Epic gear | Episka favoriter utvalda av personalen
365 dagar Returrätt
Fri frakt 490 kr
20,000 Produkter 400 Märken
Cykelbutik online

Cykelvagnar

10 Produkter
Filter
Återställ

Färger

 • grön
 • svart
 • oliv

Pris

kr
till
kr

Genomsnittsbetyg

 • 1
Sortera
Vagn
Koppla på en vagn till cykeln
En cykelvagn är perfekt för dig som vill transportera ditt eller dina barn på ett enkelt och praktiskt sätt. Beroende på storleken kan du även få plats med några extra kassar, så praktiskt! Här hittar du cykelvagnar av olika storlekar så du kan enkelt köpa den storlek som passar din familj.
Filter
Sortera
 • Thule Chariot Lite1 Stroller bluegrass bluegrass
  Thule
  Chariot Lite1 Stroller bluegrass
  6 495 kr 5 195 kr
  - 20 %
  Fri frakt
  Thule Chariot Lite1 Stroller bluegrass
 • Thule Chariot 1 Jog Kit
  Thule
  Chariot 1 Jog Kit
  1 295 kr 1 215 kr
  Fri frakt
  Thule Chariot 1 Jog Kit
 • Thule Console 1
  Thule
  Console 1
  495 kr 445 kr
  - 10 %
  Thule Console 1
 • Isbjörn Stroller Bag moss moss
  Isbjörn
  Stroller Bag moss
  1 425 kr 1 265 kr
  - 11 %
  Fri frakt
  Isbjörn Stroller Bag moss
 • Thule Chariot Padding 1
  Thule
  Chariot Padding 1
  495 kr 445 kr
  - 10 %
  Thule Chariot Padding 1
 • Thule Chariot Alternative Hitch Partial
  Thule
  Chariot Alternative Hitch Partial
  295 kr
  Thule Chariot Alternative Hitch Partial
 • Chariot Tillbehörsskena enkelvagn
  Chariot
  Tillbehörsskena enkelvagn
  400 kr 389 kr
  Chariot Tillbehörsskena enkelvagn
 • Chariot Regnskydd
  Chariot
  Regnskydd
  534 kr 149 kr
  - 72 %
  • Versioner: Corsaire XL
  Chariot Regnskydd
 • Thule Syntace X-12 Axle Adapter
  Thule
  Syntace X-12 Axle Adapter none
  595 kr 489 kr
  - 18 %
  Thule Syntace X-12 Axle Adapter
 • Thule Thru-Axle Adapter for Shimano
  Thule
  Thru-Axle Adapter for Shimano none
  595 kr 489 kr
  - 18 %
  Thule Thru-Axle Adapter for Shimano
Ytterligare information

Säkra konditionen med en cykelvagn

Det finns inget som hindrar småbarnsföräldrar att upprätthålla en bra kondition. Vi hjälper dig att hitta löparmotivationen genom att erbjuda ett stort och spännande utbud av cykelvagnar och löparvagnar. Dessa påminner i mångt och mycket om vanliga barnvagnar men den stora fördelen är att de är konstruerade för att du ska kunna cykla & löpträna med dem. Gör barnvagnspromenaderna till joggingturer där barnen sitter tryggt och fastspänt i en fempunktssele medan du joggar.

Lättviktsvagnar i smidig konstruktion

Alla våra cykelvagnar & löparvagnar är tillverkade av lättviktsmaterial vilket ytterligare bidrar till att de är praktiska att jogga med och inte för tunga att cykla med. Thule har flera vagnar med aerodynamisk konstruktion vilket ger vagnens bakparti en skön fjädring. Vagnarna går utmärkt att anpassa individuellt till den personen som använder vagnen. Du kan till exempel justera handtaget så att det kommer i absolut rätt höjd i förhållande till din egen längd. Cykelvagnen är utrustade med en rad funktioner och finesser som gör att de står ut från mängden och verkligen tilltalar både barn och vuxna.

Cykelvagn
Det finns bland annat:
 • Handbroms/Fotbroms
 • Justerbart säte
 • Förvandlingsbar konstruktion

En lättåtkomlig handbroms hittar du på många av vagnarnas handtag. Praktiskt att hålla handen på för att reglera hastigheten och när du behöver sakta ner vid övergångsställen. Fotbromsen får vagnen att stå absolut still vilket underlätta när du tar i och ur barnet.
Det justerbara sätet kan du fälla upp och ner med några enkla handgrepp. Praktiskt när barnet vill vila eller behöver sova.

Chariot Jog Kit Cougar 2/Cheetah 2 från Thule är den ultimata konstruktionen av en barnvagn. Denna ger dig två vagnar i en. En traditionell barnvagn som dessutom kan göras om till en cykelvagn. Väldigt praktiskt och smidigt och själva ombyggnationen tar bara några få minuter. Inga verktyg behövs, utan endast några smidiga handgrepp från dig.
Alla cykelvagnarna är dessutom lätta att fälla ihop när du behöver transportera dem i bilen, på tåget eller på flyget. Att ta med sig en cykelvagn på semestern är ett gyllene tillfälle att bibehålla den aktiva träningen. Många av vagnarna inkluderar ett regn och solskydd som är enkelt att spänna på när det behövs. Skydden är genomskinliga så att barnet kan se ut och har också ett UV-skydd.

Smart förvaring och förnämlig service

Du behöver nästan alltid ha med dig någonting när du är ute med cykelvagnen. En vattenflaska och några böljor ryms perfekt i några av de förvaringsfickor som vagnarna är försedda med. Om detta inte är tillräckligt kan du komplettera med en praktisk midjeväska. När du handlar dina produkter hos oss får du automatiskt 365 dagars öppet köp och givetvis fri retur. Förutom coola cykelvagnar så hittar du även snygga och funktionella löparkläder och träningsskor för både män och kvinnor. Vi har utbudet för en aktiv fritid för hela familjen. När du vill utöka din joggingrunda i tuff terräng kanske du ska överväga en bärsele till barnet och slå in på en rask promenadtakt istället. Möjligheterna är många och en bra cykelvagn köper du hos Addnature.com