Addnature
Lagerrensning – upp till 80 %¹ rabatt
fri retur
Fri frakt 490 kr
Vanliga frågor och svar
Låt laptopen hänga med på äventyr
För många är det nödvändigt att ha med sig sin dator varje dag i exempelvis jobbet. Bär då med dig den tillsammans med alla andra dina saker i en skön och snygg ryggsäck. De flesta modellerna har ett separat vadderat fack så att din dator kan hållas säker under hela resan.

Laptopryggsäckar

3 Produkter
Filter
Återställ

Målgrupp

Hållbarhetscertifiering

  • bluesign APPROVED 1
  • Fair Trade Certified 1

Syfte

  • Långa vandringar 1
  • Resa 2
  • Urban Outdoor 2

Ryggsäcksvolym i l

l
l

Ryggsäcksvikt i g

g
g

Serie

  • Patagonia Black Hole 1

Färger

  • röd
  • svart

Pris

kr
till
kr
Sortera
Bästsäljare Nyheter Högsta kundbetyg Pris (fallande) Pris (stigande) Mest rabatt
Filter
Sortera
Bästsäljare Nyheter Högsta kundbetyg Pris (fallande) Pris (stigande) Mest rabatt
Exped Cascade 25 Dagsryggsäck svart
Exped Cascade 25 Dagsryggsäck svart svart
Exped
Cascade 25 Dagsryggsäck svart
Rek. 1 512 kr 1 365 kr
Fri frakt
Gregory Kiro 22 Ryggsäck röd
Gregory Kiro 22 Ryggsäck röd röd
Gregory
Kiro 22 Ryggsäck röd
Rek. 1 295 kr 675 kr
Fri frakt
- 47 %
REA
Patagonia Black Hole Ryggsäck 25 l svart
Patagonia Black Hole Ryggsäck 25 l svart svart
Patagonia
Black Hole Ryggsäck 25 l svart
Rek. 1 299 kr 815 kr
Fri frakt
- 37 %

Laptoppryggsäckar – säkra den bärbara på resan


Oavsett om du reser i jobbet, måste ta med datorn fram och tillbaka till plugget eller använder laptopen för att planera och dokumentera dina äventyr i fjärran länder så behöver du en säker plats att förvara den på under transportsträckorna. En vadderad laptopryggsäck är den perfekta lösningen! Hos Addnature finner du högkvalitativa datorryggsäckar i olika storlekar och utföranden från pålitliga varumärken som


Lättburna laptopryggsäckar för jobb och fritid


Arbetspendlaren, skoleleven eller universitetsstudenten – alla kan ha nytta av en bra laptopryggsäck. Här får du alla fördelar med en lättburen, rymlig och ergonomiskt anpassad reserygga, plus den snitsiga bonusen av en inbyggd, vadderad ficka som är skräddarsydd för att hålla din laptop eller padda i tryggt förvar. För att stärka säkerheten ytterligare är många laptopryggsäckar dessutom utrustade med låsbara dragkedjor. Vissa modeller har även vadderade axelremmar och ryggpanel, vilket både bidrar med extra skydd och ökad komfort. Ett klokt val om du måste bära ryggsäcken under längre perioder. Ska du resa till sydligare breddgrader eller trängas i kollektivtrafiken mitt i sommaren kan det dock vara lämpligt att välja en laptopryggsäck med ventilerat ryggparti. Det finns ett flertal varianter med bärsystem i mesh eller genombruten skumvaddering som ökar luftgenomflödet och gör ryggan svalare och bekvämare att bära om det är varmt.


Ryggsäckens egen vikt är en annan viktig detalj att ta hänsyn till om du ska kånka omkring på laptop, böcker, vattenflaskor eller annan tung utrustning. De ”tyngsta” laptopsäckarna i vårt sortiment ligger på omkring 1 810 gram, men vi har även riktiga fjäderviktare på ynka 323 gram som rymmer hela sju kilo packning – gott och väl för dagspendlaren eller den minimalistiska resenären. Tänk bara på att kolla upp så att ryggsäcken och/eller det vadderade facket faktiskt är stort nog för att rymma din bärbara dator. Om det finns ett dedikerat laptopfack anges tummåttet normalt i produktbeskrivningen, annars är det ryggsäckens innermått du får gå efter.


Hitta din snygga laptoprygga på Addnature.com


Här finner du väldesignade laptopryggsäckar på 13–55 liter som funkar precis lika bra för daglig användning till jobb, skola och fritidsaktiviteter som på campingutflykten, konferensresan eller backpackingen. Är du i behov av större packvolym kan du spana in våra rymliga reseryggsäckar. Beställer gör du säkert online och skulle du av någon anledning ångra ditt val av ryggsäck har du alltid 30 dagars öppet köp och kostnadsfri retur när du handlar hos oss.