Addnature
Tillfälligt stängt - Vi bygger nytt för dig! Nyöppning 15:e mars med många spännande erbjudanden!
fri retur
Fri frakt 490 kr
Vanliga frågor och svar

Klättermusen Gere

0 Produkt
Det finns inga tillgängliga produkter i den här listan för tillfället.

Klättermusen Gere

Bekväma och funktionella byxor från Klättermusen

Klättermusen är ett företag som länge har imponerat med sina originella och kvalitativa klädesplagg. De är ett företag som tillverkar riktigt bra kläder för utomhusaktiviteter. Klättermusen Gere är deras innovativa och populära byxmodeller. Det är byxor som är gjorda för att klara av alla möjliga typer av utmaningar samtidigt som de är bekväma att bära. Byxorna är både vind- och vattentäta, vilket gör att de passar bra för både skogsvandingar, fisketurer eller andra typer av aktiviteter i naturen. Byxorna är dessutom förstärka på de områden som får utstå mycket slitage. Detta gör att byxor från Klättermusen Gere håller längre än många andra plagg. Materialet som dessa byxor är tillverkade av gör även att de torkar snabbare om de skulle bli blöta.
Byxorna från Klättermusen Gere-serien är stretchiga och anpassningsbara, med stora rymliga fickor och även mindre specialfickor för mobiltelefon och liknande. Det finns även många andra smarta funktioner och egenskaper, som exempelvis krokar för att fästa byxorna på skorna. Letar du efter hållbara, snygga och framförallt funktionella byxor så är det Klättermusen Gere du ska satsa på.

Klättermusen Gere

Vilka är Klättermusen?

Företaget med det originella namnet Klättermusen är svenskt och grundades redan 1984 i Umeå av biologen Peter Askulv. Han bestämde sig för att kombinera sin kunskap från naturen med den typ av klädesplagg han ville ha när han klättrade på berg eller vandrade i skogen. Företaget har skapat många innovativa plagg och produkter och prisats för sin funktionella design. Klättermusen har alltid låtit funktion komma före design.
Klättermusen är ett företag som verkligen tar sitt miljöansvar, något som märks på produkterna. Företaget har som målsättning att skapa produkter som håller så länge som möjligt. Genom att tillverka kläder som håller länge behöver du inte köpa nya kläder alltför ofta, något som på sitt sätt skonar miljön. Det svenska företaget har alltid haft ett stort miljöengagemang och tillverkar sina produkter på ett hållbart, långsiktigt och miljövänligt sätt. De ger bland annat tillbaka en viss del av sina intäkter till olika miljöprojekt och låter dig även ”panta” dina kläder så att de kan återanvändas i produktionen.

Köp ett par hållbara, bekväma och funktionella byxor redan idag

Oavsett om du gillar att befinna dig ute i naturen, behöver byxor för bergsklättringen eller bara vill ha ett par snygga och bekväma byxor så är Klättermusen Gere ett bra alternativ. Eftersom Klättermusens produkter är gjorda för att hålla länge kommer du att ha nytta av byxorna under många år. Ge dig själv en bekvämare vardag eller överraska en aktiv vän med byxor av högsta kvalitet. Du kan hitta flera lika byxor från det svenska outdoorföretaget här hos oss. Kolla igenom sortimentet och beställ de byxor du gillar mest. Du kan enkelt läsa mer om de olika byxorna genom att klicka på bilden.