låga priser. Då kan du både prestera bättre i backarna och få kraft att utveckla ditt intresse för aktiviteterna tack vare att du har utrustning som låter dig fokusera på rätt saker: de fysiska utmaningarna och tekniken, istället för att hindras av de problem som följer med bristande utrustning. Vi har bland annat ett par damspecifika artiklar, i form av splitboards och bindningar för telemark.


BEHÖVER DU HJÄLP?
Kontakta vår kundtjänst:
Mån-Fre 10:00-17:00
08 - 4030 4703
NYHETSBREV
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nu,
få ett presentkort till ett värde av 100 kr 4
Schyssta erbjudanden och information om nya produkter väntar!
Våra butiker i Stockholm

Vill du besöka en av våra butiker? Här hittar du mer information.

Hitta butik