Dagsvandring | Utrustning & kläder för kortare turer
100 dagars öppet köp, fri retur
Fri frakt 490 kr
20,000 Produkter 400 Märken
Nätbutiken för cyklar

GPS-enheter

9 Produkter
Filter
Återställ

Märke

Färger

  • orange
  • svart

Pris

kr
till
kr
Sortera
Bästsäljare Nyheter Rekommenderade produkter Pris (fallande) Pris (stigande) Mest rabatt
Upptäck nya platser och rör dig självsäkert i nya miljöer med en pålitlig GPS-enhet
Med en GPS-enhet kan du med lätthet navigera på okänd mark och spara besökta platser så att du enkelt kan återvända när som helst. För dig som vill gå ut och upptäcka nya löparrundor eller vandringsstråk har vi robusta väderskyddade modeller med displayer som går att avläsa i dagsljus. Här kan du även hitta smidiga GPS-klockor som övervakar din träning.
Filter
Sortera
Bästsäljare Nyheter Rekommenderade produkter Pris (fallande) Pris (stigande) Mest rabatt
Garmin inReach Mini Satellite Communicator orange/black orange/black
Garmin
inReach Mini Satellite Communicator orange/black
4 195 kr 3 995 kr
Fri frakt
Garmin inReach Mini Satellite Communicator orange/black
Garmin GPSMAP 66i Satellite Communicator
Garmin
GPSMAP 66i Satellite Communicator
6 995 kr 5 925 kr
- 1 070 kr
Fri frakt
Garmin GPSMAP 66i Satellite Communicator
Garmin eTrex 32x GPS Receiver Black Black
Garmin
eTrex 32x GPS Receiver Black
2 995 kr 2 765 kr
Fri frakt
Garmin eTrex 32x GPS Receiver Black
Garmin GPSmap 66ST Multisatellite GPS with TopoActive Europe Maps black black
Garmin
GPSmap 66ST Multisatellite GPS with TopoActive Europe Maps black
5 295 kr 4 525 kr
- 15 %
Fri frakt
Garmin GPSmap 66ST Multisatellite GPS with TopoActive Europe Maps black
Garmin inReach Mini Satellite Communicator black black
Garmin
inReach Mini Satellite Communicator black
4 195 kr
Fri frakt
Garmin inReach Mini Satellite Communicator black
Garmin Gpsmap 65S GPS Handheld black black
Garmin
Gpsmap 65S GPS Handheld black
4 695 kr 4 295 kr
Fri frakt
Garmin Gpsmap 65S GPS Handheld black
Garmin eTrex 22x GPS Receiver Black Black
Garmin
eTrex 22x GPS Receiver Black
2 395 kr 2 165 kr
Fri frakt
Garmin eTrex 22x GPS Receiver Black
Garmin Gpsmap 66sr GPS Handheld black black
Garmin
Gpsmap 66sr GPS Handheld black
5 895 kr 5 305 kr
- 10 %
Fri frakt
Garmin Gpsmap 66sr GPS Handheld black
Garmin Gpsmap 65 GPS Handheld black black
Garmin
Gpsmap 65 GPS Handheld black
4 195 kr 3 595 kr
- 14 %
Fri frakt
Garmin Gpsmap 65 GPS Handheld black
Ytterligare information

Lätt att hitta rätt med en GPS

Att använda sig av en GPS för att ta sig fram i skog och mark, när man är ute och cyklar eller vandrar, åker bil eller MC är något som är mycket vanligt idag. Det finns olika GPS mottagare som är anpassade efter olika typer av sporter och aktiviteter, vissa behöver vara mer avancerade och andra är lite enklare. Men det finns vissa punkter man bör tänka på när man köper en GPS, oavsett vad man tänker använda den till. Addnature erbjuder GPS enheter för de allra flesta aktiviteter och situationer. Det man vill använda sin GPS till är i de allra flesta fall navigation, det vill säga hålla rätt kurs samt se vart man är på väg och vart man varit. När man köper en GPS ingår det kartor. Man ska kontrollera vilka sorts kartor som medföljer. Är det en världskarta, Europakarta eller bara en mindre karta över Skandinavien? Beroende på var i världen man tänker använda sin GPS så är det förstås noga att den kan visa rätt väg där man befinner sig. När man identifierat vilken eller vilka kartor man behöver och sett ut en GPS som kan uppfylla det kartkravet bör man ta reda på hur ofta kartorna uppdateras. Man vill inte stå i en främmande skog i ett främmande land och försöka navigera med hjälp av en gammal karta. En uppdateringsfunktion bör ingå i GPS:en annars kan det bli en retsam och kostsam historia.


GPS online

Användbara funktioner

En annan aspekt som är viktigt att ha koll på då man köper en GPS är dess täckning. Är mottagningen bra fast att man befinner sig långt upp på fjället eller susar fram på vägar som omgärdas av höga byggnader och broar. Att GPS:ens design och operativsystem är användarvänliga är också väldigt viktigt. Den ska kännas naturlig att använda och inte vara för krånglig. En skärm som är stor och har tydliga knappar är skönt, då går det lätt att se och zooma in på kartor med mera. Röststyrning kan också vara en nyttig funktion om man är ute och cyklar och inte vill stanna för att se vart man är. Att ljudet är bra faller inom samma område, hör man inte vad som sägs blir röststyrningen inte till någon hjälp alls. Att GPS:en har många funktioner kan kännas lockande men de måste fungera på ett tillfredsställande sätt annars känner man sig bara lurad som köpare. Vet man med sig att man vill lägga in egna kartor i GPS:en ska man välja en mottagare som stödjer ett extra minneskort. Extra funktioner gör såklart att priset på GPS:en stiger men det kan det vara värt om man vet att de kommer att underlätta ens navigering. Delning till sociala medier, realtidsinstruktioner, hastighetsmätare, pulsmätare, onlinefunktioner, smartphone anslutning, väderprognoser och spårning är en GPS för dig! Vi saluför märken som Garmin och MIO.

Tillbehör till din GPS hos Addnature:

  • Kartor
  • Köp till extra kartor till din GPS enhet! Vi har detaljerade friluftskartor, sjökartor, vägkartor och kartor över hela Norden och mycket mer.

  • Fästen
  • Smarta monteringsfästen som gör att du enkelt kan använda din GPS i bilen, på cykeln eller ha den säkrad vid ditt bälte. Ger en ökad säkerhet då du får händerna fria.

  • Adapter
  • Att ständigt ha sin GPS strömförsörjd är viktigt, med rätt adapter är du alltid utrustad och förberedd så att du kan ladda din enhet när det behövs.