Högsommarrea | Upp till 60% rabatt!
Nätbutiken för cyklar

PRESENTKORT

Hur köper jag ett presentkort på addnature.com?

Välj presentkort med det värde du vill ge bort och lägg det i kundvagnen. Därefter funkar det precis som ett vanligt köp - du går till kassan, väljer betalningsmetod och får sedan presentkortet skickat som PDF till den e-post du angett.

Hur använder jag ett presentkort på addnature.com?

För dig som fått ett presentkort eller rabattkod är det enkelt att använda vid köp hos oss. På sidan för betalning finns ett fält där du kan ange din presentkortskod.

Av tekniska skäl kan presentkort inte användas på beställningar du redan gjort. Om du av någon anledning vill returnera en produkt som du betalat med presentkort så får du tillbaka det värdet i form av presentkort. För tillfället kan du bara använda ett presentkort per beställning, men om du av någon anledning verkligen vill använda fler presentkort i en beställning kan du skriva in dem som en orderkommentar.

Presentkort kan endast användas för att betala produkter i beställningen, eventuell frakt ingår inte.

Den perfekta presenten till friluftsnörden som redan har allt.

Har du svårt att välja present eller ska du försöka köpa något till en sån där person som redan har allt? Med addnatures presentkort kan du överraska en vän, familjemedlem, kollega eller bekant som älskar friluftsliv. Garanterat uppskattad!

Presentkorten finns tillgängliga i tio olika valörer från 100 kr till 10000 kr och du hittar dem här. När du köpt presentkortet får du det som PDF till din e-post och du kan välja att skriva ut det om du vill slå in och ge bort det.

Denna webbplats använder cookies och pixeltaggar för att förbättra dess funktionalitet och för att ge dig personligt anpassad reklam, t.ex. på sociala medieplattformar. Se vår integritetspolicy för mer information – i synnerhet; om hur du förhindrar lagring av cookies och spårning av pixeltaggar på din enhet i framtiden.Förstått och avslutat