Addnature
Lagerrensning – upp till 80 %¹ rabatt
fri retur
Fri frakt 490 kr
Vanliga frågor och svar
Duffel
Duffelväskor för alla!
Få väskmodeller är så populära som duffelväskan. Den rymmer mycket, har en låg vikt och är enkel att packa och stapla tack vare sin mjukhet. Tar du hand om den kan den hålla i många år. Här finner du många fina och slitstarka duffelväskor i alla möjliga storlekar.

Duffelväskor

6 Produkter
Filter
Återställ

Hållbarhetscertifiering

  • bluesign APPROVED 1
  • Global Recycled Standard (GRS) 1
  • STANDARD 100 by OEKO-TEX 1

Volym i l

l
l

Vikt i g

g
g

Färger

  • gul
  • grå
  • blå
  • svart
  • oliv

Pris

kr
till
kr

Kundbetyg

  • 1
Sortera
Bästsäljare Nyheter Högsta kundbetyg Pris (fallande) Pris (stigande) Mest rabatt
Filter
Sortera
Bästsäljare Nyheter Högsta kundbetyg Pris (fallande) Pris (stigande) Mest rabatt
Exped Tempest 70 Duffelväska svart/oliv
Exped Tempest 70 Duffelväska svart/oliv svart/oliv
Exped
Tempest 70 Duffelväska svart/oliv
Rek. 2 160 kr 1 725 kr
Fri frakt
- 20 %
REA
Osprey Daylite 60 Duffelväska svart
Osprey Daylite 60 Duffelväska svart svart
Osprey
Daylite 60 Duffelväska svart
Rek. 1 050 kr 665 kr
Fri frakt
- 36 %
REA
Osprey Transporter 95 Duffelväska svart
Osprey Transporter 95 Duffelväska svart svart
Osprey
Transporter 95 Duffelväska svart
Rek. 2 072 kr 1 495 kr
Fri frakt
- 27 %
Osprey Transporter 70 WP Duffelväska grå/svart
Osprey Transporter 70 WP Duffelväska grå/svart grå/svart
Osprey
Transporter 70 WP Duffelväska grå/svart
Rek. 2 845 kr 1 885 kr
Fri frakt
- 33 %
REA
Eagle Creek Migrate  Duffelväska 40 l gul
Eagle Creek Migrate  Duffelväska 40 l gul gul
Eagle Creek
Migrate  Duffelväska 40 l gul
Rek. 1 296 kr 775 kr
Fri frakt
- 40 %
REA
Eagle Creek Migrate  Duffelväska 40 l blå
Eagle Creek Migrate  Duffelväska 40 l blå blå
Eagle Creek
Migrate  Duffelväska 40 l blå
Rek. 1 296 kr 775 kr
Fri frakt
- 40 %
REA

Res smidigt med en duffelbag

Duffelbags är en väska som passar utmärkt att ha med sig på olika sorters resor. Med bra och smidiga väskor att resa med blir hela resandet smidigare, och vet man att man har dem i sin ägo sänks trösklarna för att ta sig iväg på olika äventyr eftersom man inte behöver känna att hanteringen av sitt bagage på resan blir onödigt jobbigt. För det är stor skillnad på olika sorters väskor, och alla passar verkligen inte att resa med, och om man störs av att behöva släpa på bagage på ett otympligt sätt är det naturligt att man njuter betydligt mindre av resan och att man blir mindre benägen att ta sig iväg på andra upptåg.

Duffel bag online

För att leva ett aktivt liv där man förflyttar sig ofta och gärna långt är det därför i princip ett måste att ha väskor som passar för att på ett behändigt sätt kunna ta sig iväg precis när man vill, såsom en duffelbag. Då kan man känna frihet i att man på ett smidigt sätt kan ta sig dit man vill eller behöver. I vårt sortiment hittar ni snygga, hållfasta och smart utformade väskor från bra märken som passar utmärkt att resa med. I och med att vi har ett stort utbud av duffelbags kan ni på ett smidigt sätt hitta väskor som passar hela familjen, och även hitta flera väskor som är bra att ha för olika ändamål och situationer. Till exempel kan man välja att transportera riktigt låg vikt för att kunna förflytta sin packning så smidigt som möjligt, eller att ha ett mer rejält skydd för ömtåliga saker. Oftast är det en fördel att kunna välja mellan båda dessa alternativ från sin garderob där hemma, eftersom man naturligtvis inte reser med exakt samma packning varje gång.

Vårt sortiment av duffelbags innehåller många artiklar från kvalitetsmärken som bland andra:

Många av artiklarna, kanske då främst våra duffelbags, är utformade med ett aktivt naturliv i åtanke, medan rullväskorna ofta passar för traditionellt resande och det går att transportera dem utan att behöva lyfta hela tyngden, som kan vara stor, längs transporter på gator och på flygplatser, tågstationer, i tåg och så vidare. Det är helt enkelt något som underlättar resandet under hela sträckan.

Duffelbags möjliggör varierat bärande

Begreppet duffelbag kan vara något mer okänt för många. Det brukar vara en stor cylindrisk väska gjord av ett tygmaterial. Namnet kommer från staden Duffel i Belgien där man använde en tjock sorts tyg för att göra den här typen av väskor. De är populära för att bära sportutrustning och annat bagage, och likaså inom militären och i det marina för transport av personliga tillhörigheter. Det beror på att det är en smidig konstruktion som man lätt får med sig. Därtill går många dufflar att bära på flera olika sätt, så att man varierar sitt bärande och slipper trötta ut sig: i endera hand, placerad på ryggen, hållandes med en hand i handtaget över axeln eller med väskans handtag över själva axeln till exempel. Både rullväskor och dufflar har i regel en mycket avlång form som gör att de passar särskilt bra i förvaringsutrymmen avsedda för bagage, som dem uppe i hatthyllan på tåg och i flygplan.