Addnature
Lagerrensning – upp till 80 %¹ rabatt
fri retur
Fri frakt 490 kr
Vanliga frågor och svar
Rymligt alternativ med hög komfort
För dig som prioriterar hög takhöjd och komfort kan tipitält, eller tältkåta som det också kallas, vara ett smart val. Det är ett boendealternativ som fungerar mer som en samlingsplats för flera personer och en kamin för extra värme.

Tipitält

3 Produkter
Filter
Återställ

Användningsområde

  • Camping 3
  • Vandring (under trädgränsen) 1

Antal personer

  • 3 1
  • 5+ 2

Totalvikt tält i g

g
g

Pris

kr
till
kr

Kundbetyg

  • 2
Sortera
Bästsäljare Nyheter Högsta kundbetyg Pris (fallande) Pris (stigande) Mest rabatt
Filter
Sortera
Bästsäljare Nyheter Högsta kundbetyg Pris (fallande) Pris (stigande) Mest rabatt
Nordisk Alfheim 19.6 m² Tält teknisk bomull beige
Nordisk Alfheim 19.6 m² Tält teknisk bomull beige beige
Nordisk
Alfheim 19.6 m² Tält teknisk bomull beige
Rek. 10 495 kr 9 445 kr
Fri frakt
- 10 %
REA
Nordisk Asgard 12.6 m² Tält teknisk bomull beige
Nordisk Asgard 12.6 m² Tält teknisk bomull beige beige
Nordisk
Asgard 12.6 m² Tält teknisk bomull beige
Rek. 11 095 kr 7 795 kr
Fri frakt
- 29 %
REA
Nordisk Asgard 7.1 m² Tält teknisk bomull beige
Nordisk Asgard 7.1 m² Tält teknisk bomull beige beige
Nordisk
Asgard 7.1 m² Tält teknisk bomull beige
Rek. 8 925 kr 4 735 kr
Fri frakt

Tipitält – ett bekvämt och rymligt alternativ

 

Är du på jakt efter ett stort tält där du och dina nära och kära kan umgås med naturen alldeles inpå knuten? Tipitält har fullkomligt exploderat i popularitet på senare år, och det beror troligtvis på att både nybörjare och mer rutinerade friluftsentusiaster uppskattar den härliga glamping-känslan de ger. I vårt breda sortiment finner du mängder av tipitält med gott om utrymme för alla dina käraste, och såklart även för en värmande kamin och annan nödvändig friluftsutrustning.

 

 

Tält för dig som prioriterar komfort och umgänge

 

 

Ett tipitält är kanske inte rätt val om du ska iväg på en långvandring i tuff terräng, men det passar desto bättre till den avslappnade glampingsemestern med familjen eller vännerna. Du får å ena sidan offra låg vikt och packbarhet, men det är å andra sidan väl värt det om du prioriterar bekvämlighet och gemenskap före annat. Skapa det mysigaste baslägret än någonsin tidigare med ett av våra tipitält! Använd det som utgångspunkt under en lång, härlig semester med spännande upptäcktsfärder om dagarna och den ultimata känslan av samhörighet på kvällarna.

 

 

Ett stort tält med många möjligheter

 

 

Det finns inga andra typer av tält som låter dig njuta av naturen på samma lyxiga sätt som just tipimodellen. När du kliver innanför tältduken efter en lång dag i skog och mark får du känslan av att befinna dig hemma i ditt eget vardagsrum. Samtidigt som du skyddas från väderlekarna får du gott om utrymme till att laga mat, värma dig framför kaminen eller spela ett härligt sällskapsspel med dina medäventyrare. Tack vare dess form är tipitält oerhört tåliga mot väder och vind, och designen gör det dessutom möjligt att stå helt upprätt.

 

 

Tipitält för årets alla säsonger

 

 

I vårt sortiment kan du välja och vraka bland tipitält från förstklassiga friluftsvarumärken som Helsport och Hilleberg. Här finns något för alla behov – oavsett om du letar efter ett mindre tält för 4–6 personer eller en större modell för upp till 14 personer. Tack vare moderna material och en rad smarta funktioner kan du såklart använda våra tipitält året runt, så länge du har ett stadigt underlag att fästa de medföljande tältpinnarna i.