Addnature
Lagerrensning – upp till 80 %¹ rabatt
fri retur
Fri frakt 490 kr
Vanliga frågor och svar
Mångsidigt käk
Mjukkonserver är färdiga friluftsrätter som kan ätas både varma och kalla. Praktiska att ha när man inte har tillgång till tillräckligt med vatten för att laga frystorkat och ett bra val om packningens vikt inte är av högsta betydelse.

Mjuka konserver

0 Produkt
Det finns inga tillgängliga produkter i den här listan för tillfället.

Mjuka konserver


Att äta när man är i naturen är både gott och nödvändigt. Men hur gör man då för att få i sig mat som både är god, enkel att tillaga och inte tar upp hela ryggsäcken? Med mjuka konserver i ryggsäcken har du färdiga maträtter som du kan äta som de är eller värma upp. Du behöver inte tillsätta vatten som med frystorkad mat, vilket är perfekt om du inte har tillgång till färskt vatten eller vill spara på det vatten du har.


Mjuka konserver tar upp lite mer plats i packningen än frystorkat, och väger lite mer, men du får också en färdig måltid utan större besvär. Mjuka konserver är därför extra lämpliga om du till exempel campar eller om du vandrar och har en lägerplats att återvända till efter dagens tur. Du kan också med fördel kombinera frystorkat med mjuka konserver, beroende på hur både tillgång till färskt vatten och vad du känner för för dagen. Mjuka konserver går utmärkt att avnjuta även kalla, vilket gör att de blir en perfekt måltid om du behöver få i dig något men har ont om tid, eller ingen möjlighet att göra upp en eld.


Är du ofta ute på tur på platser där det är svårt eller omöjligt att laga mat, men du behöver få i dig maximalt med näring för att orka? Klättrar du ofta i oländiga miljöer eller springer längre distanser i terräng? Då kan mjuka konserver med extra högt näringsinnehåll vara något för dig. De är enkla att få i sig, och kan ätas direkt från förpackningen. Välj mellan olika smaker, som till exempel apelsin, vanilj och choklad.


God mat under bar himmel


Hos oss på Addnature hittar du allt du behöver för att kunna njuta av god mat i naturen. Från frystorkad mat och mjuka konserver till smarta friluftskök, tallrikar och skålar och praktiska bestick. Hos oss får du alltid snabba leveranser av dina varor, men även 30 dagars öppet köp och gratis returfrakt om du mot förmodan inte skulle vara nöjd.