Addnature
Lagerrensning – upp till 80 %¹ rabatt
fri retur
Fri frakt 490 kr
Vanliga frågor och svar

Poc Receptor Bug

0 Produkt
Det finns inga tillgängliga produkter i den här listan för tillfället.

Poc Receptor Bug

Hjälmar för skidbacken

Poc Receptor är en prisbelönt hjälmserie från hjälmföretaget Poc. Dessa hjälmar är kända för att vara både funktionella, säkra och ha snygg design. Vi har samlat ihop flera olika modeller från denna serie som passar perfekt för vinterbruk och snöaktiviteter.
Företaget Poc grundades i Sverige och har som målsättning att rädda liv och reducera konsekvenserna från olyckor med hjälp av sina produkter. Det grundades 2005 och har sedan dess introducerat en rad nya idéer och innovationer genom sina hjälmar, något som bland annat lett till att de tilldelats många pris och utmärkelser. Företaget samarbetar med många av världens ledande experter inom sporthälsa, hjärnforskning och ryggradsskador. Deras hjälmar används inom många olika sporter och aktiviteter, bland annat skidåkning, snowboardåkning och cykling.

POC Receptor Bug

Poc Receptor Bug

Poc Receptor Bug är en av hjälmarna från Poc Receptor-serien. Denna hjälm är speciellt utvecklad för skid- och snowboardåkning och populär både bland nybörjare och erfarna proffs. Den prisvärda hjälmen ser inte bara bra ut och finns i många olika färger, den har även prisats för sin höga kvalitet och genomtänkta design.
Något som skiljer Poc Receptor Bug från andra hjälmar är det unika och patenterade systemet med dubbla skal. Det yttre skalet är gjort av ABS, ett material som ger ett starkt och hållbart skydd. Det inre skalet är gjort av EPS och polycarbon, något som ger dig en bekväm passform samtidigt som det ger ett bra skydd. Dessa två skal skyddar huvudet från spetsiga föremål och ser samtidigt till att luft kan cirkulera i hjälmen. Luftcirkulationen gör att hjälmen ger dig bra ventilation om det skulle bli för varmt och svettigt under hjälmen. Du kan även stänga ventilationsöppningarna om du vill behålla värmen.
Förutom att Poc Receptor Bug ger ett utmärkt skydd så är den även en hjälm som är bekväm att bära. Inuti hjälmen finns det exempelvis ett anpassningsbart foder. Du har även öronskydd och vaddering på nacken, men dessa kan du ta bort om du skulle vilja det. Hjälmen har även ett fäste för goggles, som också går att ta bort vid behov.

Poc Receptor Backcountry Mips

Även om Poc Receptor Backcountry Mips är lik Bug-modellen så skiljer de sig åt. Poc Receptor Backcountry Mips är ett starkare skydd och ser även till att skydda mot hjärnskakning genom MIPS-systemet. Precis som Bug-modellen använder Poc Receptor Backcountry Mips dubbla skal med ett smart ventilationssystem.
Hos oss på Addnature hittar du flera olika hjälmar från Poc Receptor-serien. Vi har bland annat följande modeller i vårt utbud:

  • Poc Receptor Bug Snow
  • Poc Receptor Backcountry Mips
  • Poc Receptor Flow
  • ett

Hitta en hjälm från Poc Receptor-serien redan idag. Du kan enkelt filtrera efter storlek, färg eller popularitet för att hitta en hjälm som passar just dig.