Addnature
Tillfälligt stängt - Vi bygger nytt för dig! Nyöppning 15:e mars med många spännande erbjudanden!
fri retur
Fri frakt 490 kr
Vanliga frågor och svar
​Gör ditt kaffe precis som du vill ha det
Stanna till för en kaffepaus eller väck dina campingkompisar med lite härligt nybryggt kaffe eller te. Här hittar du allt du behöver för att få kaffet som du vill ha det. Är du den som absolut ska ha en nymalen espresso eller föredrar du kanske en klassisk kanna kokkaffe? Här hittar du garanterat vad du söker!

Kaffe- och Tebryggare

6 Produkter
Filter
Återställ

Märke

Färger

  • grå
  • brun
  • svart

Pris

kr
till
kr

Kundbetyg

  • 1
  • 2
  • 1
Sortera
Bästsäljare Nyheter Högsta kundbetyg Pris (fallande) Pris (stigande) Mest rabatt
Filter
Sortera
Bästsäljare Nyheter Högsta kundbetyg Pris (fallande) Pris (stigande) Mest rabatt
Wacaco Nanopresso Baristakit grå
Wacaco Nanopresso Baristakit grå grå
Wacaco
Nanopresso Baristakit grå
Rek. 370 kr 165 kr
- 55 %
REA
MSR MugMate Kaffe-/Tefilter
MSR MugMate Kaffe-/Tefilter
MSR
MugMate Kaffe-/Tefilter
Rek. 324,8 kr 225 kr
- 30 %
REA
MSR WindBurner Kit med kaffepress 1,0 l
MSR WindBurner Kit med kaffepress 1,0 l
MSR
WindBurner Kit med kaffepress 1,0 l
Rek. 358,4 kr 195 kr
- 45 %
REA
MSR Reactor Kit med kaffepress 1,0 l
MSR Reactor Kit med kaffepress 1,0 l
MSR
Reactor Kit med kaffepress 1,0 l
Rek. 358,4 kr 125 kr
- 65 %
MSR Reactor Kit med kaffepress 1,7 l
MSR Reactor Kit med kaffepress 1,7 l
MSR
Reactor Kit med kaffepress 1,7 l
Rek. 414,4 kr 115 kr
- 72 %
REA
MSR WindBurner Kit med kaffepress 1,8 l
MSR WindBurner Kit med kaffepress 1,8 l
MSR
WindBurner Kit med kaffepress 1,8 l
Rek. 392 kr 135 kr
- 65 %
REA

Kaffe- och tebryggare


En god kopp kaffe eller en värmande kopp te efter en lång dag i skogen är väl ändå något av det härligaste man kan njuta av. För att kaffet ska bli precis så som du vill ha det eller för att det ska vara enkelt att alltid få färskt te, så har vi ett brett utbud av kaffe- och tebryggare att välja mellan. Oavsett om du föredrar det klassiska kokkaffet eller om du inte vill vara utan din cappuccino eller espresso ens när du är ute i det fria, så hittar du något som passar och som dessutom tar lite plats i din packning.


Hos oss hittar du prylarna för att laga det bästa snabbkaffet och färsk espresso på nymalda bönor, allt för att du ska kunna hälla upp en rykande varm kopp kaffe var du än är.

Alltid gott kaffe på turen


Gillar du kaffe så behöver du faktiskt inte längre förlita dig på att termosen håller värmen, eller tänka på att brygga innan du ger dig ut. Med en presskanna kan du snabbt och enkelt göra flera goda koppar kaffe med ett tryck. Om du är en riktig finsmakare kan du också packa med dig någon av våra smidiga och portabla espressomaskiner som fungerar lika bra med malda bönor som med kaffepoddar. Älskar du känslan av att själv koka ditt kaffe över öppen eld har du flera slitstarka och lättanvända kaffekannor att välja mellan. Alla våra kaffe- och tebryggare är särskilt utformade för att passa friluftslivet, med hållbara material och finesser som värmeisolering och extra stadigt grepp.


Hos Addnature hittar du allt du behöver för friluftslivet, från friluftskök, tält, sovsäckar och ryggsäckar till utrustning för klättring och vandring. Det blir helt enkelt både bekvämare och roligare att njuta av skog och mark med rätt prylar. Alla våra produkter är noga utvalda från marknadens ledande tillverkare, för att du alltid ska kunna lita på att din utrustning håller måttet. Hos oss får du snabba leveranser, 14 dagars öppet köp och fri returfrakt om du skulle ångra dig. Välkommen!