20 years of adding nature | År 2000 - milstolpar i outdoorvärlden
Nätbutiken för cyklar

Vätskebälten

8 Produkter
Filter
Återställ

Totalvolym in l

l
l

Färger

  • gul
  • grå
  • blå
  • svart
  • Petrol

Pris

kr
till
kr
Sortera
Bästsäljare Nyheter Rekommenderade produkter Pris (fallande) Pris (stigande) Mest rabatt
Vätskebälten för löpning, skidåkning och vandring
När du anstränger dig hårt och svettas mycket är det viktigt att fylla på med vätska. Med ett vätskebälte kan du enkelt ta med dig dryck utan att det stör din aktivitet. Ladda bältet med vatten, sportdryck och ett stärkande mellanmål om du ska vara ute en längre stund. Med ett bra vätskebälte kan du fylla på med ny energi vid behov var du än är.
Filter
Sortera
Bästsäljare Nyheter Rekommenderade produkter Pris (fallande) Pris (stigande) Mest rabatt
Salomon Agile 250 Belt Set black black
Salomon
Agile 250 Belt Set black
495 kr 485 kr
  • Versioner: One Size
Salomon Agile 250 Belt Set black
Silva Race 4 Hydration Belt
Silva
Race 4 Hydration Belt
395 kr
Silva Race 4 Hydration Belt
CamelBak Flash Hydration Belt 500ml corsair teal/sulphur spring corsair teal/sulphur spring
CamelBak
Flash Hydration Belt 500ml corsair teal/sulphur spring
524 kr 465 kr
- 11 %
CamelBak Flash Hydration Belt 500ml corsair teal/sulphur spring
Silva Free 10X Hydration Belt black black
Silva
Free 10X Hydration Belt black
949 kr 915 kr
Fri frakt
Silva Free 10X Hydration Belt black
Silva Race 4X Hydration Belt black black
Silva
Race 4X Hydration Belt black
849 kr
Fri frakt
Silva Race 4X Hydration Belt black
Salomon Sensibelt black black
Salomon
Sensibelt black
495 kr
Fri frakt
Salomon Sensibelt black
Ultimate Direction Mountain Belt 5.0 streak streak
Ultimate Direction
Mountain Belt 5.0 streak
745 kr
Fri frakt
Ultimate Direction Mountain Belt 5.0 streak
Ultimate Direction Race Belt 5.0 cloud cloud
Ultimate Direction
Race Belt 5.0 cloud
745 kr 535 kr
- 28 %
Fri frakt
Ultimate Direction Race Belt 5.0 cloud
Ytterligare information

Håll koll på vätskebalansen med våra bekväma vätskebälten

Att du bibehåller en bra vätskebalans när du tränar är avgörande för dina resultat, men också för din hälsa. När du anstränger dig hårt kommer du automatiskt att svettas mycket vilket bidrar till att kroppen förlorar vätska. Se därför till att alltid ha vatten nära tillhands med något av våra vätskebälten. Vi har modeller i olika storlekar och färger. Du hittar också bälten med antingen en stor flaska eller flera mindre för att du ska hitta ett alternativ som passar dig. Ta med dig vätskebältet när du ska träna eller utöva någon aktivitet. Om du ska vara ute en längre stund är det bra att ladda upp med både vatten, sportdryck och mellanmål för att du ska orka att hålla energin uppe. Ett kvalitativt vätskebälte sitter bra på plats och är utformat för att väga så lite som möjligt för att inte störa dig under aktiviteten. Det gör att du istället kan fokusera på ditt personliga mål och sedan fylla på med vätska när som helst, var som helst.

Välj ett vätskebälte som passar dina behov

Innan du väljer vätskebälte kan det vara en bra idé att fundera över hur mycket vätska du vanligtvis gör av med under ett träningspass för att veta vilken storlek på flaska/flaskor du behöver. Fundera gärna också på om du behöver extra förvaring för saker såsom telefon, nycklar eller energibars. Passformen är viktig eftersom du inte vill att bältet ska glida upp eller skapa irritation när du tränar. En bred design gör att bältet sitter bättre och skönare mot din kropp och har lättare att hålla flaskorna stilla och på plats. Många av våra vätskebälten finns i flera storlekar för att säkerställa den bästa passformen för just dig. Vill du inte spänna bältet runt midjan finns det även modeller som är utrustade med handtag som du istället kan bära när du springer.


Mer än bara ett användningsområde

Vätskebälten är en smart träningsaccessoar som passar perfekt för löpning, men också när du cyklar, vandrar eller går en promenad i skogen. Det är även ett tips till dig som har hund - med ett vätskebälte kan du när som helst ge hunden en vattenpaus på långa varma promenader. Hitta ett bälte som passar dig i vårt breda sortiment. Här kan du räkna med hög kvalitet från pålitliga varumärken. Om du har frågor eller funderingar kan du kika om du hittar ditt svar under ”Vanliga frågor” eller kontakta oss via e-post, på telefon eller genom att fylla i vårt formulär.

Denna webbplats använder cookies och pixeltaggar för att förbättra dess funktionalitet och för att ge dig personligt anpassad reklam, t.ex. på sociala medieplattformar. Se vår integritetspolicy för mer information – i synnerhet; om hur du förhindrar lagring av cookies och spårning av pixeltaggar på din enhet i framtiden.Förstått och avslutat