Fira våren med stil | Nya kollektioner för urbana äventyrare
100 dagars öppet köp, fri retur
Fri frakt 490 kr
20,000 Produkter 400 Märken
Nätbutiken för cyklar

Ficklampor

15 Produkter
Filter
Återställ

Färger

 • grön
 • röd
 • svart
 • turkos

Pris

kr
till
kr

Genomsnittsbetyg

 • 2
 • 2
 • 2
Sortera
Bästsäljare Nyheter Rekommenderade produkter Pris (fallande) Pris (stigande) Mest rabatt
Lampa
Ficklampor för vildmarksliv och vardag
Ficklamporna är ett bra val när precisionen är viktig, för signalering eller när du behöver kunna sätta ner lampan för arbete. Här finns ficklampor i smidigt format som passar att ha med sig i ryggsäcken på vandringstur eller camping. En bra ficklampa är även bra att ha i hemmet och i sommarstugan i händelse av strömavbrott eller om du behöver omorganisera i vind- eller källarförråd. Här kan du välja bland modeller i olika storlekar och med varierande ljusstyrka.
Filter
Sortera
Bästsäljare Nyheter Rekommenderade produkter Pris (fallande) Pris (stigande) Mest rabatt
Nite Ize 3-in-1 LED Mini Flashlight black black
Nite Ize
3-in-1 LED Mini Flashlight black
165 kr
Nite Ize 3-in-1 LED Mini Flashlight black
Black Diamond Ion Keychain Light black black
Black Diamond
Ion Keychain Light black
245 kr
Black Diamond Ion Keychain Light black
Maglite Mini LED 2xAA Ficklampa black black
Maglite
Mini LED 2xAA Ficklampa black
495 kr
Fri frakt
Maglite Mini LED 2xAA Ficklampa black
Maglite Mini LED 2xAA Ficklampa red red
Maglite
Mini LED 2xAA Ficklampa red
495 kr 355 kr
- 28 %
Maglite Mini LED 2xAA Ficklampa red
Nite Ize BugLit Flashlight Red Legs/White LED red red
Nite Ize
BugLit Flashlight Red Legs/White LED red
165 kr
Nite Ize BugLit Flashlight Red Legs/White LED red
Maglite XL50 Ficklampa black black
Maglite
XL50 Ficklampa black
800 kr
Fri frakt
Maglite XL50 Ficklampa black
Nite Ize BugLit Flashlight Red Legs/White LED green green
Nite Ize
BugLit Flashlight Red Legs/White LED green
165 kr
Nite Ize BugLit Flashlight Red Legs/White LED green
Black Diamond Ion Keychain Light aqua aqua
Black Diamond
Ion Keychain Light aqua
245 kr 225 kr
Black Diamond Ion Keychain Light aqua
Black Diamond Ion Keychain Light octane octane
Black Diamond
Ion Keychain Light octane
245 kr 235 kr
Black Diamond Ion Keychain Light octane
Black Diamond Ion Keychain Light powell powell
Black Diamond
Ion Keychain Light powell
245 kr 225 kr
Black Diamond Ion Keychain Light powell
Silva Headlamp Battery 2.0
Silva
Headlamp Battery 2.0
599 kr
Fri frakt
Silva Headlamp Battery 2.0
Ytterligare information

Välj en ficklampa som passar dig

Ska man ge sig ut och campa, tälta, fiska, cykla eller ta en skogspromenad i tät vegetation kan det kännas tryggt att ha med sig en riktigt kraftfull och pålitlig ficklampa. Under årets mörkare perioder är det skönt att veta att man har en bra ljuskälla nära till hands som kan leda en på rätt spår, visa vägen eller vara till hjälp då man undersöker ett napp, fynd eller landskapet som omgärdar en. Självklart finns det en uppsjö av olika ficklampor, alla avsedda för speciella syften, aktiviteter, sporter och miljöer. Viktigast är att den ficklampa man väljer känns bekväm, stadig och funktionell samt har en lång livslängd.

Ficklampor online

Rätt ficklampa till rätt person

Val av ficklampa grundas i de allra flesta fall på vilka intressen och aktiviteter man helst ägnar sig åt ute i naturen. Är man en person som helst befinner sig ute på havet och exempelvis fiskar och pimplar känns en vattentät ficklampa helt rätt. Fartfyllda aktiviteter som löpträning, klättring, skidåkning och cykling kan kräva en liten ficklampa men som ändå är kraftfull och klarar en hel del slit och släng. En Microlight ficklampa kan i det läget vara det bästa valet. Denna typ av ficklampor har lång brinntid, effektiv ljuskägla tack vare sin LED-lampa och väger endast tio gram. Hos Addnature hittar du Microlight ficklampor från bland annat märket Inova.

Är man ute och tältar och campar mycket är ficklampan ett måste, men även andra ljuskällor kan behövas när man tillbringar många dagar ute i skogen eller på fjällen och har en fast campingplats där man spenderar mycket tid. En trogen tältlampa kan kännas praktisk när man befinner sig i sitt tält och ska laga mat, umgås, läsa innan sänggående eller bara städa upp eller packa ihop sin utrustning. Det är inte förens man befinner sig i den mörka skogen eller vaknar upp mitt i natten i naturen som man inser hur pass viktigt det är med en fungerande ljuskälla i form av en ficklampa, tältlampa eller lykta.

Ficklampans egenskaper

En för tung och klumpig ficklampa är aldrig roligt att släpa runt på. Oavsett aktivitet ska den utvalda ficklampan kännas smidig och effektiv. Vikten är med andra ord en egenskap som många undersöker innan man köper en ny ficklampa. Söker man en lite mer avancerad ficklampa kan man titta efter produkter som beskrivs med egenskaper som olika ljusnivåer, extra lång brinntid, slitstark design, robusta komponenter, flerårig garanti, vattentålig och vädertålig. Att ficklampans brinntid är lång är i slutändan den viktigaste egenskapen. Designen av ficklampan bidrar till viss del att den kan brinna länge, men valet av batterier är den allra viktigaste aspekten. Idag är det vanligt att ficklampor drivs med så kallade lithiumbatterier. Denna typ av batterier har högre energitäthet än alkaliska batterier, vilket innebär att de har en livslängd som är sex till tolv gånger så lång som vanliga blybatterier. Ekonomiskt och miljövänligt på samma gång!

Ficklampor hos Addnature

Är du på jakt efter en ny ficklampa kan du lita på att Addnature har en som passar dig. I vårt utbud av ficklampor finns det med all säkerhet en som passar ditt ändamål.

  Olika typer av ficklampor hos oss:
 • Professionella ficklampor – ficklampor för professionellt bruk som är små men kraftiga och producerar ett starkt ljus med lång räckvidd.
 • Kraftiga ficklampor – kompakta ficklampor som tål det mesta och är utrustade med effektiva LED-lampor, bra för de flesta aktiviteter och situationer.
 • Smidiga ficklampor – riktigt små ficklampor som ryms i byxfickan men ändå ger ett kraftfullt ljus tack vare sin LED-teknik.