Addnature
Lagerrensning – upp till 80 %¹ rabatt
fri retur
Fri frakt 490 kr
Vanliga frågor och svar
Hängmattor för friluftsliv
En viloplats att slumra till i på turen eller en regelrätt sovplats? Väljer du en hammock i stället för tält som boende på vandringen sparar du verkligen in massor med gram i packningen. Lägg till ett myggnät, ett regnskydd och en underquilt om det ska bli kyligt så är du redo för det mesta.

Hammock för vandring

4 Produkter
Filter
Återställ

Tillgänglighet i butik

  • Stockholm 2

Färger

  • grön
  • brun
  • svart

Pris

kr
till
kr
Sortera
Bästsäljare Nyheter Högsta kundbetyg Pris (fallande) Pris (stigande) Mest rabatt
Filter
Sortera
Bästsäljare Nyheter Högsta kundbetyg Pris (fallande) Pris (stigande) Mest rabatt
Hennessy Hammock Snakeskins XXL grön
Hennessy Hammock Snakeskins XXL grön grön
Hennessy Hammock
Snakeskins XXL grön
Rek. 295 kr 125 kr
- 57 %
Exped Hammock Suspension Kit
Exped Hammock Suspension Kit
Exped
Hammock Suspension Kit
Rek. 270 kr 105 kr
Robens Trace Myggnät till hängmatta svart
Robens Trace Myggnät till hängmatta svart svart
Robens
Trace Myggnät till hängmatta svart
Rek. 390 kr 225 kr
- 42 %
Hennessy Hammock Radiant Bubble Pad
Hennessy Hammock Radiant Bubble Pad
Hennessy Hammock
Radiant Bubble Pad
Rek. 495 kr 385 kr
- 22 %

Hammock för vandring – vaggas till sömns under stjärnorna


Om du väljer att packa ner en hammock istället för ett stort tält kan du garanterat spara in massor av plats i packningen när du ska ut på friluftsäventyr. Om du dessutom lägger till ett myggnät, regnskydd och så kallat underquilt så är du redo för de flesta typer av väder som naturen kan tänkas bjuda på. Letar du efter en hammock för vandringen i de djupa skogarna på Sörmlandsleden, eller de karga fjällen vid Vålådalen? I vårt breda sortiment kan du välja och vraka bland hammockar från förstklassiga varumärken som ENO, Exped och Sea to Summit.


Därför ska du välja en hammock för vandringen


En hammock passar perfekt för dig som vill optimera den härliga känslan av att sova ute i det fria. Med en hammock sover du bokstavligt talat under stjärnorna, och du får vaggas till sömns med inget annat än naturens rogivande ljud i öronen. Hammockar är dessutom oerhört smidiga att ha med sig i packningen, då de tar upp betydligt mindre plats än vad tältet, sovsäcken och liggunderlaget gör tillsammans. Du behöver inte heller bekymra dig för att leta upp en lämplig plats att slå läger på – en hammock hänger du snabbt och enkelt upp mellan träden med hjälp av exempelvis linor och karbinhakar.


Välj från ett stort utbud av hammockar


En hammock lämpar sig såklart inte bara för vandringen, utan kan komma lika väl till pass under cykelresan, kajakturen eller campingssemestern. Därför erbjuder vi allt från ultralätta och enklare hammockar till mer avancerade varianter med praktiska funktioner och detaljer. Vill du kanske ha en prisvärd modell för en person, som med sina goda ventilationsegenskaper passar perfekt för både sen vår och tidig höst? Om du istället söker en hammock för varma sommarkvällar i vildmarken rekommenderar vi varmt en modell med integrerat myggnät. Här finns helt enkelt en hammock för alla årstider och personliga preferenser!


Vilken hammock passar dig bäst?


Vilken typ av hammock är du ute efter? För att lättare kunna sålla i vårt breda utbud – och vara säker på att du hittar rätt hammock för dig – är det en god idé att fundera över några saker i förväg. Fundera till exempel på:


  • under vilka årstider planerar du att använda hammocken?
  • vilken typ av miljö eller klimat måste hammocken tåla?
  • hur mycket utrymme behöver du?
  • söker du några specifika funktioner – som myggnät eller förvaringsfickor?