20 years of adding nature | År 2000 - milstolpar i outdoorvärlden
Nätbutiken för cyklar

VÅRA LEVERANSSÄTT

Fraktkostnader
LEVERANTÖR PRODUKT TILL 490 KR ÖVER 490 KR
PostNord Alla produkter, ej gas och bränsle 39 kr fri frakt
Schenker Privpak Alla produkter, + gas och bränsle 39 kr fri frakt
Instabox Alla produkter, ej gas och bränsle och inte de allra största ordrarna pga skåpens storlek 39 kr fri frakt
Budbee Hemleverans Alla produkter, ej gas och bränsle 39 kr fri frakt
DHL Service Point Alla produkter, ej gas och bränsle 39 kr 9 kr
Hemleverans.
Dag eller kväll beroende på var du bor.
Alla produkter, ej gas och bränsle 69 kr
Cyklar, crashpads och annat skrymmande fri frakt
Hämta i butik Alla produkter fri frakt
Vi tar inte ut några fakturerings- eller serviceavgifter.
Du kan välja att hämta ut din beställning hos ett ombud, få den levererat hem eller hämta den i en av våra butiker i Stockholm.

PostNord

Din beställning skickas med PostNord och kommer att levereras med MyPack till det utlämningsställe du väljer. MyPack aviseras med SMS till det mobilnummer du anger vid beställning. Normal leveranstid är 1-3 vardagar från det att försändelsen lämnar vårt lager. Ladda gärna ner Postnords app där du kan få notiser och följa paketets väg.

Schenker

Din beställning levereras av Schenker till det utlämningsställe du väljer. Schenker Parcel Ombudaviseras med SMS till det mobilnummer du anger vid beställning. Normal leveranstid är 1-3 vardagar från det att försändelsen lämnar vårt lager.

Budbee

Din beställning levereras hem av Budbee mellan 17-22. När ordern har packats får du ett SMS från Budbee där du kan ange instruktioner som till exempel ”knacka på” eller ”ställ utanför dörren”. I samma SMS finns också möjlighet att beställa leverans vid ett specifikt tidsfönster. Detta betalar du då extra för direkt till Budbee med hjälp av Klarna. När ordern lastats för utkörning av Budbee får du ett meddelande om vilken tid de kommer att leverera. Du har också möjlighet att följa leveransen på karta i realtid via SMS-länk.

Instabox

Din beställning levereras av Instabox till den boxautomat du väljer. När ordern packats får du ett SMS från Instabox där du legitimerar dig med Bank-ID. Därefter får du en kod skickad till dig som du sedan använder för att öppna skåpet med. Du kan också via samma SMS ändra leveransen till en annan box om det skulle passa bättre. Instabox passar bäst för små och mellanstora ordrar med tanke på boxarnas storlek. Normal leveranstid är 1-3 vardagar från det att försändelsen lämnar vårt lager.

Postnord hemleverans – fritt för skrymmande gods

Om du väljer Postnord hemleverans, eller när din order innehåller en crashpad eller något annat som är för stort för att skickas som paket till ett ombud, så skickas paketet som skrymmande gods. När du valt hemleverans skickas paketet med PostNord till din folkbokföringsadress och innan första leveransförsöket kontaktar PostNord dig via telefon eller sms för att komma överens om en tid då det passar att lämna paketet.

DHL Service Point

Din beställning levereras av DHL till det utlämningsställe du väljer. Paket som levereras till DHL Service Point aviseras med SMS till det mobilnummer du angav vid beställning. Normal leveranstid är 1-3 vardagar från det att försändelsen lämnar vårt lager.

Ej uthämtade paket

Paket ligger vanligen kvar i cirka 14 dagar från ankomstdagen hos ditt ombud, efter det går de i automatisk retur till oss. Vi förbehåller oss rätten att debitera kunden en avgift för paket som inte hämtats ut från ombudet. Avgiften (fn 300 SEK) avser kostnaden för returfrakt, expeditionsavgift och hanteringskostnad. För frågor kring ditt paket, kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig.

Leveransadress

I nästa steg väljer du var din beställning ska skickas och där kan du också se eventuella fraktavgifter som tillkommer (fri frakt över 490 kr på allt utom kajaker). Om paketet ska skickas till en annan adress eller annan person kontakta kundtjänst innan du beställer.

Undrar du var ditt paket är?

Spåra paket som skickas med PostNord Spåra paket som skickas med Schenker Privpak Spåra paket som skickas med DHL Spåra paket som skickas med Instabox

Budbee skickar spårningslänk via sms

Tänk på att det kan ta upp till 24h från det att din order lämnar oss till att den är sökbar ovan.

Leveranstid

Leveranstiderna på hemsidan är uppskattade leveranstider och vi kan inte garantera att varorna skickas från oss inom angivna antalet vardagar då oförutsedda förseningar kan uppstå. Tiden som anges är antalet arbetsdagar tills vi uppskattar att paketet kommer lämna oss (addnature.com). Sedan tillkommer fraktbolagets leveranstid (oftast 1-3 vardagar).

Eftersom vi inte har alla våra varor på eget lager utan beställer in vissa artiklar efter behov händer det ibland att en leverans blir försenad. Vi kan alltså inte garantera att din beställning kommer fram till en viss dag. Vi kan heller inte ersätta dig vid en eventuell försening. För mer exakt information om statusen på din beställning ber vi dig kontakta oss.

Om någon produkt i en större beställning blir försenad kan vi delleverera din beställning så att du inte ska behöva vänta onödigt länge på resten av dina varor. Vid dessa fall står vi för den extra fraktavgiften.

Varor som vi inte kan leverera och som meddelas vara slut restnoteras inte om inte annat har avtalats. Om du fortfarande vill ha varan måste du i dessa fall beställa den igen vid ett senare tillfälle. Om vi måste avboka något i din beställning meddelar vi dig via e-mail så fort vi själva fått informationen.

Utlandsfrakt

Vi levererar endast till adresser i Sverige. Vi förebehåller oss rätten att avbeställa alla paket med utländsk leveransadress.

Denna webbplats använder cookies och pixeltaggar för att förbättra dess funktionalitet och för att ge dig personligt anpassad reklam, t.ex. på sociala medieplattformar. Se vår integritetspolicy för mer information – i synnerhet; om hur du förhindrar lagring av cookies och spårning av pixeltaggar på din enhet i framtiden.Förstått och avslutat