Addnature
Upp till 70% rabatt1
100 dagars öppet köp, fri retur
Fri frakt 490 kr
Vanliga frågor och svar
​Alltid på den obligatoriska utrustningslistan
Flytväst – bär en alltid och se till att den är knäppt! Då har du kommit en bra bit på vägen. Men beroende på aktivitet behöver du också göra några extra val. Paddlare bör använda en väst av typ III eller V, där typ III passar de flesta paddlare och typ V är till för specificerade sporter som kajak, vattenskidor eller vindsurfing. En del flytvästar passar när räddningen är nära, medan andra passar bättre när du befinner dig längre från land. En flytväst ska sitta som gjutet men ge bra rörelsefrihet. För barn bestäms flytvästen av deras vikt och för vuxna storleken över bröstet.

Flytvästar

5 Produkter
Filter
Återställ

Färger

  • grå
  • röd
  • blå

Pris

kr
till
kr

Kundbetyg

  • 4
Sortera
Bästsäljare Nyheter Högsta kundbetyg Pris (fallande) Pris (stigande) Mest rabatt
Filter
Sortera
Bästsäljare Nyheter Högsta kundbetyg Pris (fallande) Pris (stigande) Mest rabatt
Helly Hansen Rider Väst grå
Helly Hansen Rider Väst grå grå
Helly Hansen
Rider Väst grå
Rek. 695 kr 395 kr
  • Versioner: 40/50kg
- 43 %
Helly Hansen Rider Väst röd/grå
Helly Hansen Rider Väst röd/grå röd/grå
Helly Hansen
Rider Väst röd/grå
Rek. 695 kr från 565 kr
Fri frakt
  • Versioner: 40/50kg60/70kg
- 19 %
Helly Hansen Sport II Väst röd
Helly Hansen Sport II Väst röd röd
Helly Hansen
Sport II Väst röd
Rek. 485 kr 325 kr
  • Versioner: 40/50kg50/60kg
- 33 %
Helly Hansen Sport II Väst blå
Helly Hansen Sport II Väst blå blå
Helly Hansen
Sport II Väst blå
Rek. 485 kr 275 kr
  • Versioner: 40/50kg
- 43 %
NRS Vista PFD Barn blå
NRS Vista PFD Barn blå blå
NRS
Vista PFD Barn blå
Rek. 855 kr 625 kr
Fri frakt
  • Versioner: XL-XXL | 164-176
- 27 %
SALE DEAL

Flytvästar – ett måste

Flytvästar är ditt bästa skydd ute på vattnet och något du verkligen bör prioritera. Oavsett om du paddlar kajak, åker större motorbåtar eller på annat sätt befinner dig i havet bör du ha en flytväst. Här kan du hitta många modeller att välja bland. Eftersom vissa vattensporter kräver mycket flexibilitet kan det många gånger kännas opraktiskt med flytväst. Men idag finns det mängder av bra varianter som är nättare i sitt utförande och som inte förhindrar rörelsefriheten. I vårt sortiment kan du hitta fina flytvästar från bland annat HF, Hiko och NRS. I sortimentet finns även flytvästar som är speciellt framtagna för paddlare. Dessa sitter perfekt och har dessutom smarta funktioner förutom att flyta, bland annat lättåtkomliga fickor och fack.

Flytvästar för olika sporter

Hos oss kan du garanterat hitta en ny flytväst som passar dig perfekt. Här finns både större och mer smidiga varianter att välja bland. Dessutom erbjuder vi flera användbara tillbehör för bland annat kajak. Kolla in våra luftblåsor om du inte redan har en. Luftblåsan, även kallad airbagen, placerar du antingen framtill eller baktill i kajaken. Den undviker att kajaken vattenfylls när du simmar. Det finns både varianter som är till för att lägga fram och bak. Våra mindre flytvästar med fack framtill är ultimata för dig som utför olika vattenaktiviteter eftersom du då får plats med sådant du snabbt behöver komma till, exempelvis mobil eller snacks. Läs gärna mer om varje enskild flytväst, många har speciella funktioner som värmepåse på magen. Den är perfekt för att värma upp frusna händer. Du kan även hitta bra flytvästar utifrån pris. Här finns både mer avancerade varianter och enklare modeller till lägre pris.

Smidigt att handla på nätet

Se till att vara beredd inför vattensäsongen genom att beställa en riktigt bra flytväst. Du kan garanterat hitta en modell som passar för dina behov och har ett pris som känns rätt. Hos oss på Addnature kan du inte bara handla flytvästar, vi erbjuder allt från kläder och skor till verktyg, tillbehör och teknik för flera aktiviteter. Kolla gärna in vår kategori paddling, här kan du hitta tillbehör och kläder för såväl kajak som kanot och mycket mer. När du beställer hos oss får du bra förmåner. Vi ger dig 365 dagars öppet köp. Du kan alltså prova dina saker i lugn och ro. Returfrakten kostar dig ingenting.