Öppnas inte PayPals inloggningssida?

Klicka här
för att försöka igen.

Din beställning behandlas. Tack för ditt tålamod.

Wenger 0 Produkter

Det finns inga tillgängliga produkter i den här listan för tillfället.
Bästsäljare

Wenger klockor står för schweizisk toppklass

Wenger har över 100 års historia av att tillverka klockor av hög kvalitet. Theodore Wenger anställdes som chef på ett företag som utvecklade knivar för den schweiziska armén 1897. Ur detta kom sedan märket Wenger. Wenger var de som gav den schweiziska armékniven sina huvudsakliga funktioner och sin nuvarande form med platta sidor.

Företaget ligger i dag i Delémont i Juraregionen i Schweiz. Det har cirka 200 anställda, varav majoriteten är bosatta i regionen. I området finns också ett stort antal högprecisionstillverkare, vilket gör att Wenger än idag verkar i en alldeles speciell omgivning där innovation, skickligt hantverk och utveckling frodas. Därmed är det troligt att man kommer styra utvecklingen för multitools imorgon precis som man gör idag och gjorde igår. Under åren har man breddat sitt sortiment på Wenger. Nyligen har man dock allt mer fokuserat på sina rötter, som friluftsmärke. Man tillverkar även klockor och armbandsur, och verkar på så vis i två av de allra stoltaste schweiziska traditionerna: urmakeriet och skapandet av arméknivar.
Wenger klockor online

Armékniven – din bäste vän i naturen

Arméknivar är på många sätt friluftsmänniskans och den avancerade äventyrarens och expeditionsfararen bäste vän. När man inte vet exakt vilka situationer man kan hamna i är det ovärderligt att ha med sig en bred uppsättning verktyg som håller så pass hög kvalitet att man verkligen kan lita på dem. För äventyraren kan det i extrema fall vara en fråga om liv och död, eller åtminstone hälsan och att kunna genomföra expeditionen, men även för den njutande resenären är det av stor vikt att kunna lösa uppkomna situationer på ett så smidigt sätt som möjligt. Även för resor där man kan lista ut ganska exakt vilka situationer man kommer att stöta på är armékniven extremt behändig. Man kan få med sig alla verktyg man behöver i en fantastiskt liten konstruktion som gör att man slipper packa flera olika stora, tunga verktyg för att kunna klara sig igenom resan. Kvaliteten är dock verkligen viktig. Alla verktyg måste hålla och fungera smidigt när man väl behöver dem, inte minst i riktigt krävande situationer. Därför ska man välja ett pålitligt märke som Wenger, som alltså i princip har uppfunnit armékniven och multifunktionsverktyg som de ser ut i dag. Ett mycket bättre val går knappast att göra.

Även i hemmet finner man ofta användning för flera av arméknivens funktioner. Vet man bara var man har den är det lätt att ta fram den för att lösa små situationer och enkelt växla mellan verktygen i stället för att gå fram och tillbaka till skåp eller plocka upp och ner saker ur verktygslådan. Bara en sådan sak som att ha en flasköppnare i reserv kan vara ovärderligt när de andra öppnarna hamnat på villovägar.

Hitta rätt Wenger-produkter på Addnature.com

Vi har ett brett sortiment av klockor från Wenger. Där ingår främst klockor och multitools av hög kvalitet. Som alltid har vi fina priser rakt över hela sortimentet, och fri frakt och 365 dagars öppet köp gäller. Wengers märke är en garant för hög kvalitet. Därför passar Wenger klockor i vårt sortiment också utmärkt som fina presenter till släktingar och vänner.


Några av våra allra mest uppskattade och högkvalitativa artiklar från Wenger är:
  • Squadron Rescue Limited Edition. En helt unik kvalitetsklocka som det bara finns några få tillverkade exemplar av i världen.
  • Porsche Design 39. Troligtvis den snyggaste fickkniven någonsin, med flera verktyg.
  • EvoGrip S 54. En oerhört kompakt kviv med hela 34 funktioner.

BEHÖVER DU HJÄLP?
Kontakta vår kundtjänst:
Mån-Fre 10:00-17:00
08 - 4030 4703
NYHETSBREV
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nu,
få ett presentkort till ett värde av 100 kr 4
Schyssta erbjudanden och information om nya produkter väntar!
Vår butik i Stockholm

Vill du besöka vår citybutik? Här hittar du mer information.

Till butiken