Addnature
Tillfälligt stängt - Vi bygger nytt för dig! Nyöppning 15:e mars med många spännande erbjudanden!
fri retur
Fri frakt 490 kr
Vanliga frågor och svar
Blue Ice - To all summit lovers out there
Blue Ice startade 2008 med idén att skapa utrustning som gör att människor kan leva ut sitt friluftsintresse till det allra yttersta. Produkterna från Blue Ice är till för klättrare, skidåkare, äventyrare eller för de som bara vill komma i kontakt med sig själva bland bergen. Helt enkelt till alla som njuter av att vistas i naturen.

Blue Ice

0 Produkt
Det finns inga tillgängliga produkter i den här listan för tillfället.

Blue Ice erbjuder den rätta utrustningen för tuff klättring

Blue Ice erbjuder en rad olika produkter som hjälper dig att leva friluftsliv fullt ut. Produkterna kan komma till användning under aktiviteter som exempelvis klättring, skidåkning eller andra former av äventyr i naturen. I sortimentet från Blue Ice hittas bland annat följande produkter:

  • Klätterselar
  • Repväskor
  • Isyxor
  • Klätterryggsäckar

Blue Ice grundades 2008 och är idag ett etablerat varumärke bland äventyrare. Företaget är Chamonix-baserat och startades av bergsguiden Giovanni Rossi som har en stor passion för aktiviteter som klättring, skidåkning och alpinism - alla med den gemensamma nämnaren is. Sortimentet är brett och rymmer mer än bara lösningar för klättring. En sele för alpint bruk kommer till stor användning när det är dags att möta nästa utmaning. I selen kan du smidigt förvara isskruvar och annan utrustning som hjälper dig under den krävande klättringen. Selen är mycket lättviktig för att hjälpa istället för att stjälpa dig när du förflyttar dig uppåt. Selen erbjuds i flera olika utföranden från Blue Ice - värdera vilken typ du behöver. Isyxorna från Blue Ice lämpar sig för såväl mountaineering och skidåkning. I yxan har vikt och tekniska detaljer noggrant balanserats för att tillsammans utgöra en smidig och ergonomisk produkt. Isyxan från Blue Ice har två huvuden - ett för att agera skovel och ett som fungerar mer som en hammare.

Förvara grejerna under turen

En viktig produkt för klättring och andra liknande sportiga aktiviteter är en riktigt bra ryggsäck. Du kommer sannolikt att behöva viss extrautrustning under träningspasset och ett extra ombyte kan vara nog så efterlängtat efter en lång skidtur. Här erbjuder Blue Ice en rad olika valmöjligheter. Välj en ryggsäck utrustad med rephållare och fästen för isyxor eller varför inte satsa på en smidig bananformad repväska som följer dig under klättringen? Här ryms 80 meter rep inklusive sele och ett par skor. Välj gärna en väska med ventilerande ryggpanel för långa pass så blir utövandet trevligare. Välj rätt väska för rätt ändamål.

Klicka hem ny utrustning från Blue Ice hos Addnature.se

Läs på ordentligt om varorna innan du lägger din beställning så minskar du risken för att behöva returnera. Om det ändå behövs är det inte besvärligt. Vi har långa tider för öppet köp och smidig hantering av returer som gör det hela till en smidig process för alla inblandade parter.