Addnature
Lagerrensning – upp till 80 %¹ rabatt
fri retur
Fri frakt 490 kr
Vanliga frågor och svar
Sanuk
Sanuk - Never Uncomfortable
Sanuk startades 1997 när Jeff Kelley började tillverka sandaler av innerslangar och mattor. Sanuks mål är att tillverka roliga produkter med bra kvalité, och Sanuks sandaler står ut från andra med roliga färger och material. På Sanuks team hittar vi bland annat surfaren Shane Dorian och klättrarna Chris Sharma och Randy Leavitt.

Sanük

0 Produkt
Det finns inga tillgängliga produkter i den här listan för tillfället.

Hitta sköna och roliga skor från Sanuk

Sanuk är ett märke som gör skor, sandaler och flipflops med hög kvalitet och en lättsam framtoning. I vårt urval av produkter från Sanuk hittar du perfekta saker att ha på fötterna under sommaren och inte minst för stranden och lata dagar på stan eller hemma i trädgården, och oavsett om du är tjej eller kille. Märket startades 1997, då Jeff Kelly började göra sandaler av något så oväntat som innerslangar och mattor. Märket har hela tiden präglats av ambitionen av att kombinera kvalitet med lekfullhet, och det märks inte minst i form av valet av färger och design. Namnet Sanuk kommer från det thailändska ordet för glädje, vilket också säger en del om vilken mentalitet man vill förmedla. Man gör helt enkelt skor som man själva vill använda utomhus. I teamet ingår bland andra surfaren Shane Dorian, samt Chris Sharma och Randy Leavitt som är klättrare. De tillför kunskap om vad man behöver för saker på fötterna när man är aktiv, men även när man vilar mellan aktiviteterna.

Sanuk skor online

Hitta rätt Sanukskor för olika tillfällen på Addnature.com

Valet av skor är extremt viktigt för hur du upplever varje situation. Kontakten med marken gör att deras material och design blir mer påtaglig för kroppen än kanske något annat plagg. Vill man fullständigt kunna koppla av och kunna njuta av fint väder, härlig natur, trevliga människor och glada aktiviteter så behöver man därför ha skor som sitter bra och som man trivs med. Naturligtvis funkar heller inte alla skor för precis alla tillfällen, men i vårt utbud från Sanuk kan många människor hitta flera produkter som passar dem i olika lägen och situationer. Dessutom har vi riktigt bra priser, fri frakt och öppet köp! Därmed blir det ett supersmidigt och billigt sätt att få mycket kvalitet och hitta flera bra skor och sandaler. Den roliga utformningen av Sanuks skor gör dem också extra roliga att ge bort som presenter, eftersom de känns lite mer personliga och varma än andra skor.

Några populära modeller från vårt utbud av skor från Sanuk är bland annat:

  • Ms Donny. En modell för killar som funkar lika bra som innesko, utesko och toffla. Har nedtrampbar häl. Snygg och lätt men gjord av hållfast bomull, med en surfinspirerad design som mynnat ut i en slags blandning mellan sandal och sko. Mjuk sula som formar sig naturligt.
  • M Ms Mason. Modell för killar som är en snygg och skön sko av tyg. Lätt att packa ner, och med en mjuk och följsam känsla. Snörning som man kan använda om man vill, men man kan även variera sig med att inte ha den. Bra för vardagsanvändning och på resor där man går mycket. Hälen kan trampas ner så att skon kan användas som slipper. Gjord av bomullskanvas.
  • W Ms Vagabond Chill. Tofflor för tjejer som är riktigt sköna tack vare fodring med ludd. Har en ovansida av filtat flanell. Kan användas som innesko på kyliga golv. Mjuk sula för naturliga rörelser och ergonomiskt fotriktig gång. Kan tvättas 30 grader i fintvätt.
  • W Ms Castaway. Riktigt sköna surfartofflor för tjejer, som har en riktig surf-feeling. Tygsko med kort överdel vilket gör att utseendet påminner lite om en seglarsko. Har en mjuk sula som låter foten röra sig naturligt och en överdel som hjälper till att göra steget ergonomiskt riktigt. Mix av sko och toffla som kan användas inne under vintern och ute under resten av året. Antibakteriellt behandlad för att motverka dålig lukt.