Addnature
Spara upp till 60 %1 på säsongsrean
100 dagars öppet köp, fri retur
Fri frakt 490 kr
Vanliga frågor och svar
Badbyxor för simning
Plagget Speedos har fått sitt namn efter märket Speedos, som låg i framkant med skapandetav den åtsittande sportbriefen. Idag hittas de i en mängd olika märken. De är skapade för simning och vattenpolo, med minimalt motstånd i vattnet och de sitter garanterat på plats när du dyker i.

Speedos

0 Produkt
Det finns inga tillgängliga produkter i den här listan för tillfället.

Speedos badkläder av hög kvalitet

Speedos är en särskild typ av simkläder. Namnet kommer såklart från den världsberömda badklädestillverkaren Speedo. Varumärken grundades så tidigt som 1914 i Australien och gjorde sig kända för sina tighta och kvalitativa badkläder. Kända simmare som Grant Hackett, Megan Jendrick och Janet Evans är några som burit Speedos badkläder. Idag är Speedos snarare ett samlingsnamn för en viss typ av badkläder. Dessa tillverkas av flera varumärken, bland annat Head, Prana och Patagonia. Vad utmärker då Speedos från andra badkläder? Badkläderna har en tight passform som ger dig full flexibilitet och riskerar aldrig att glida av eller sitta obekvämt. De är egentligen utvecklade för sporter som vattenpolo och simning men älskas idag av alla möjliga människor.

Bra egenskaper hos Speedos badkläder

Badkläder måste utstå en hel del, både om du badar i badhus eller i havet. Vattnet i badhuset är fullt av klor, något man använder av hygieniska skäl. Men det sliter väldigt mycket på badkläder. Ofta tappar resåren sin flexibilitet med tiden om de används flitigt. Men när du väljer Speedos kan du räkna med att kvaliteten är mer hållbar. De är utvecklade med en teknik som kallas Endurance+, något som bevarar kvaliteten i plagget även efter många tvättar. De är dessutom utvecklade i ett material som är 100 % klorresistent, perfekt om du badar i badhuset alltså. Med en bekväm fyrvägsstretch kan du dessutom alltid lita på att badkläderna sitter där de ska samt har högsta komfort. Söker du badkläder för swimrun? Kolla i så fall in swimrunshorts från Head. Dessa är ultimata för träningssimning och löpning. Förutom tightare simkläder kan du även hitta mer vardagliga varianter i sortimentet, som längre simshorts.


Få ut mer av simningen

Använd sköna och snygga badkläder av hög kvalitet genom att välja Speedos. I vårt utbud kan du säkerligen hitta snygga och sköna simkläder till ett pris som passar dig. Hos Addnature kan du enkelt beställa både badkläder och träningskläder från kända leverantörer. Vi erbjuder även skor, utrustning och verktyg inom en rad olika sporter. Har du hittat en vara till ett billigare pris någon annanstans? Kontakta oss, vi ger dig alltid prisgaranti vilket gör att du kan vara säker på att alltid få det billigaste priset hos oss. Därtill får du 365 dagars öppet köp och fri retur om du ångrar ditt köp.