20 years of adding nature | År 2000 - milstolpar i outdoorvärlden
Nätbutiken för cyklar

PRESENTKORT

Hur köper jag ett presentkort på addnature.com?

Tyvärr kan vi inte erbjuda presentkort för tillfället på grund av ett oväntat tekniskt fel. Vi jobbar på att fixa det och ha det tillgängligt snart igen. Tack för er förståelse!

Hur använder jag ett presentkort på addnature.com?

För dig som fått ett presentkort eller rabattkod är det enkelt att använda vid köp hos oss. På sidan för betalning finns ett fält där du kan ange din presentkortskod.

Av tekniska skäl kan presentkort inte användas på beställningar du redan gjort. Om du av någon anledning vill returnera en produkt som du betalat med presentkort så får du tillbaka det värdet i form av presentkort. För tillfället kan du bara använda ett presentkort per beställning, men om du av någon anledning verkligen vill använda fler presentkort i en beställning kan du skriva in dem som en orderkommentar.

Presentkort kan endast användas för att betala produkter i beställningen, eventuell frakt ingår inte.

Denna webbplats använder cookies och pixeltaggar för att förbättra dess funktionalitet och för att ge dig personligt anpassad reklam, t.ex. på sociala medieplattformar. Se vår integritetspolicy för mer information – i synnerhet; om hur du förhindrar lagring av cookies och spårning av pixeltaggar på din enhet i framtiden.Förstått och avslutat