Nyheter från norr | Senaste nytt från skandinaviska märken
Nätbutiken för cyklar

Hilleberg Allak

4 Produkter
Filter
Återställ

Färger

  • grå
  • guld

Pris

kr
till
kr
Sortera
Bästsäljare Nyheter Rekommenderade produkter Pris (fallande) Pris (stigande) Mest rabatt
Kategorier
Filter
Sortera
Bästsäljare Nyheter Rekommenderade produkter Pris (fallande) Pris (stigande) Mest rabatt
Hilleberg Allak skyddsgolv
Hilleberg
Allak skyddsgolv
1 195 kr
Fri frakt
Hilleberg Allak skyddsgolv
Hilleberg Stånghållarset till Staika och Allak
Hilleberg
Stånghållarset till Staika och Allak
365 kr
Hilleberg Stånghållarset till Staika och Allak
Hilleberg Allak 3 Spare Pole 406cm x 10mm grey grey
Hilleberg
Allak 3 Spare Pole 406cm x 10mm grey
805 kr
Fri frakt
Hilleberg Allak 3 Spare Pole 406cm x 10mm grey
Hilleberg Allak 3 Spare Pole 406cm x 9mm gold gold
Hilleberg
Allak 3 Spare Pole 406cm x 9mm gold
785 kr
Fri frakt
Hilleberg Allak 3 Spare Pole 406cm x 9mm gold

Hilleberg Allak

Ett ultralätt tält i funktionell design

Alla som vistas i naturen har olika krav på funktion och design när det kommer till kläder, tillbehör och tält. En del som vistas längre perioder på samma ställe prioriterar ett kraftigare och stabilare tält framför ett ultralätt, medan andra som förflyttar sig mycket och som måste bära packningen i svårare terräng hellre väljer lättvikt framför styrka. För dig som vill ha ett tält som är lätt att bära med dig, som knappt väger något men som ändå har gott om plats och en bra konstruktion, är Hilleberg Allak det optimala valet. Hilleberg fick inspiration från den populära tältmodellen Staika som med sin kraftfullhet är ett av deras mest populära tält. Men istället för att ha styrka och kraft i fokus satsade man med Hilleberg Allak istället på ett lättare och smidigare tält. Allak är en otroligt lättviktig tältmodell som väger ynka 2,8 kilo netto. Varje gram räknas när du vistas i naturen och just därför är Hilleberg Allak det utmärkta valet för dig som vandrar, cyklar eller klättrar.

Hilleberg Allak

För hela året

Hilleberg är kända för att producera tält som klarar av allt från varmare klimat till polarexpeditioner. Hilleberg Allak är inte något undantag men bör inte användas vid de tuffaste väderförhållandena. För dig som letar efter ett användarvänligt och smidigt fyrasäsongstält är Allak definitivt ett bra val. När du köper Allak medföljer:

  • Inner- och yttertält
  • Mark- och tältpinnar

Dessutom används ultralätta material som:

  • En yttertältsväv i Kerlon 1200
  • 10 mm tältstänger

Tältets format är väldigt kompakt men ger ändå en relativt rymlig känsla och du får utan problem plats med din utrustning. Extra omtyckt är Allak av paddlare då tältet går att sätta upp nästan var som helst och dessutom tar minimalt plats- och viktutrymme. Även för dig som gärna vistas i alpin miljö är Hilleberg Allak ett bra val tack vare rymligheten och styrkan att hantera kraftiga snömassor.

Kupoltält i längre modell

Hilleberg Allak är ett kupoltält vilket ger en känsla av högre takhöjd. Till skillnad från många andra tält på marknaden är Allak något längre i modellen vilket gör att även längre personer utan problem kan sträcka ut sig ordentligt. Hilleberg Allak är ett tält som fokuserar på smidighet och lättvikt. Att resa tältet tar endast några minuter tack vare smarta funktioner som spännen, tydliga kanaler och en fristående konstruktion. Under sommarhalvåret är meshpaneler och myggnät perfekta lufttransporterande funktioner som ger tältet bra ventilation.
Hos oss kan du välja bland flera snygga färger på Hilleberg Allak och även köpa till smarta stånghållarset eller ett extra skyddsgolv. Om du vårdar tältet med försiktighet kommer det hålla hur många år som helst. Förbered dig inför nästa expedition med hjälp av omtyckta och kvalitativa Hilleberg Allak och sov bekvämt i både alpina och varma klimat.

Denna webbplats använder cookies och pixeltaggar för att förbättra dess funktionalitet och för att ge dig personligt anpassad reklam, t.ex. på sociala medieplattformar. Se vår integritetspolicy för mer information – i synnerhet; om hur du förhindrar lagring av cookies och spårning av pixeltaggar på din enhet i framtiden.Förstått och avslutat