Addnature
Tillfälligt stängt - Vi bygger nytt för dig! Nyöppning 15:e mars med många spännande erbjudanden!
fri retur
Fri frakt 490 kr
Vanliga frågor och svar

Optimus Crux

1 Produkt
Filter
Återställ

Märke

 • Optimus 1

Färger

 • grå
 • svart

Tillgänglighet i butik

 • Stockholm 1

Pris

kr
till
kr

Kundbetyg

 • 1
Sortera
Bästsäljare Nyheter Högsta kundbetyg Pris (fallande) Pris (stigande) Mest rabatt
Kategorier
Filter
Sortera
Bästsäljare Nyheter Högsta kundbetyg Pris (fallande) Pris (stigande) Mest rabatt
Optimus Crux Gasbrännare
Optimus Crux Gasbrännare
Optimus
Crux Gasbrännare
Rek. 625 kr 385 kr
- 38 %
REA

Optimus Crux

Outdoorspis av hög kvalitet

Det är alltid kul att vara ute i skogen eller vandra i bergen, långt borta från civilisationen. Men även om det är en trevlig upplevelse att få se den vackra naturen så är det många som snabbt börjar längta efter en varm och god måltid. Med Optimus Crux är det inte bara möjligt utan även ganska enkelt att laga mat, var du än är. Optimus är experter på alla möjliga typer av spisar. Med Optimus Crux får du en lättviktig, liten och väldigt funktionell spis som du enkelt kan använda dig av för att laga mat eller koka vatten. Vi på Addnature har samlat ihop flera olika produkter från Optimus i vårt sortiment.

Optimus Crux

Vilka är Optimus?

Optimus är ett svenskt företag som grundades i Stockholm redan år 1899. De har sedan dess tillverkat många olika typer av spisar och köksredskap, både för inomhus- och utomhusanvändning. Optimus produkter är älskade av friluftsentusiaster runt om i världen på grund av dess enkla och intuitiva design. Sedan 2007 är Optimus en del av Katadyn Group. Det har dock inte påverkat företagets förmåga att tillverka högkvalitativa gaskök och tillbehör för många olika ändamål. Behöver du ett effektivt kök som går att använda nästan var som helst så är ett gaskök från Optimus ett bra alternativ. Du kan hitta många olika produkter från Optimus hos oss utöver Optimus Crux, som exempelvis:

 • Kastrullset
 • Bränsleflaska
 • Bestickset
 • Disksvamp
 • Kaffepanna
 • Specialutvecklade gaskök

Kolla gärna igenom vårt stora sortiment med produkter från Optimus.

Lätta och funktionella gaskök

Optimus Crux ger dig några av de minsta gasköken på marknaden och Optimus Crux har även vunnit flera priser och utmärkelser för sin kompakta design. Du kan enkelt packa ihop köket och förvara det under gastuben. Även brännarhuvudet går att fälla ihop för att göra det ännu mindre. Förutom det vanliga Optimus Crux köket kan du även hitta Optimus Crux Lite, en ännu mindre modell av det originella spisköket. Det är även möjligt att köpa Optimus Crux Lite med en tillhörande Piezo-tändare. Tändaren gör det ännu lättare att tända på gasen för att kunna laga mat.
För att laga mat med Optimus Crux eller Optimus Crux Lite behöver du först och främst fylla gasbehållaren med antingen butan eller propangas. Själva gasen ingår inte när du köper gasköket. Du behöver även något att laga maten i, som exempelvis en kastrull. I vårt sortiment kan du hitta Optimus Crux He Cook System, där det ingår ett kokkärlset som består av en 0,95 liters kastrull, en stekpanna som även fungerar som lock samt en förvaringsväska i mesh. Du kan naturligtvis även hitta andra kastruller och liknande i vårt stora sortiment. Beställ ett funktionell och prisvärt gaskök och börja laga god mat ute i naturen du också.