Addnature
Lagerrensning – upp till 80 %¹ rabatt
fri retur
Fri frakt 490 kr
Vanliga frågor och svar
Bild
Släck törsten i farten med en vätskeblåsa
Här finns vätskeblåsor för ryggsäckar som är förberedda för vätskesystem. Med en vätskeblåsa i ryggsäcken kan du enkelt bära med dig vatten och dricka utan att behöva stanna och gräva efter vattenflaskan. En ryggsäck med vattenbehållare är perfekt när du åker skidor eller cyklar eftersom att du kan släcka törsten utan att avbryta din aktivitet.

Vätskeblåsor

0 Produkt
Det finns inga tillgängliga produkter i den här listan för tillfället.

Släck din törst i farten – stort utbud av vätskeblåsor


Oavsett om du är på jakt efter en stor vätskeblåsa för ditt nästa friluftsäventyr, eller en kompakt vätskeblåsa för cykelturerna eller löprundorna, kan du vara säker på att hitta rätt i vårt breda utbud. Genom att komplettera din ryggsäck med en vätskeblåsa kan du säkra vattentillgången vid alla typer av aktiviteter, och slippa stanna till i tid och otid för att ta upp vattenflaskan. Här finner du ett brett utbud av vätskeblåsor och andra tillbehör från välkända varumärken som Osprey, OMM och Hydrapak.


Därför bör du investera i en vätskeblåsa


När du ägnar dig åt aktiva äventyr som vandring, skidåkning eller löpning är det A och O att du får i dig tillräckligt mycket vätska. När du tränar på motionsnivå gör du trots allt av med cirka två liter vätska varje timme, och därför är det oerhört viktigt att dricka ordentligt för att behålla normal prestation och funktion. Den enklaste metoden för att dricka ordentligt – och samtidigt slippa avbryta aktiviteten du håller på med – är att investera i en vätskeblåsa. Vätskeblåsor monteras i särskilda ryggsäckar som är till för just vätskesystem, och med hjälp av ryggsäckens slanggenomföring kan du dricka närhelst du känner för det under träningspasset eller friluftsäventyret.


Hitta rätt produkt för dig i vårt utbud av vätskeblåsor


Behöver du en mindre vätskeblåsa för dagsturen på vandringsleden, eller kanske en större modell för fjällvandringen eller maratonloppet? I vårt breda sortiment finner du inte bara vätskeblåsor i olika storlekar, utan även en rad olika tillbehör som kan förenkla användningen av vätskesystemet. Vad sägs om en ny slang, extra munstycken eller ett smart kit som gör att du kan fästa munstycket vid bröstremmen på ryggsäcken? Vi har även ett stort urval av löparryggsäckar, vätskebälten och vattenflaskor – här finns helt enkelt alternativ för alla behov och preferenser.