365 dagar Returrätt
Fri frakt 490 kr
20,000 Produkter 400 Märken
Addnature - allt inom outdoor & äventyr

Suunto

43 Produkter
Filter

Färger

 • grå
 • grön
 • orange
 • pink
 • brun
 • röd
 • blå
 • vit
 • svart
 • oliv
 • silver

Pris

Genomsnittsbetyg

 • 2
 • 4
 • 4
 • 3
Sortera
Suunto - Conquer New Territory
Vi på Addnature gillar vertikala äventyr och en Suunto-klocka är ett självklart sätt att hålla koll på episka höjdmeter. Suunto är en finsk världsledande tillverkare av sportklockor och utrustning för löpning, alpinism, klättring och dykning. Suunto har vunnit otaliga priser för innovativ design, exakta instrument och sin pålitliga funktion.
Filter
Sortera
Ytterligare information

Levererar nordisk kvalitetsutrustning för äventyrare

Suunto grundades 1936 av den finske uppfinnaren och orienteraren Tuomas Vohlonen. Han var bland annat först med att skapa en vätskefylld kompass. 1935 fick han patent på sin design av detta och började massproducera lösningen. Tidigt i Suuntos historia var man en viktig leverantör till den finska armén av pålitliga kompasser, och tack vare den goda kvaliteten fick omvärlden upp ögonen. Tuomas Vuhlonen dog dessvärre i andra världskriget, men hans verk lever kvar och ända sedan starten har man på Suunto varit en av de ledande aktörerna inom både funktion och design inom en rad sportrelaterade områden, såsom sportklockor, dykardatorer och olika instrument som används av äventyrare över alla kontinenter och på höga berg så väl som i djupa vatten. Man tillverkar utrustning för områden såsom dykning, alpinism, klättring, vandring, skidåkning, löpträning och segling och har vunnit många priser genom åren för sin goda funktion och design.

Suuntos huvudkontor och fabrik ligger i Vantaa i den finska huvudstadsregionen, alltså nära Helsingfors. Sedan finns man på många andra platser runt om i världen: man har cirka 400 anställda totalt och märkets produkter säljs i över hundra länder. Suunto tillhör Amer Sports Corporation, vilket gör det till ett systerföretag till flera andra framstående märken, såsom Salomon och Arcteryx som vi också har många artiklar från i vårt sortiment.


Suunto klockor online

Över hundra kvalitetsartiklar från Suunto på Addnature.com

Vi har ett mycket stort urval av artiklar från Suunto i vårt sortiment på Addnature.com, med över 100 olika artiklar. Där ingår inte minst ett mycket stort antal klockor (vi har en serie klockor speciellt för aktiva seglare från Suunto: Elementum-serien), men även mycket annat nyttigt. Det gör att du har stor chans att skaffa dig riktigt bra utrustning till de goda priser som vi alltid har på Addnature från vårt sortiment av Suunto, för många olika sorters aktiviteter. Det innebär att du får goda möjligheter att skaffa dig förutsättningar att kunna bli bättre och fördjupa ditt intresse för den eller de (Suuntos utbud är ju brett) aktiviteter som du är intresserad av och utövar. Då får man sannerligen mycket för pengarna, i och med att man inte sällan får en rikare fritid, och för en hel del människor innebär god utrustning även ett viktigt steg på vägen mot att kunna göra pengar på sitt intresse och kanske rent av att bli professionell. Så hög kvalitet håller Suuntos instrument att många av dem kan användas den allra yppersta eliten inom skrået i världen.

Säkerhetsmässiga aspekter

Med rätt instrument följer också ofta många viktiga säkerhetsmässiga aspekter. Genom att få verkligt goda bilder av hur omgivning och väder ser ut och vilka värden som gäller kan man undvika potentiella faror i högre utsträckning, och hantera de som oundvikligen uppkommer på ett bättre och mer förberett sätt. I många situationer där naturens krafter kan vara våldsamma och klimatet mycket hårt är detta givetvis av enormt viktig betydelse, och inte sällan rent av potentiellt livsavgörande. Då kan man verkligen tala om att investeringar i god utrustning är enormt väl värd. Även om man inte slutligen hamnar i farliga situationer är betydelsen av att vara trygg med sin utrustning stor, och möjliggör återigen att man kan prestera och trivas så obehindrat som möjligt.

Den höga kvaliteten hos Suuntos produkter och de unika lösningarna gör även många av artiklarna från Suunto i vårt sortiment till alldeles utmärka gåvor och presenter till människor med en aktiv livsstil eller som är verksamma i ett relevant område: Vi garanterar att de kommer att bli mycket uppskattade och frekvent använda. Suuntos produkter har:

 • Avancerade funktioner
 • God hållbarhet
 • Design