Addnature
Tillfälligt stängt - Vi bygger nytt för dig! Nyöppning 15:e mars med många spännande erbjudanden!
fri retur
Fri frakt 490 kr
Vanliga frågor och svar

Butiken

Addnatures butik i Stockholm innehåller stora delar av vårt sortiment, men inte allt. Resterande sortiment går att beställa till butik för leverans inom 1-3 vardagar.

Kontantfri butik

Fr.om 1a december 2018 accepterar vi inte kontanter som betalmedel i vår butik på Birger Jarlsgatan 43.

Öppettider Addnature city

Måndag - Fredag 10:00 - 19:00
Lördag 10:00 - 17:00
Söndag STÄNGT

Avvikande öppettider

Fredag 1/3 - Måndag 4/3 Stängt - Inventering
Långfredagen Stängt
Påskafton 10-17
Påskdagen 12-16
Annandag påsk Stängt
Första Maj Stängt
Nationaldagen Stängt
Midsommarafton Stängt
Midsommardagen Stängt
Julafton Stängt
Juldagen Stängt
Nyårsafton Stängt
Nyårsdagen Stängt
Trettondagen 10-17


5 orsaker att besöka vår butik!

  • 750kvm fullpackad med outdoor kläder och utrustning.
  • Klättervägg för test av klätterskor och sele.
  • Formgjut dina sulor för pjäxor och kängor.
  • Personlig rådgivning av kunnig personal.
  • Inspireras inför ditt nästa äventyr.

Önskar du komma i kontakt med butiken, vänligen kontakta kundtjänsten för nummer.


Butikssortiment

Ta reda på vilka produkter som finns i butiken på vår hemsida genom att välja produktkategori och använda filtret längst ner till vänster på sidan. Klicka på ”Tillgänglighet i butik” så får du upp de produkter som finns tillgängliga i butiken.

I Addnatures konceptbutik i Stockholm är du välkommen att prova outdoor-utrustning och rådfråga vår kunniga personal. Vi som jobbar i butiken hjälper dig gärna med att hitta det du behöver för just din aktivitet. Till oss är du välkommen med dina frågor oavsett om du är nybörjare eller har mycket kunskap om friluftsliv och utrustning sedan tidigare.

I vår friluftsbutik kan du prova ut funktionskläder och få tips kring vad som är bra att tänka på när du ska köpa nya vandringskängor, löparskor, klätterutrustning och andra outdoor-produkter. Vi har kläder som passar för ett aktivt friluftsliv, tuffa expeditioner och vardagsliv. Kom gärna in och prova, ställ frågor och känn på produkterna.

På Addnature kan du handla kvalitetsutrustning för vandring och camping. Kom in och välj bland tält, liggunderlag, vandringsryggsäckar och allt annat du behöver i vildmarken eller på campingplatsen. Vi har även frystorkad mat och friluftskök samt övrig utrustning som kan komma till användning när du går på tur eller campar.

Här finns även möjlighet att testa klätterskor på vår egna klättervägg så att du vet hur skorna känns i sitt rätta element innan du köper dem. Vi har klätterskor för både avancerade användare och nybörjare. För dig som är på jakt efter en klättersele erbjuder vi även möjligheten att knyta in selen i ett rep så du vet hur det känns att hänga i den.

I vår outdoor-butik kan du även prova löparskor för asfalt och tekniska trailskor för dig som ska ta dig fram i svår terräng. Vi har dessutom utrustning för swimrun, simning, paddling och vintersport.

Hos oss kan du välja bland produkter i ett brett sortiment av vind- och vattentäta funktionskläder och friluftsutrustning från en rad klassiska kvalitetsmärken som Houdini, Arcteryx, Klättermusen och Haglöfs bara för att nämna några. Kom in berätta om ditt nästa äventyr så hjälper vid dig att hitta rätt utrustning som passar för det du ska göra.