20 years of adding nature | År 2000 - milstolpar i outdoorvärlden
Nätbutiken för cyklar

Jetboil

4 Produkter
Filter
Återställ

Färger

 • svart

Pris

kr
till
kr

Genomsnittsbetyg

 • 1
Sortera
Bästsäljare Nyheter Rekommenderade produkter Pris (fallande) Pris (stigande) Mest rabatt
Jetboil
Det hela började 2001 med en enkel men kraftfull idé. Frustrerad av tunga friluftskök så bestämde sig Jetboils grundare Dwight Aspinwall och Perry Dowst för att göra matlagning utomhus enklare.
Kategorier
Filter
Sortera
Bästsäljare Nyheter Rekommenderade produkter Pris (fallande) Pris (stigande) Mest rabatt
Jetboil Flash Cooking System carbon carbon
Jetboil
Flash Cooking System carbon
1 495 kr 1 185 kr
- 21 %
Fri frakt
Jetboil Flash Cooking System carbon
Jetboil MightyMo Cooking System carbon carbon
Jetboil
MightyMo Cooking System carbon
765 kr 705 kr
Fri frakt
Jetboil MightyMo Cooking System carbon
Jetboil CrunchIt
Jetboil
CrunchIt
125 kr
Jetboil CrunchIt
Jetboil FluxRing Cooking Pot 1,5l orange orange
Jetboil
FluxRing Cooking Pot 1,5l orange
895 kr 765 kr
- 15 %
Fri frakt
Jetboil FluxRing Cooking Pot 1,5l orange
Ytterligare information

Jetboil gör det möjligt att äta det du vill i naturen

Maten är viktig när man lever friluftsliv det är de flesta överens om. Att kunna äta vällagad, väl sammansatt och god mat gör hela tillvaron så mycket enklare och behagligare. Det stämmer oavsett om man är ute på en trivsam utflykt eller om man är ute på en krävande expedition. Bra mat höjer alltid upplevelsen och ger extra energi att njuta eller anstränga sig extra. Därför är det viktigt att man skaffar sig utrustning som är lämplig för att kunna göra det bästa av situationen när man befinner sig i naturen.

Jetboil pionjärer inom området

Jetboil har drivit på utvecklingen och framställt en rad olika lysande produkter som gör att matlagning på resande fot blir precis som man vill ha den enkel och effektiv.

Jetboil kök online

I vårt sortiment har vi följande produkter från Jetboil som gör matlagning i naturen till en ren fröjd:

 • Coffee Press. En smidig kaffepress som väger väldigt lite (22 gram). Avmonterbart skaft för enklare nerpackning. 10 x 15 centimeter i monterat tillstånd.
 • Crunchit Canister Recycling Tool. Gör det möjligt att återvinna gasbehållare. Kan användas med Jetboil Jetpower samt vissa andra gasbehållare på marknaden. Är lätt och gjort av rostfritt stål.
 • FLASH Cooking System. Ett system som är kompakt och har en enhetlig design. Kokkärl som rymmer en liter och därmed det mesta man kan tänkas vilja värma. Brännare som tänds med en enda knapp.
 • Fry Pan. En stekpanna med egenutvecklad värmeväxlare som skapar en mycket jämn värme, och även fungerar bra att använda som tallrik under själva måltiden!
 • Hanging Kit. Gör det möjligt att hänga upp köket, vilket är perfekt för klättring på big wall och för skidturer. Lättanvänd och fungerar med Jetboils SOL, Flash, GCS och PCS.
 • Helios. Ett friluftskök som har ett brett register: den kan användas såväl för att värma upp snö som att laga till riktiga måltider till flera personer. Sätts igång med ett enkelt knapptryck.
 • Jetset Utensil Kit. Ett bestickset som passar utmärkt ihop med märkets kök eller för att ta frystorkad mat ur påse. De är nämligen långa nog att nå ner i kokkärl från märket, och handtagen har teleskopisk funktion.
 • 1,8 L FluxRing Sumo Titanium Companion Cup. Ett stort kokkärl som är effektivt och går snabbt att värma upp med liten mängd bränsle.
 • 1,8 L FluxRing Sumo Titanium Cup. Ett smidigt kokkärl som man snabbt kan koka upp vatten med. Kan enkelt fästas vid en Jetboil-bas. Fungerar även som ett utmärkt förvaringskärl.
 • Maintenance Kit. Hjälper dig att hålla ditt Jetboil-kök i toppskick och innehåller en piezoelektrisk tändare. Ej kompatiel med Flash och Helios.
 • Pot Support & Stabilizer. Ett kit som utökar användningsområdet för ditt kök från Jetboil. Har en mycket lätt kastrullstöd som gör att du kan använda egna kastruller och pannor. Även ett stöd som stabiliserar köket. Båda dessa är gjorda av rostfritt stål.
 • SOL Advanced Cooking System. Ett kompakt gaskök som passar för alla årstider i och med att det är pålitligt även under till exempel mycket kalla förhållanden. Litet och smidigt nedpackat, men med relativt stort kokkärl, 0,8 L.
 • SOL Titanium Premium Cooking System. Lätt kök som står pall för extrema förhållanden.
 • Sumo Companion Bowl Set 3 pc. Skålset i tre delar som passar till ditt SUMO-kök
 • SUMO Group Cooking System. Kompakt gaskök med god prestanda, även under krävande förhållanden. Går att använda för flera personer.
 • SUMO Titanium Group Cooking System. Kompakt gaskök för flera personer i en mer avancerad variant.
 • ZIP Cooking System. Enkelt och kompakt gaskök.

Denna webbplats använder cookies och pixeltaggar för att förbättra dess funktionalitet och för att ge dig personligt anpassad reklam, t.ex. på sociala medieplattformar. Se vår integritetspolicy för mer information – i synnerhet; om hur du förhindrar lagring av cookies och spårning av pixeltaggar på din enhet i framtiden.Förstått och avslutat