Addnature
Lagerrensning – upp till 80 %¹ rabatt
fri retur
Fri frakt 490 kr
Vanliga frågor och svar
Kom närmare naturen med en bra kikare
Med en kikare i ryggsäcken är du alltid beredd när det dyker upp något djur eller en fin fågel. En bra kikare är även användbar för att skapa en överblick över terrängen när du är ute och vandrar. I vårt sortiment finns både avancerade och enkla modeller med varierande förstoringsgrad som passar både för kortare dagsturer och vildmarksexpeditioner.

Kikare

5 Produkter
Filter
Återställ

Tillgänglighet i butik

  • Stockholm 3

Vikt i g

g
g

Färger

  • gul
  • grå
  • svart

Pris

kr
till
kr

Kundbetyg

  • 1
  • 1
Sortera
Bästsäljare Nyheter Högsta kundbetyg Pris (fallande) Pris (stigande) Mest rabatt
Filter
Sortera
Bästsäljare Nyheter Högsta kundbetyg Pris (fallande) Pris (stigande) Mest rabatt
Silva Pocket 8x Kikare
Silva Pocket 8x Kikare
Silva
Pocket 8x Kikare
Rek. 593,46 kr 275 kr
- 53 %
Silva Pocket 7x Tubkikare
Silva Pocket 7x Tubkikare
Silva
Pocket 7x Tubkikare
Rek. 365 kr 215 kr
- 41 %
Silva Pocket 10x Kikare
Silva Pocket 10x Kikare
Silva
Pocket 10x Kikare
Rek. 625 kr 385 kr
Silva Eterna Marine 3 Kikare 7x50
Silva Eterna Marine 3 Kikare 7x50
Silva
Eterna Marine 3 Kikare 7x50
Rek. 2 915,46 kr 1 685 kr
Fri frakt
- 42 %
Silva Scenic 8 Kikare
Silva Scenic 8 Kikare
Silva
Scenic 8 Kikare
Rek. 1 079,46 kr 555 kr
Fri frakt

Underlätta din utflykt med en riktigt bra kikare

Kikare är ett ovärderligt verktyg i många lägen ; inte minst när man befinner sig på utflykter eller expeditioner i naturen. Kikare underlättar betydligt navigering i terräng på avstånd, och att ge överblick vid vandringar. Vi har ett stort antal kikare att välja bland för den som funderar på att införskaffa en eller vill byta upp sig till en bättre modell. I vårt sortiment finns kikare av olika grader, både enklare och mer avancerade, och visa anpassade för speciella behov. Därav finns de även i vitt skilda prisklasser, så alla kan hitta en kikare som passar just dem extra bra ; oavsett om man är en person som bara ibland tar en utflykt till naturen eller en hängiven äventyrare.

Vårt utbud av kikare utgörs till stor del av artiklar från Bushnell och svenska Silva. Det är två verkliga kvalitetsmärken inom området och vi kan erbjuda riktigt bra priser där man får mycket kvalitet för pengarna. En bra kikare ska hålla länge och var agjort för det bruk man vill anväda den till. Bushnell är ett av de ledande märkena inom högkvalitativ sportutrustning vad gäller det optiska området. De är flerfaldigt prisbelönade för sin funktionella och smarta design som man implementerat på sina produkter. Kikarna är Bushnells flaggskep och deras starkaste produktserie.

Svenska Silva är ett märke med stort sortiment av friluftsliv och har sina rötter i orienteringsrörelsen. I denna rörelse fanns en uppfinningsrik trio svenska mästare som på 30talet uppfann det första vätskefyllda kompasset som snabbt blev populärt och lade grunden till märket. Än i dag, över 80 år senare, ser man innovation som ett viktigt värde och man bidrar ständigt med nya lösningar för sina produkter, så som kikare. Man lägger även vikt vid att alltid ha riktigt god kvalitet. I och med att man själva är aktiva äventyrare inom många olika områden får man direkt praktiskt input till företaget. Huvudkontoret för Silva ligger i Bromma utanför Stockholm.

Kikare online

Många modeller av kikare anpassade för friluftsliv på Addnature.com

Kikaren som konstruktion uppstod på 1600talet. Tämligen direkt efter att man uppfunnit teleskopet insåg man nämligen potentialen i att sätta två av dem bredvid varandra för att få en binokulär vy. I dag är friluftsliv och expeditioner två av de allra viktigaste områdena där kikare används, och många kikare anpassas särskilt för att kunna tas med på resande fot på ett smidigt sätt ; så även de i vårt sortiment. Det finns många faktorer som är värda att ta i beaktande och satsa på en kikare för en aktiv användning: förutom den rent visuella prestandan är det viktigt att bland annat ha ett riktigt bra grepp, kunna packa ner den smidigt och att den tål vissa stötar. En kikare ska vara gjort för att användas och behöver vara konstruerat på rätt sätt. Vi har bra kikare oavsett vilka särskilda krav du ställer på dem.

  • Några av våra mest populära modeller av kikare är:

  • Legend Ultra HD 8 x 42 från Bushnell
  • Marine 7 x 50 Kompass från Bushnell
  • Epic 10 från Silva

Skaffa dig själv bättre förutsättningar för att hantera vildmarken genom att öka din säkerhet och få tillgång till klarare vyer och större upplevelser. Vårt utbud av kikare till goda priser finner du direkt här på vår sida Addnature.com. Kikare som ger dig de rätta förutsättningar att göra bättre utflykter och upptäcka naturen, och kan ge ökat lust och intresse att utforska friluftslivet. inte minst för barn kan bra kikare vara en viktig del i att ta del av naturens under och upptäcklusten.