Nätbutiken för cyklar
Vandringslederna kallar | Rusta upp för äventyr
100 dagars öppet köp, fri retur
Fri frakt 490 kr
20,000 Produkter 400 Märken

Bogs

0 Produkt
Bogs
BOGS
Amerikanska Bogs tillverkar rejäla skor och stövlar för alla väder. Företaget har mer än 40 års erfarenhet i skobranchen och förfinar ständigt sina produkter. Skorna och kängorna i gummi är helt vattentäta och perfekta för dig som tillbringar mycket tid i skog och mark.
Det finns inga tillgängliga produkter i den här listan för tillfället.

Bogs stövlar, absolut vattentätt

När man vistas i skog och mark är det verkligen avgörande hur man är klädd. Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder som det så bekant heter. Hos Addnature finns skomärket Bogs som sedan flera år tillbaka har tillverkat några av marknadens mest förstklassiga stövlar. Med avancerade tekniker tillverkar Bogs stövlar för hela familjen. Fokus i produktionerna ligger på gummistövlar som verkligen är lämpade för diverse väderlekar och terränger. Gummistövlarna från Bogs är tillverkade med moderna tekniker och består av tre olika sorters skikt som alla har olika funktioner. Det yttersta skiktet har till uppgift att helt stå emot fukt och väta, vilket det naturligtvis gör till 100 %. Med ett par gummistövlar som garanterat är vattentäta är Bogs stövlar ytterst lämpade för barn. Som förälder kan man känna sig trygg med att barnen alltid har torra fötter när de är ute i regnet. Det är inte bara barnens fötter som håller sig torra. Alla gummistövlar tillverkade för vuxna håller samma högteknologiska kvalitet och är även de absolut vattentäta. Förutom att fötterna håller sig torra är flertalet av modellerna försedda med ett foder vilket gör att både barn och vuxna undgår att frysa när temperaturen sjunker. Många av barnstövlarna har varmt syntetfoder medan flertalet av vuxenstövlarna har neo-tech i sulan vilket både har en vattenavvisande och värmande effekt. Stövlarna håller dessutom en bekväm innertemperatur ner till hela minus 40 grader.

Halkfritt

När man är ute och rör sig i skog och mark är terrängen oftast kuperad och det kan finnas många ojämnheter som gör att man kan snubbla eller tappa fotfästet. Bogs har sett till att tillverka stövlar med en otroligt robust sula. Sulorna som är av slitstarkt gummi och försett med grovt mönster som motverkar att man halkar. När det har regnat ute och både mark och nedfallna löv och stenhällar är våta är faran som störst att man halkar. Hos Addnature finns det ett stort utbud av Bogs stövlar med speciellt framtaget anti-halkmönster. Detta finns på både barn- och vuxenmodellerna. Förutom de stabila sulorna har stövlarna flera andra egenskaper som verkligen gör dem förstklassiga:

  • Antimikrobiellt
  • Handtag
  • Ergonomiskt utformade

När man har på sig ett par gummistövlar finns risken att fötterna känns instängda och det kan lätt uppstå en lite ofräsch lukt från både fötter och stövlar. Bogs har förutsett detta och låtit tillverka antimikrobiella innersulor. Detta medför att sulorna absorberar dålig lukt och både fötterna och sulorna känns fräscha. En annan smart detalj som du hittar på Bogs stövlar hos Addnature är de inbyggda handtagen. Flera av barn och vuxenstövlarna har utformningar i form av handtag högst upp på skaftet. Med enkla handgrepp i dessa handtag tar man både av och på stövlarna utan några större ansträngningar. Detta är perfekt för barn som gärna vill att det ska gå snabbt. Det är också ett smart sätt att slippa krångla med ett eventuellt skohorn om man brukar använda dessa. Ett par stövlar måste sitta perfekt på fötterna och kännas bekväma. Vid minsta skav eller glipa är risken stor att sår eller blåsor uppkommer. Bogs stövlar har en perfekt ergonomisk utformning som innebär att modellerna är smala över hälpartiet och bredare över främre delen av fötterna. Genom ett smalare hälparti sitter foten på plats ordentligt och glipar inte upp och ner när man går. När det är luftigare över tårna och fotryggen bidrar det till större rörelse för tårna och även plats för en tjockare strumpa om så önskas.

Bogs stövlar

Njut av utelivet

Att kunna vistas utomhus utan att fundera över om man kommer att frysa eller bli blöt om tårna är verkligen är skönt. Även det mest ihållande regn blir en lätt match med ett par stövlar från Bogs. Oftast förknippar man gummistövlar som lite kyligare stövlar men så är inte fallet med Bogs kollektioner. De varmfodrade stövlarna ger en härligt torr och värmande känsla. Modeller och färger varierar men i barnkollektionen finns det många stövlar i pigga och glada färger. En rolig detalj på några utav barnstövlarna är att de är försedda med en liten etikett på utsidan. Här kan man skriva barnets namn för att förhindra att stövlarna förväxlas i skolan och på dagis. Addnature har ett stort utbud av olika storlekar vilket gör att det finns stövlar som passar både barn, dam och herr.